Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NASZE WNĘTRZA W SZAROŚCIACH - zdjęcia realizacji naszych forumowiczów :D

Recommended Posts

Moje szarości są bardzo skromne, w porównaniu z pozostałymi w tym wątku, ale są :)

narożnik w salonie

http://lh4.ggpht.com/_k5w9bmZJsGc/TMR1cSzSLXI/AAAAAAAAADs/Fh__DLlD74w/s400/DSC_5224.JPG

Pavis piękne wnętrza.

Co to za narożnik? Bardzo przypomina mi ten który ja zamówiłam i z niecierpliwością na niego czekam, mam nadzieję że mój również tak pięknie będzie się prezentował.

• Odpowiedzi 2,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

tak mi sie też wydawało

mój nie będzie szary tylko - hmmm... jaki to kolor-coś jak seledynowo/pistacjowy, ale będzie stał w szaro-biało-czarnym wnętrzu, do tego stopnia nas zauroczył że jechaliśmy 600 km do najbliższego salonu żeby go i próbki skór zobaczyć na żywo, jeszcze jakieś 2 tygodnie i powinien być gotowy :-)

Margaryt piekna lazienka.Mozesz jeszcze napisac skad masz ta chromowa listwe?Czy plytki na scianie to jasnoszarya podloga grafit?

Czy glazurnik narzekal na plytki Rako?Ponoc wczesniej nie cieszyly sie zbyt dobra opinia ale moze teraz to sie pozmienialo i ich towary sa juz nalezycie wykonane :)

Listwy chromowe z aukcji na allegro, kupowałam u sprzedawcy http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4211591

Ich plusem jest długość, kązda 2,5m

Firma Rako jeszcze sporo ma do nadrobienia. Słabo trzymają kąty, stąd nie mogłam zastosować fugi 1 mm :(

Cenę natomiast mają ok. Zalezy gdzie sie kupuje, waha się od ok. 90 do 110 zł za metr.

Margaryt dzieki.Wlasnie ze wzgeldu na kolor i cene :) zainteresowalam sie nimi.Zastanawiam sie jeszcze nad Signum SG12 z Nowej Gali .Moze ogladalas te plytki i napiszesz jak wyglada porownanie do Twoich?

Duzo osob na forum narzeka ze ich płytki nie trzymaja wymiarow wiec i Raco wcale nie jest pod tynm wzgledem jakism wyjatkiem;)Bede czekac na opinie po zamieszkaniu czy fajnie sie uzytkuja ,dobrze "znosza" brud i czy nadal jeste s zadowolona z wyboru :yes:

Signum z Nowej Gali jest ciemniejsze, a Rako Sandstone ma dwa odcienie jasnej szarości. My wzięlismy ten ciemniejszy. Plusem jest powierzchnia lappato, półpolerowane -

błyszczą, ale miejscami są matowe - dzięki temu nie widać na nich tak bardzo drobnych zabrudzeń, takich jak krople zaschniętej wody w łazience. Jeśli chcesz coś ciemniejszego, zbliżonego do Signum, obejrzyj sobie z Rako serię Essencia. Ona też jest w półpolerze i ma podobne przecierki do Nowej Gali.

akukuuu, Twoja łazienka bardzo fajny ma szlif, wygląda bardzo elegancko, pokaż więcej tej łazienki dziewczyno.

dzięki dziewczyny, ciężko pokazać więcej łazienki, bo ona niewielka jest :)

ash5 pokażę, pokaże jak się więcej pojawi, bo póki co to szare płytki w kuchni i szare ściany

kakausek ja mam rako w przedpokoju wprawdzie malutko i nie sandstone a essencie, ale kładzione z fugą 1,5 i nie było żadnych problemów

pavis, margaryt pięknie u Was

Nie wiem co każdy mówi. Są pewne zasady które mówią na jakiej wysokosci wiesza się obrazy. U Ciebie środek wypada na ok. 1,8-2m a powinno być pół mera niżej. ale to tylko moje uwagi niezobowiązujące do niczego. Ja również uważam, ze znacznie lepiej b wyglądały zdjecia tej wielkości w dużo wiekszych białych ramach i z szerokim iałym passe-partout. Powieszone w 2 rzędach jedne pod drugimi.