Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NASZE WNĘTRZA W SZAROŚCIACH - zdjęcia realizacji naszych forumowiczów :D

Recommended Posts

hm, dla mnie to taki neutralny beż, moze żle się wyraziłam, ale nie ma on w sobie według mnie żółtych tonów. Pewnie to też kwestia pomieszczenia. A masz może możliwość zrobienia zdjęcia? Dzisiaj zaczynamy malować i już sama nie wiem co robić. Masz większośc ścian w beżu czy w szarym?

A co sadzisz o meblach w kolorze mahoń do tego?

tak to jest taki neutralny bez- na próbniku jest jaśniejszy niz na ścianach, wg mnie bardziej jasny by pasował do szarości. dzisisaj nie dam rady foty zrobic- jezeli chcesz to moge jutro , bo bede na budowie.Ogólnie nie ma tragedii :) - te dwa kolory są ładne.

• Odpowiedzi 2,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Byłabym wdzieczna :) beżowy pled już jest i go nie zmienię, pozostaje pytanie co zrobić z jedną lub dwoma ścianami, na których miał być szary. Kupiłam dzisiaj próbki Beckersa stony grey i light grey, ale light wydaje mi się w polaczeniu z beżem strasznie mdły, a stony obawiam się, że za ciemny do niewielkiego pomieszczenia. I jestem w kropce.

• 1 month później...

Witam wszystkich

u nas w domu prawie w każdym pomieszczeniu jest coś szarego na ścianach

,więc chciałam pokazać szarości- różowości mojej córeczki

IMG_1713.jpg

i szarości-habrowości drugiej córki

IMG_1683.jpg

oraz moje sypialnianie

IMG_1677.JPG

i salonowe szarości-zieloności;)

IMG_1691.jpg

i na razie to tyle

:)

troche hotelowe zimne klimaty panuja w sypialnach, ale skoro wam i córom sie podoba to niech i tak bedzie ;) ale jak na moj gust w salonie to juz ciut przesadzony wystroj ;) stol i krzesla i owszem fajne (pomijam lampy), ale ten komplecik ''le corbusiere'a'', wszechobecna 'zielona trawka' i tanie ''dziela sztuki'' na scianie... :no:

zdecydowanie lepiej by sie prezentowala kanapa w sylu glamour (ale zapewne juz za pozno na wymiane) ;)

ale moze chociaz zamiast tych obrazkow powies lustro w ozdobnej ramie a pod nim postaw konsola z bibelotami (na szybko zrobilam taka mala probke jak by to moglo wygladac, moze ktos bardziej kompetentny zrobi ci lepsza wizke) ;)

z11734025Q,GLAMOUR--Styl-palacowy--wyrozniajacy-sie-elegancja-.jpg

pol_pl_Kare-design-Konsola-Janus-4238_1.jpg

_FORUMOWE DOMY.jpg

Edytowane przez annNS2

dziękuję za opinię ale.... o gustach się nie dyskutuje;)

nasz domek jeszcze nie skończony, brakuje w nim wiele dodatków np. rolety rzymskie na które czekamy...i inne drobnostki:)

obawiałam się że będzie zimny efekt ale tak nie ,może zmienia to nastrój domowy rodziny w niej mieszkającej:):):

Nam się bardzo podoba:)

Życzę budującym zadowolenia ze swoich domków.

pozdrowienia szaraki:)

dziękuję za opinię ale.... o gustach się nie dyskutuje;)

nasz domek jeszcze nie skończony, brakuje w nim wiele dodatków np. rolety rzymskie na które czekamy...i inne drobnostki:)

obawiałam się że będzie zimny efekt ale tak nie ,może zmienia to nastrój domowy rodziny w niej mieszkającej:):):

Nam się bardzo podoba:)

Życzę budującym zadowolenia ze swoich domków.

pozdrowienia szaraki:)

nikt o gustach nie dyskutuje ;) sama u siebie bym milion rzeczy chciala zmienic ;) styl glamour nie dla mnie ale u kogos pieknie sie prezentuje...wiadomo ze dom tworza nie rzeczy ale ludzie ktorzy w nim mieszkaja, ja tylko oceniam co widze i podpowiadam co wg mnie nadaje sie do poprawy ;) a widze nowoczesne krzesla i stol ktore forma przypominaja styl barokowy, do tego modernistyczny design lat 50tych, surowy beton na podlodze i 'tandetne' dodatki w postaci dywaniku i obrazkow...przepraszam za to slowo ale te elementy przy pozostalych tak niestety wygladaja i psuja efekt...:)

ps. w sypialni nad lozkiem tez by sie lustro przydalo lub chocia\ jakas grafika/zdjecie :)

akurat co do tandentny castoramowych obrazków na ścianach i dywaniku w pełni się zgadzam. barcelon też mi za dużo, ale okej - tylko szkoda, że prezentują się na takim "byle"-tle. dywanik budzi jednoznaczne skojarzenia, z tym, co leży u mnie w łazience na podłodze póki nie zamontuję szyby na wannie

i salonowe szarości-zieloności

[ATTACH=CONFIG]227445[/ATTACH]

w różowym pokoju nie podoba mi się tylko wykończenie rolety. wszystko wygląda megaaaa, ale wzrok przykuwa ten jeden nieładny element.

(podobnie jak lampa z narożnika w niebieskim pokoju)

Witam wszystkich

u nas w domu prawie w każdym pomieszczeniu jest coś szarego na ścianach

,więc chciałam pokazać szarości- różowości mojej córeczki

[ATTACH=CONFIG]227442[/ATTACH]

i szarości-habrowości drugiej córki

[ATTACH=CONFIG]227443[/ATTACH]

oraz moje sypialnianie

[ATTACH=CONFIG]227444[/ATTACH]

i salonowe szarości-zieloności;)

[ATTACH=CONFIG]227445[/ATTACH]

i na razie to tyle

:)

ładnie, na pewno wystrój będzie jeszcze ewaluował(osobiście nie lubię zieleni--ale to dodatki i każdy ma swojego konika-kolorek ,który jest dodatkiem--u mnie był by to i jest fiolet)

szarości wszyscy tu kochany w różnych odsłonach ,

ważne że domownicy się dobrze czują i chyba o to chodzi,

ja bym poprosiła o namiar na stół ,który mnie powala i musi się u mnie znależć,

poza tym pozdrawiam i miło się witam:welcome::welcome:

a to moje szarości w małej odsłonie

buszując po forum dla "szarościmaniaków" z różnym natężeniem zaglądania tam,nasuwa mi się pytanie:

moje szare wnętrze to już kolejne w moim życiowym dorobku(bo lubię zmiany) i ten kolor jest zawsze,

przeczytałam kiedyś ,że jak kolejne wnętrza urządza się w tych samych kolorach to oznaka ,że człowiek się starzeje??:jawdrop::jawdrop:

http://images62.fotosik.pl/452/ace5d0f4a3a2c6e9gen.jpg

miłego dnia