pasie 03.11.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 boszszsz Aricia zajefajnie u Ciebie :) a moje wnętrza to w takim stadium może za rok będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanneczka 03.11.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 witam , u mnie sciany biale, do czasu jak nie przybeda inne meble, wtedy dobiore kolory scian... Oczwiscie dominowac beda szarosci... Watek juz w ulubionych... ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 04.11.2010 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Melduję się i ja w nowym szarakowym wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 04.11.2010 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 aricia...........super lazienka co masz na scianie z kibelkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 04.11.2010 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Bardzo mi miło,że się meldujecie Dziękuję wszystkim. anika, to zabudowa fornirowana dębem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kicikici 04.11.2010 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 aricia gratuluje konsekwencji i super nudnego szarego Jak nam naprawią w końcu w domku net, to dołączę do Was ze zdjęciami, a teraz mam pytanko: co to za lampy w holu nad drzwiami? Prezentują się interesująco... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
caretilla 04.11.2010 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Aricia, gratulacje, bardzo smakowite wnętrze, no i chyba jakaś Artemide tam u Ciebie wisi, no, no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 04.11.2010 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 anika, to zabudowa fornirowana dębem. w jednym kawalku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 04.11.2010 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 kicikici, lampy to Aquaform - Ares. dzięki, caretilla. artemida też dziękuje;) anika, zabudowa jest cała fornirowana, ale pewnie kilkoma arkuszami forniru. nawet się nad tym nie zastanawiałam, bo nie widać łączeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monjan 04.11.2010 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 (edytowane) oo to i ja się tu melduję, bo widze że nie tylko kuchnia fajna:)) a ja zapytam o szafkę w łazience-skąd? bardzo sympatyczne mieszkanko-jako całość, dobra robota!!nie podoba mi się tylko "ołtarzyk" telewizyjny...ale wszystko jest spójne Edytowane 4 Listopada 2010 przez monjan . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krasia 04.11.2010 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 U mnie na razie szary przedpokój. Mam też jedną szarą ścianę w salonie ale to się niebawem zmieni bo aneks też dam na szaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krasia 04.11.2010 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 no i macie okazję zoabczyć jeszcze telewizor starego typu heh tak, tak takie kiedyś też produkowano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 04.11.2010 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 moje...ciagle w "trakcie": kuchnia i przedpokoj: Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 04.11.2010 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Krasia a co to za farba w przedpokoju? bardzo ładne wnętrza u ciebie Maju również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 04.11.2010 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Krasia bardzo ładnie dobrana kuchnia (choć nie szara ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krasia 04.11.2010 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 W przedpokoju i na ścianie w salonie jest ten sam odcień farby. Zależy od światła raz wychodzi jaśniej raz ciemniej- Tikkurila J499. Jest to czysty szary. Robiony raczej z czarnego pigmentu. Duża część szarych farb na polskim rynku jest z jakimś odcieniem fioletu, niebieskiego np. Jedwabny popiel Dekorala. Zakupilłam Dekorala skuszona kolorem na próbniku ale na ścianie wyszedł ostro wpadający w fiolet. Dla mnie nie fajny. Zamalowałam Tikkurilą i jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 04.11.2010 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 monian, szafka pod umywalką robiona była na wymiar. "ołtarzyk", dobre . w sumie, coś w tym jest dziękuję za opinie, czekam na więcej Waszych fotek ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wenderko 05.11.2010 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Cudności! Mnie szarości już jakiś czas chodzą po głowie. Przeprowadzamy się, więc będzie duże pole do popisu. Dzięku Waszym zdjęciom mogę przekonać małża, że szare nie oznacza nudnego czy nijakiego. Dziekuję Wam wszystkim za inspiracje! Ze swej strony obiecuje dokumentowac moje poczynania, choć jeszcze chwilkę rzeba poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 05.11.2010 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 (edytowane) aricia jest ślicznie! Co to za piękna prostokątna umywalka? I jaką ma szerokość? Krasia świetna farba i w ogóle tak ładnie jasno u Ciebie Edytowane 5 Listopada 2010 przez pysiaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 05.11.2010 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Dzięki . To Roca, Element http://www.roca.pl/produkt-element-umywalka-nablatowa-70x38-cm/1936/1/15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts