mateoosh 24.11.2010 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 (edytowane) mateoosh, Fajne Twoje szarosci! Prosze podaj jakie? Czy w kuchni jest ta sama farba co w przedpokoju? I czy moge prosic o zblizenie na Twoje kontakty? Czy u gory masz inne niz na dole? Czy te dolne to Berker B 7 Glass szary? Pozdrowienia, Maja Kontakty mam rozne ze wzgledow ekonomicznych, niestety. Wszystkie sa firmy Simon kontakt, na gorze to seria classic kolor metallic (tansze !). Na dole seria 82 a ramki seria natura 82 krysztal (szklane ramki) - te sa niestety spooro drozsze - ramka x4 kosztuje ponad 200 pln. Co do kolorów - hmm problem jest taki, ze nie wiem dokladnie(sic!) Wiem na pewno ze wszystko malowalismy farba Tikkurila Optiva 5, ale kolory to dobierala moja małżonka, ktora ma kody gdzies pozapisywane ... W kuchni jest inny kolor niz na klatce, na klatce i na gorze jest taki sam. W kuchni sa w sumie 2 odcienie szarego. Kominek robil mi znajomy, wklad mam Arysto 10L (http://www.arysto.com.pl/pl/p4) w wersji z drzwiami podnoszonymi - bardzo dobry jakosciowo i w miare tani (na poczatku 2010 jakies 6000, nastepny w kolejnosci z szyba do gory kosztowal chyba z 8k) Kody podam wieczorem, jak sie z zona spotkam w domu Edytowane 24 Listopada 2010 przez mateoosh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mateoosh 24.11.2010 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 mateoosh - cudnie!!) i piękne szklane drzwi! A dzieki dzieki - choc to nie moja zasluga, tylko mojej Elki - osobiscie uwazam, ze faceci nie nadaja sie do urzadzania wnetrz - ja bym tam dal zwykle drzwi i tez byloby git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 24.11.2010 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Mysmy tez przypatrywali sie Simonom....fajne sa te Classic...wiadomo, ze czasami trzeba patrzec co jest bardziej ekonomiczne:D:DLadnie u Was one wygladaja:yes: Mateuszu......gratuluje Elki;) Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 24.11.2010 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Ana 289 w kwestii tryptyku ... mnie sie baardzo nie widzi ... Dodalabym jakis kolor , jesli maz boi sie grobowca bo nic nie rozswietla tak domu jak szczesliwy malzonek a wybor masz ogromny, bo kazdy szaraczek wie, ze szary pasuje prawie do wszystkiego Ja z pytaniem o pokoj chlopcow (swietny by the way) moge proszic zdjecie zblizenia tej szafki z wysuwanymi (chyba) koszami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 24.11.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Ana możesz dać czarno białe zdjęcia czemu nie nie bedzie jak w trumnie a dodatki typu donice obrusik daj jakieś inne i będzie super ja poszłam w amarantowe dodatki ale turkusy też są świetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 24.11.2010 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Ana, a'propos tryptyku nie powinnam się odzywać....bo sama też tryptyk posiadam;) ( ostatnio często myślę o jego zmianie, bo przez mnogość wzorków nie mogę dobrać zasłon do salonu !!!! ) moim zdaniem, zamiast tryptyku dobrze prezentowałyby się kolorowe fotografie w grubych, prostych, białych ramkach. takie dobrane kolorystycznie fotki z jednym kolorem przewodnim( dominującym) świetnie "rozweselą" wnętrze i pomogą ustalić kolorystykę pozostałych dodatków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.11.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Dzieci ale ładne szarości znowu pokazujecie mam bana od małża na ten wątek ale i tak cichcem podglądam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana289 25.11.2010 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 te plytki koniecznie przemaluj -sa specjalne farby i latwo to mozna zrobic psuja caly efekt - a sciany masz przepiekne Zdradź mi proszę co to za farba? Chociaż tak się zastanawiam - płytki gdzieniegdzie mają płytkę dekor z wypukłym motywem - jak przemaluję nie będzie głupio? Bo rozumiem, że farba jest kryjąca/jednolita? Aricia - dzięki za pomysł kolorowych zdjęć w białych ramach - spróbuję przede wszystkim w jadalni - będzie jak "negatyw" tych czarno-białych.....hmmm....a z salonem kombinuję od wczoraj - przez Was spać nie mogłam:) Lasche - nie ma sprawy, zdjęcia mam w domu, zbliżenie też - wkleję wieczorkiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 25.11.2010 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 hej, ja też mam w domu szaro - biało i .... trochę kolorowo dlatego zapisuję się do waszego klubu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 25.11.2010 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 no to dawaj wpisowe, Iwek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 25.11.2010 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Witam wszystkie szarowiczki. Ja też jestem jedna z Was i chciałam się przywitać.Narazie mam tylko szare mieszkanko ale niedługo....może coś więcej.Obecnie myślę , planuję, szukam inspiracji i pojawia się coraz więcej pytań. Kochane wiem, że mi poradzicie.Czy ma ktoś lampę z Ikea Glansa biała i wie jak dużo światła daje http://www.ikea.com/PIAimages/0094053_PE231720_S4.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 25.11.2010 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 raczej tyle, co kilka zapalonych świeczek.... to jest raptem parę ledów ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 25.11.2010 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Aricia czyli salonu tą lampą nie doświetlę? tzn .kącika telewizyjnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 25.11.2010 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 Bardzo ta lampa mi się podoba .Jest taka niestandardowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 25.11.2010 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 W nowym domu planuję kolor szary ,biały, drewno i płyty z piaskowca na ścianie ( ścianka telewizyjna i klatka schodowa).Wszystkie lampy i wiszące i kinkiety chcę mieć w kolorze białym.Kolor ma je łączyć a nie seria.I dlatego pytam i szukam pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 25.11.2010 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 lampa jest fajna, ale jeżeli chodzi o doświetlenie, to kiepsko to widzę.. bardziej jako klimatyczny dodatek. ale najlepiej będzie, jeżeli wstąpisz do ikea i sprawdzisz sama. teraz sporo tych lamp tam wisi. pewnie a'propos dekoracji świątecznych. można je fajnie przyozdobić bombkami i innymi duperelkami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 25.11.2010 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 POMOCY !!! musze zamowic/zaprojektowac stół...sa 2 warunki - 1. musi pasowac do kuchni (otwartej na salon - narazie nie jest wyposazony) 2. musi pasowac do tego krzesla bede wdzieczna za wszelkie propozycje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 25.11.2010 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 agi,tu jest parę fajnych , białych opraw http://halogen.pl/natynkowe-c136.htmlwybór zależy od stylu, jaki chcesz uzyskać w domku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 25.11.2010 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 ann, napisz jakiej m/w wielkości miałby być ten stół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 25.11.2010 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 stoł 140-155x80cm h75-78cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts