mlena_w 29.12.2012 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Również Zakochana w Szarościach Leniwa dziękuję :) Mamy indywidualny projekt domu. Trochę pracy z nim było, ale mamy to, na czym nam zależało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 06.01.2013 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 (edytowane) Studio na piętrze (tutaj same braki): [ATTACH=CONFIG]158762[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]158763[/ATTACH] Łazienka piętro (brak akcesoriów i szafki): [ATTACH=CONFIG]158764[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]158765[/ATTACH] Pokoje: sypialnie - w trakcie realizacji:) POZDRAWIAM!!! Edytowane 8 Marca 2013 przez Remika2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 06.01.2013 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 (edytowane) Remika,cudności!!!!Wnętrza niebywale spójne, dopracowane!!!!!Gratuluję!!! Fantastyczna podłoga drewniana i schody - pokaż je dokładniej, proszę!!Co to za deski na podłodze? Remika,pochwał cd:) - śliczna kuchnia, ponadczasowa i bardzo elegancka.Świetny blat (laminat??) i zlew! Edytowane 10 Lutego 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 06.01.2013 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Sharlotko dzięki wielkie:)Podłoga to decha 3 wartwowa Decowood Rustic Mocca white.Blat laminat - volcan a zlewik Teka:)Fotki schodów zrobię, ale teraz nie ma już odpowiedniego światła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 06.01.2013 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Remika-bjutiful;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 06.01.2013 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Remika,dzięki za info o deskach!!! Betony przy schodach są obłędne - to prawdziwe płyty betonowe, czy kładliście tynk imitujący beton? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 06.01.2013 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Remika pięknie A podłoga - CUDOWNA. To pierwsza ciemna podłoga, która mnie zachwyciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 06.01.2013 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Sharlotko, tak to beton Oikos do nałożenia pacą.Julianna podłoga super, ale bardzo wymagająca, chodzi rzecz jasna o sprzątanie:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia-goja 06.01.2013 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Bardzo ladne wnetrza !!! dopasowane jest wszystko i idealnie ze soba współgra. Podoba mi sie' Jest tak czysto i nowoczesnie gratuluje gustu :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.01.2013 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 [ATTACH=CONFIG]158752[/ATTACH] . a co to za płytki na podłodze ?? i pytanko o funkcjonalność, bardzo wymagające ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 06.01.2013 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 ivy płytki w kuchni to tau ceramica dessau grey. Niestety trochę wymagające, ale mamy psiaka, przez którego mop nie opuszcza mojej dłoni:) Pewnie następnym razem wybrałabym jednak matowe płytki. Mam porównanie z łazienkami, mat to jednak dobry wybór! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 06.01.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Remika obledne wnetrza -ale to juz wiesz Dziwie sie ze narzekasz na gres lappato bo wszyscy go chwala i twierdza ze jest najmniej problemowy porownujac z matem czy polerem.Osobiscie tez wlasnie szukam fajnego i niedrogiego z taka wlasnie powloka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 06.01.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Może gdyby nie okno tarasowe, które daje dużo światła na podłogę, oraz pies nie miałabym takiego negatywnego wrażenia. Może po prostu w nieodpowiedni sposób pielęgnuję tą podłogę, hmmm sama już nie wiem. Ale faktem jest, że z mopem się nie rozstaję)) Kupując te płytki wydawało mi się, że będą genialne....., ale może problem faktycznie leży po mojej stronie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka2 06.01.2013 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Remika2, Cudowne sa te Twoje wnętrza!!!! Nie moge sie na nie napatrzeć. Specjalnie tu przyleciałam, jak dowiedziałam sie, ze pokazujesz więcej Będę czekać na sypialnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiosenna1 07.01.2013 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Remika2 pisałam już na kuchniach że pięknie, ale się powtórzę i salon też świetny! kakusek dla mnie Dessau był No1 ale cenowo trochę za drogi, a jakie masz jeszcze typy? Ja jak nie znajdę innego to zostanie Masto Grys półpoler bo w najlepszej cenie ale niestety nie do końca szary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniak25 07.01.2013 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Witam po raz pierwszy w tym wątku i w ogóle po dość długiej nieobecności na forum. Pokochałam szarości a jeszcze bardziej ich zapragnęłam po przebrnięciu przez przez cały wątek. Wszystkim gratuluję świetnego wyczucia i gustu bo wnętrza są cudowne. Postanowiłam się odezwać bo wnętrza Remiki wywarły na mnie ogromne pozytywne wrażenie. Jestem jeszcze w trakcie urządzania i może nie jest u mnie tak nowocześnie ale staram się aby wszytko ze sobą współgrało. Zamówiłam właśnie szary narożnik do salonu, przed świętami udało mi się powiesić bielutkie firanki, w planach wymiana stołu i zakup prostych krzeseł z szarym jak narożnik obiciem. Okna, podłogi na parterze i półpiętrze oraz schody są w ciemnym drewnie. Ściana pomalowana farba "hiszpańskie schody" z dekoralu ale chyba przekonam męża i przemalujemy na bardziej szary . Zdjęć jeszcze nie mam bo nie miałam się czym chwalić ale myślę, że pod koniec stycznia już będę mogła coś wkleić. PS: Remika powiedz proszę mi tylko co to za donice wysokie kwadratowe, czy to coubi z tworzywa czy jakaś droższa porcelana, chcę takie do salonu ale nie mogę się zdecydować a ciężko je znaleźć i zobaczyć na żywo w sklepie więc polegam na zdjęciach. pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 07.01.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 aniak25 witaj kolejny szaromaniaczku:) To donice Lechuza Cubico z tworzywa. Jeśli chodzi o białe były matowe i lakierowane. Lakierowane wyglądają jak porcelana dlatego je wybrałam:) Oczekujemy Twoich zdjęć!!! Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniak25 07.01.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Remika dziękuję ci bardzo za odpowiedź, mi też chodzi o to aby wyglądały jak porcelana więc na bank wybiorę te błyszczące. Jeśli chodzi o zdjęcia to coś tam jest w mojej galerii (link w stopce) bo niestety dziennik już dawno zapuściłam. Niestety jeszcze w salonie stoja stare meble z pokoju, który zajmowaliśmy w domu rodziców przed przeprowadzką więc nic jeszcze nie wygląda tak jak powinno, brakuje szafek, narożnika i stolika kawowego, stołu i krzeseł w części jadalnej, lamp i wszelkich dodatków. wszystko mam w głowie ale kupować będziemy sukcesywnie bo z kasą krucho jednak jest. Oczywiście będę się chwalić jak już trochę szarości zagości u nas pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gringer 08.01.2013 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Łazinka parter (brak grafiki na ścianie i akcesoriów łazienkowych): [ATTACH=CONFIG]158757[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]158758[/ATTACH] Witam, Jestem nowa na forum Zakochałam się w waszych szarych, pięknych wnętrzach... i czywiście planuję również te kolory w swoim domu. Remika2 - twoje łazienki zapierają dech... Co to za umywalka i szafka z blatem? Ona jest robiona na wymiar? pozdrawiam serdecznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 08.01.2013 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Witaj gringer Umywalka to Villeroy &boch seria loop & friends a szafeczki wykonane na wymiar przez firmę od mebelków kuchennych:) pozdrawiam i życzę powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts