mirka23 05.12.2010 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 dziewczyny,ja tak sobie mysle,ze efekt betonu mozna juz uzyskac na etapie tynkowania....ktora tam jeszcze przed tynkami,moze pogadac z tynkarzem,czy nie zrobilby od razu efektu plyt betonowych...przeciez to nie zadne cuda wianki,tylko podzielenie sciany rowkami,ktore trzeba zrobic na mokro i jakies tam dziurki do tego.... no..nie tak do końca, ale jak zdolny murarz, może i nakładamy na proste ściany !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirka23 05.12.2010 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Dziewczyny, tak od razu przeszłam do moich zdjęć, ale chciałam powiedzieć, że Wasze szare wnętrza bardzo mi się podobają, jestem pod wrażeniem ( zaraz gdzie ta opadająca szczęka żeby wyrazić się lepiej. Czytam i oglądam wciąż od początku P I Ę K N I E !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 05.12.2010 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 mirka,a szary pokoik syna to gdzie pytam sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 05.12.2010 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Fajnie szaraki, że Was jest tyle!!!! Moja lampa łazienkowa w końcu doczekała się montażu bąbelków. Zwlekałam z tym aż 5 miesięcy!!!! Mam lęk przed manewrowaniem szkłem;) W moich rękach wydaje się takie kruchutkie..... Ale dziś się w końcu przemogłam i oto efekt : http://lh5.ggpht.com/_j07Dj91Ot4Y/TPvwJq-TkRI/AAAAAAAAAG4/A4NxwyIv-6A/s640/IMG_0411.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirka23 05.12.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Fajnie szaraki, że Was jest tyle!!!! Moja lampa łazienkowa w końcu doczekała się montażu bąbelków. Zwlekałam z tym aż 5 miesięcy!!!! Mam lęk przed manewrowaniem szkłem;) W moich rękach wydaje się takie kruchutkie..... Ale dziś się w końcu przemogłam i oto efekt : http://lh5.ggpht.com/_j07Dj91Ot4Y/TPvwJq-TkRI/AAAAAAAAAG4/A4NxwyIv-6A/s640/IMG_0411.JPG Aricia masz czadową łazieneczkę bąbelki iście salonowe, bardzo, bardzo ładnie i ten efekt w lustrze - świetny pomysł Mój synek byłby zachwycony, uwielbia bańki mydlane a u mnie niestety zwykłe lampy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirka23 05.12.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 mirka,a szary pokoik syna to gdzie pytam sie dobrze Słoneczko, dobrze, na razie ma głos Aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 05.12.2010 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 mirka23, dzięki piękne długo szukałam czegoś do tej łazienki. szczególnie, że chciałam uzyskać właśnie ten efekt dublowania w lustrze. w pierwszej wersji były lampy next drop, ale ich cena trochę przerosła moje oczekiwania jak zobaczyłam tę lampę, skojarzyła mi się z prysznicem....(!)jak z fotek z zatrzymaną klatką, kiedy z dyszy lecą takie bąbelki mnie chyba w ogóle takie szklane bańki prześladują...w salonie nad stołem mam to : http://lh5.ggpht.com/_j07Dj91Ot4Y/TIgF_PHY_zI/AAAAAAAAACw/93sUWTXLX4I/s512/IMG_0421.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirka23 05.12.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 mirka23, dzięki piękne długo szukałam czegoś do tej łazienki. szczególnie, że chciałam uzyskać właśnie ten efekt dublowania w lustrze. w pierwszej wersji były lampy next drop, ale ich cena trochę przerosła moje oczekiwania jak zobaczyłam tę lampę, skojarzyła mi się z prysznicem....(!)jak z fotek z zatrzymaną klatką, kiedy z dyszy lecą takie bąbelki mnie chyba w ogóle takie szklane bańki prześladują...w salonie nad stołem mam to : http://lh5.ggpht.com/_j07Dj91Ot4Y/TIgF_PHY_zI/AAAAAAAAACw/93sUWTXLX4I/s512/IMG_0421.jpg Nie ma za co , wszystko jest spójne i o to chodzi, ma pasować i cieszyć oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 05.12.2010 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 mam taką nadzieję,że efekt ogólny będzie zadowalający! btw, mam prośbę, żeby cytatów używać tylko w nagłych przypadkach . w zamian na początku postu piszmy nick użytkownika, do którego chcemy się zwrócić. wątek będzie bardziej treściwy, a osobom zaczynającym czytać od pierwszej strony łatwiej będzie przebrnąć przez niego. z góry baaaardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 05.12.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 i jaaaaaaaaa zaraz normalnie zmalpuje bąbelki! )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirka23 05.12.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 W mojej małej łazience też będę miała zabawę z lampą, mam koncepcję z lustrem, tyle że właśnie na suficie- no nie do końca lustro, tylko taka specjalna płyta imitacja lustra trzeba w niej wyciąć otwór na lampę, raczej zwykły prostokąt z ledami, będą się przeglądały w odbiciu Na razie łazienka jest nieczynna, producent zrobił nam niespodziankę, włożył do opakowania inne śruby ( kibelek kupiony 3 lata temu) żadne inne nie pasują i lipa !!! teraz doprosić się ich nie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 05.12.2010 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 aricia wkońcu się zlitowałaś nad tą lampą. Aż szkoda, że tyle czasu łazienka czekała na takie cudo Wygląda to świetnie. Miałaś dobre skojarzenia z tymi bąbelkami Ps. Zapisałam zdjęcie na dysku, mam nadzieję, że się nie pogniewasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 05.12.2010 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 świetne te Twoje bąbelki-kropelki, aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 05.12.2010 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 bałdzo mi miło, dziewuszki rere, zapisuj se kochana do woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 05.12.2010 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 @mirka23 tak sobie myśle ze tajnym rozwiązaniem u was byłby sufit rozpinany. nazywa się to barisol (od nazwy producenta) i może dawać lustrzany efekt - od czerni przez kolor po srebrne i złote odcienie (największe wrażenie zrobił na mnie brąz) no i nadaje die idealnie do łazienek. jeśli opcja sufitowa jeszcze przed tobą - przypatrz ta opcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 05.12.2010 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Aricia swietne te babelki ale czy nie jest tak ze lampy do lazienek musza miec odpwiednia szczelnosc (IP)? Pytam bo sama z checia skopiowalabym Twoj pomysl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 05.12.2010 23:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 wszystko zależy chyba od wentylacji, częstotliwości użytkowania pomieszczenia, odległości od źródła wody ( żeby nie chlapało - pod prysznicem, odradzam;)), się mi wydaje;) natomiast guzik mnie to obchodziło, chciałam lampę i już! nawet nie wiem, czy coś sensownego i wodoszczelnego udałoby mi się znaleźć....na początku trochę się przegrzewała i lubiła gasnąć. po wymianie źródeł na słabsze problem się nie powtarza. w tym pomieszczeniu nie ma pralki i nie suszy się prania, a to tez może mieć znaczenie, się mi wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 05.12.2010 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Na pewno duzo zalezy od wilgotnosci pomieszczenia .Pytam o te szczelnosc bo znajoma mi opowiadala ze synek jej kolezanki kiedys kapiac sie pod prysznicem wpadl na genialny pomysl i zaczal celowac sluchawka prysznicowa w oczka halogenowe na sufiecie .Ponoc zrobilo sie zwarcie ale na szczescie nic sie nikomu nie stalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 05.12.2010 23:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 od dziś nie kąpię Młodego!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 06.12.2010 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 od dziś nie kąpię Młodego!!!! hahaha, dobre!!! Ciekawe co na to Młody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts