Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NASZE WNĘTRZA W SZAROŚCIACH - zdjęcia realizacji naszych forumowiczów :D

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

mam ogromną prośbę, czy ma ktoś płytki Baldocer Madison w kolorze szarym? http://www.baldocer.com/77581_en/page-2/ Jestem ciekawa jakie są w utrzymaniu. Chcę je do ubikacji a ciemne również na podłodze w przedpokoju i zanim zamówie chciałabym znać opinię jakiegoś użytkownika.... Z góry dziękuję.

Remika2

Sypialnia bardzo fajna tylko jakoś nie pasuje mi ta kolorowa obwódka na kocu. Poduszki stanowią akcent i więcej nie trzeba :)

Poza tym twoje wnętrza są bardzo fajne, spójne.

Pozdrawiam

a to mój nowy szary (grafitowy narożnik). W końcu trochę szarości się pokazało u mnie. Zakładałam sobie wcześniej szare wnętrza a wyszły białe, na szczęście ostatnio przemalowaliśmy ścianę za schodami na szaro więc szary się pojawił

http://imageshack.us/a/img18/2487/imag0950d.jpg

http://imageshack.us/a/img805/905/imag0953u.jpg

http://imageshack.us/a/img855/1346/imag0954.jpg

Regulowane zagłówki to jest to :yes:

Edytowane przez joliska

• 2 weeks później...
Dziękuję, dziękuję!!! Lodówka to Samsung RSH7UNBP1

Remika, ale mnie zastrzeliłaś, pisałam w sprawie tej lodówki do Samsunga, bo potrzebuję lodówki z czarnego szkła, a podobają mi się bardzo te "samochodowe" uchwyty. Pan mi odpisał, że niestety, jest tylko w wersji "malowanej", a u ciebie błyszczy jakoś na zdjęciu! Jak z nią jest naprawdę? U mnie ma być w sąsiedztwie czarnych frontów lakierowanych na połysk i czarnego szkła (piekarnik i mikrofala), miała to być połyskująca tafla. I teraz mam zonka! Powiedz mi jak z nią jest jeśli możesz, z góry sorki za zaśmiecanie wątku..

Wersja wiosenna wnętrz jeszcze lepsza, wiosny mi się chce! ;)

Remika, ale mnie zastrzeliłaś, pisałam w sprawie tej lodówki do Samsunga, bo potrzebuję lodówki z czarnego szkła, a podobają mi się bardzo te "samochodowe" uchwyty. Pan mi odpisał, że niestety, jest tylko w wersji "malowanej", a u ciebie błyszczy jakoś na zdjęciu! Jak z nią jest naprawdę? U mnie ma być w sąsiedztwie czarnych frontów lakierowanych na połysk i czarnego szkła (piekarnik i mikrofala), miała to być połyskująca tafla. I teraz mam zonka! Powiedz mi jak z nią jest jeśli możesz, z góry sorki za zaśmiecanie wątku..

Wersja wiosenna wnętrz jeszcze lepsza, wiosny mi się chce! ;)

Tak szybciutko:) lodówka się błyszczy, ale nie na pełen połysk. Też mam piekarnik szklany a fronty w zabudowie słupkowej czarne lakierowane - błysk. Wszystko do siebie pasuje, choć lodówka jest troszkę mniej błyszcząca od reszty. Ale poszukaj bo widziałam czarne szklane lodówki, wówczas będzie już idealnie dopasowane:) POzdrawiam

Remika - kolorystyka turkusowo-limonkowa - piekna! Swiateczna-malinowa - super!

Co masz w oknach w salonie? Zasłony panelowe mi mignęły.. ale pewna nie jestem. Jaki jest ih kolor?

Dziękuję! Tak w salonie i jadalni w oknach balkonowych mam tzw. paneltracki. Przesuwane panele z materiału używanego do rolet okiennych. Kolor: są szare drobna strukturka jak płótno, ale przy zasłonięciu w świetle dziennym wydają się być lekko beżowe.

Edytowane przez joliska

Tak szybciutko:) lodówka się błyszczy, ale nie na pełen połysk. Też mam piekarnik szklany a fronty w zabudowie słupkowej czarne lakierowane - błysk. Wszystko do siebie pasuje, choć lodówka jest troszkę mniej błyszcząca od reszty. Ale poszukaj bo widziałam czarne szklane lodówki, wówczas będzie już idealnie dopasowane:) POzdrawiam

Dzięki Remika! Są szklane, wiem, że są, ale nie mają tych fajnych uchwytów. Może mi się uda gdzieś na żywo ją zobaczyć... Wielkie dzięki jeszcze raz.