Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Bastki, pieknie u Ciebie. :wiggle: Mam pytanie troche... od czapy-czy mogłabys podac wymiary szafki pod tv?:oops:
  • Odpowiedzi 2,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Bastki, pieknie u Ciebie. :wiggle: Mam pytanie troche... od czapy-czy mogłabys podac wymiary szafki pod tv?:oops:

szafka po tv ma 240cm długości, wysokość 38 cm a głęboka jest na 40cm

i wszystkim bardzo, bardzo dziękuję za miłe komentarze

pozdr.

Edytowane przez Bastki

Żona m, o doniczkach myślę. Te mniejsze już nawet zaczęłam wymieniać, ale chciałabym, zeby były w podobnym stylu, a trudno kupić fajne duże donice. Niektóre mają średnicę 45 cm. Poza tym trochę się wyczyściliśmy z kasy i trzeba zarobić ;).

Kasia i Wojtek, gadżet na stoliku też 7-latka :D. Ostatnio chce zostać policjantem, a o kajdankch marzył od dłuższego czasu. Te ostatnio się zacięły i strach pomyśleć co by było gdybyśmy od nego pożyczyli.

Bastki, dziekuje Ci bardzo. Chodziło mi przede wszystkim o głębokosc i wysokosc. U mnie bedzie tyle samo a szerokosc troche mniejsza.

Bastki,

Pisałam do Ciebie maila, ale nie wiem, czy dostałaś. jakoś ostatnio niedochodzą.

Interesuje mnie kolor ściany, na której stoi Wasza cudna koza oraz kolor gresu/kafli. Będę wdzięczna za kolor, nazwę i producenta, jestem pod ogromnym wrazeniem zdjęcia na forum kominkowym.

Pozdrawiam

Bastki-bardzo mi sie podoba!!!!PIEKNY DOMEK!!Szkoda jak zamawialam moje SIMPLE-ze nie zapytalam o inny kolor niz biel-bardzo mi sie Twoje podobaja!!!!:)
Bastki,

Pisałam do Ciebie maila, ale nie wiem, czy dostałaś. jakoś ostatnio niedochodzą.

Interesuje mnie kolor ściany, na której stoi Wasza cudna koza oraz kolor gresu/kafli. Będę wdzięczna za kolor, nazwę i producenta, jestem pod ogromnym wrazeniem zdjęcia na forum kominkowym.

Pozdrawiam

Witaj,

Faktycznie przeoczyłam Twoje wiadomości, przepraszam.

Kolor ścian to gotowa farba z Duluxa - szarość granitu, oświetlenie w domu sprawia że na każdym zdjęciu jak i w rzeczywistości wygląda inaczej.

Kafle na podłogach to no name nie znam producenta ale kupione w Castoramie, kolor jak najbardziej zbliżony do szarego betonu. Pamiętam że była wtedy promocja a że potrzebowaliśmy ich ponad 90m2 wiec kierowałam się także ceną.

pozdrawiam :)

Bastki

Bardzo dziękuję za odpowiedź. No tak, cena przy takim metrażu robi różnicę. Czy pamiętasz wymiar: 30x30, 45x45? Pytam bo wyglądają bardzo dobrze, pomimo iż nie sa jakieś kolosalnie wielkie

Bastki

Bardzo dziękuję za odpowiedź. No tak, cena przy takim metrażu robi różnicę. Czy pamiętasz wymiar: 30x30, 45x45? Pytam bo wyglądają bardzo dobrze, pomimo iż nie sa jakieś kolosalnie wielkie

wymiar 45x45 i pamiętam jeszcze że płytki są włoskie tzn jakiś włoski producent

Ola.U, wow! fajny domek

Ola.U pięknie u Ciebie! Możesz napisać co to za szara farba na ścianach? I co to za kontakty? Fajne są takie proste :) No i napisz coś więcej o tych betonowych ścianach pliss ;)
Dawno mnie tu nie było, a takie cuda pokazują :D Bastki - dawno nic mi się tak na forum nie spodobało, jak Twoje wnętrza! Super!!!
Olu U. A ja kilka dni temu trafiłam do Ciebie i zachwycałam się betonowymi ścianami i nie tylko :). Wnętrza wyglądają fantastycznie! A to dopiero początek :)