Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NASZE WNĘTRZA W SZAROŚCIACH - zdjęcia realizacji naszych forumowiczów :D

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dzięki Remika! Są szklane, wiem, że są, ale nie mają tych fajnych uchwytów. Może mi się uda gdzieś na żywo ją zobaczyć... Wielkie dzięki jeszcze raz.

Zgadza się te uchwyty są rewelacyjne i bardzo wygodne!!! Bardzo lekko się ją otwiera. Jestem pewna, że jak ją zobaczysz na żywca podejmiesz decyzję na TAK:) Szkoda tylko, że nie było czarnego modelu z barkiem, no i niestety nie ma komory "0" Poza tym Rewelacja.

Remika, na fali wypytywanie Cie wszystkich o wszystko, ja tez sie dorzuce :) Mozesz mi podac namiary, gdzie kupowalas reczniki te ze zdjecia w lazience? Szukam takich od dluzszego czasu.

Bardzo mi sie podobaja Twoje wnetrza, a zestawienie turkus i jasna zielen w dodatkach na wiosne - dla mnie strzal w 10!

Remika, na fali wypytywanie Cie wszystkich o wszystko, ja tez sie dorzuce :) Mozesz mi podac namiary, gdzie kupowalas reczniki te ze zdjecia w lazience? Szukam takich od dluzszego czasu.

Bardzo mi sie podobaja Twoje wnetrza, a zestawienie turkus i jasna zielen w dodatkach na wiosne - dla mnie strzal w 10!

Dziękuję:) Wszystkie ręczniczki kupione były w Home & You. Do 14 lutego jest tam promocja "drugi produkt 50% taniej" POLECAM:)

nie moglam sie powstrzymac, by sie nie pochwalic moim nowym przyjacielem-jelonkiem :lol2::lol2::lol2:

tylko nie odsylajcie mnie do "szczyt kiczu i kuriozum"-KOCHAM GO!!!

[ATTACH=CONFIG]169569[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]169571[/ATTACH]

bardzo podoba mi sie jelonek, idealne miejsce dla niego...sama o takim myślę i czasem mam wrażenie, że tylko ja takiego chcę, bo jak pokazuję drugiej gorszej:D połowie lub rodzince to myślą, że żartuję, a mi sie naprawdę podoba :)

Cudny, a gdzie kupiłaś?