Sharlotka 09.01.2013 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Remika, schody przepiękne - bardzo dziękuję za zdjęcia z dedykacją dla mnie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edziag 09.01.2013 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 mam ogromną prośbę, czy ma ktoś płytki Baldocer Madison w kolorze szarym? http://www.baldocer.com/77581_en/page-2/ Jestem ciekawa jakie są w utrzymaniu. Chcę je do ubikacji a ciemne również na podłodze w przedpokoju i zanim zamówie chciałabym znać opinię jakiegoś użytkownika.... Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beetb 11.01.2013 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Remika,co to za drewno co jest na schodach? to samo co na podlodze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 12.01.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 beetb na schodkach jest olejowany dąb, natomiast na podłodze deska 3 wartwowa wędzona, szczotkowana i olejowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
koza79 20.01.2013 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Witam szarych forumowiczów. Czy ktoś jest może posiadaczem wypoczynku bilbao bizzarto w tkaninie w ciemnym graficie? Jak się sprawuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 28.01.2013 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 (edytowane) Remika2 Sypialnia bardzo fajna tylko jakoś nie pasuje mi ta kolorowa obwódka na kocu. Poduszki stanowią akcent i więcej nie trzeba Poza tym twoje wnętrza są bardzo fajne, spójne. Pozdrawiam a to mój nowy szary (grafitowy narożnik). W końcu trochę szarości się pokazało u mnie. Zakładałam sobie wcześniej szare wnętrza a wyszły białe, na szczęście ostatnio przemalowaliśmy ścianę za schodami na szaro więc szary się pojawił http://imageshack.us/a/img18/2487/imag0950d.jpg http://imageshack.us/a/img805/905/imag0953u.jpg http://imageshack.us/a/img855/1346/imag0954.jpg Regulowane zagłówki to jest to Edytowane 10 Lutego 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregory-u 07.02.2013 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 REMIKA2, super wyszła ta sypialnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika24u 07.02.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 arcia prosze pomóz, tak sie napalilam na te babele gdzie je kupiłas i jakiego producenta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gregory-u 08.02.2013 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Remika 2 twoje wnętrza wymiatają ,co to za stół w jadalni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eveee 08.02.2013 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Ja mam też pytanie do Remiki - powiesz mi, co to za lodówka? Z góry dzięki, wnętrza bardzo piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eveee 09.02.2013 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Dziękuję, dziękuję!!! Lodówka to Samsung RSH7UNBP1 Remika, ale mnie zastrzeliłaś, pisałam w sprawie tej lodówki do Samsunga, bo potrzebuję lodówki z czarnego szkła, a podobają mi się bardzo te "samochodowe" uchwyty. Pan mi odpisał, że niestety, jest tylko w wersji "malowanej", a u ciebie błyszczy jakoś na zdjęciu! Jak z nią jest naprawdę? U mnie ma być w sąsiedztwie czarnych frontów lakierowanych na połysk i czarnego szkła (piekarnik i mikrofala), miała to być połyskująca tafla. I teraz mam zonka! Powiedz mi jak z nią jest jeśli możesz, z góry sorki za zaśmiecanie wątku.. Wersja wiosenna wnętrz jeszcze lepsza, wiosny mi się chce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 09.02.2013 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Remika,ślicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mojachatka 10.02.2013 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Witam serdecznie! Jestem nowym użytkownikiem ale coś czuję, że ten wątek będzie jednym z moich ulubionych. Uwielbiam szarości:yes: Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 10.02.2013 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Remika - kolorystyka turkusowo-limonkowa - piekna! Swiateczna-malinowa - super!Co masz w oknach w salonie? Zasłony panelowe mi mignęły.. ale pewna nie jestem. Jaki jest ih kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greywolf 10.02.2013 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 remika2, pięknie! bardzo udane zestawienie kolorystyczne; brawo za konsekwencję i biały kolor na ścianach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 10.02.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 (edytowane) Remika, ale mnie zastrzeliłaś, pisałam w sprawie tej lodówki do Samsunga, bo potrzebuję lodówki z czarnego szkła, a podobają mi się bardzo te "samochodowe" uchwyty. Pan mi odpisał, że niestety, jest tylko w wersji "malowanej", a u ciebie błyszczy jakoś na zdjęciu! Jak z nią jest naprawdę? U mnie ma być w sąsiedztwie czarnych frontów lakierowanych na połysk i czarnego szkła (piekarnik i mikrofala), miała to być połyskująca tafla. I teraz mam zonka! Powiedz mi jak z nią jest jeśli możesz, z góry sorki za zaśmiecanie wątku.. Wersja wiosenna wnętrz jeszcze lepsza, wiosny mi się chce! Tak szybciutko:) lodówka się błyszczy, ale nie na pełen połysk. Też mam piekarnik szklany a fronty w zabudowie słupkowej czarne lakierowane - błysk. Wszystko do siebie pasuje, choć lodówka jest troszkę mniej błyszcząca od reszty. Ale poszukaj bo widziałam czarne szklane lodówki, wówczas będzie już idealnie dopasowane:) POzdrawiam Remika - kolorystyka turkusowo-limonkowa - piekna! Swiateczna-malinowa - super! Co masz w oknach w salonie? Zasłony panelowe mi mignęły.. ale pewna nie jestem. Jaki jest ih kolor? Dziękuję! Tak w salonie i jadalni w oknach balkonowych mam tzw. paneltracki. Przesuwane panele z materiału używanego do rolet okiennych. Kolor: są szare drobna strukturka jak płótno, ale przy zasłonięciu w świetle dziennym wydają się być lekko beżowe. Edytowane 10 Lutego 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 10.02.2013 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Ramika miałam przypomniec sie o namiar na osobe ktora wykonywala Ci betonowa ściane Dopieszczony masz ten domek a na wiosne pewnie sliczny ogrod pokazesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.02.2013 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Remika super! A co to za donice - te duże białe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eveee 10.02.2013 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Tak szybciutko:) lodówka się błyszczy, ale nie na pełen połysk. Też mam piekarnik szklany a fronty w zabudowie słupkowej czarne lakierowane - błysk. Wszystko do siebie pasuje, choć lodówka jest troszkę mniej błyszcząca od reszty. Ale poszukaj bo widziałam czarne szklane lodówki, wówczas będzie już idealnie dopasowane:) POzdrawiam Dzięki Remika! Są szklane, wiem, że są, ale nie mają tych fajnych uchwytów. Może mi się uda gdzieś na żywo ją zobaczyć... Wielkie dzięki jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 10.02.2013 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Remika super! A co to za donice - te duże białe? Dziękuję! To donice to Lechuza Cubico. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts