Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NASZE WNĘTRZA W SZAROŚCIACH - zdjęcia realizacji naszych forumowiczów :D

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

już idę!!!!! szanowny współmałżonek dopiero zajechał.....

fotel za 4 do 6 tygodni;) .... troszkę poczekacie ;)

a wygodnie sie na nim siedzi ??

I jeśli możesz napisz tu lub na priva ile ten Twój kosztuje - szary filc + plaster miodu ??

a tak wogóle to super ta sofa: http://c.meble.pl/gfx/uzytkownicy/2107/wizytowki/2107/produkty/1_3506_IMG_0534szara.jpg

Tylko dlaczego na stronie nie ma cen :(

Edytowane przez atika

hej!

melduję posłusznie, że fotel zamówiony!!!

czarny stelaż, szary filc i plaster miodu. czyli tak, jak ustaliła Wielka Rada ;)

chciałam jakiś inny odcień szarego, niż mam na zagłówkach. niestety, były tylko dwa do wyboru. ten z zagłówków, właśnie, oraz taki sporo jaśniejszy:(. ten drugi oczywiście, przy szkodnikach odpada.....więc musiałam powielić tkaninę...no cóż!

noti uwielbiam ( pisałam to już tyyyyyle razy!). podobnie jak firmę iker. to polskie firmy ze świetnymi meblami. a jak coś jest ładne i polskie, to podoba mi się jeszcze bardziej!!!

tak już mam i dobrze mi z tym :D

jedyny minus, to to,może nie są może najtańsi.... no ale cóż, tak bywa!

mazo, kanapy mają super. ja miałam kilka "wybranych", dopóki nie zobaczyłam modelu z noti...

i skończyło się na takiej:

http://lh4.ggpht.com/_j07Dj91Ot4Y/TI9lkGvAxNI/AAAAAAAAADI/4rNFY0qvbxE/s640/IMG_0049.JPG

najpierw chciałam całą filcową, ale znając niektórych mieszkańców domku mego, wzięliśmy siedzisko ze skóry.....i dzięki bogu, bo filcowa byłaby już chyba na śmieciach :(

hej!

melduję posłusznie, że fotel zamówiony!!!

czarny stelaż, szary filc i plaster miodu. czyli tak, jak ustaliła Wielka Rada ;)

chciałam jakiś inny odcień szarego, niż mam na zagłówkach. niestety, były tylko dwa do wyboru. ten z zagłówków, właśnie, oraz taki sporo jaśniejszy:(. ten drugi oczywiście, przy szkodnikach odpada.....więc musiałam powielić tkaninę...no cóż!

noti uwielbiam ( pisałam to już tyyyyyle razy!). podobnie jak firmę iker. to polskie firmy ze świetnymi meblami. a jak coś jest ładne i polskie, to podoba mi się jeszcze bardziej!!!

tak już mam i dobrze mi z tym :D

jedyny minus, to to,może nie są może najtańsi.... no ale cóż, tak bywa!

mazo, kanapy mają super. ja miałam kilka "wybranych", dopóki nie zobaczyłam modelu z noti...

i skończyło się na takiej:

http://lh4.ggpht.com/_j07Dj91Ot4Y/TI9lkGvAxNI/AAAAAAAAADI/4rNFY0qvbxE/s640/IMG_0049.JPG

najpierw chciałam całą filcową, ale znając niektórych mieszkańców domku mego, wzięliśmy siedzisko ze skóry.....i dzięki bogu, bo filcowa byłaby już chyba na śmieciach :(

super sofa :) możesz podać ile kosztowała ??

No mi tez sie te meble z sits-a spodobały. Ciekawa byłam ceny jednego zestawu i zadzwoniłam. Pani powiedziała mi gdzie mogę zobaczyć i kupić je w Krakowie oraz powiedziała ile kosztują i wtedy zrozumiałam ze ta pierwsza informacja mi sie nie przyda;). W sumie to chyba nie są tragiczne te ceny - ale wydaje mi sie że mebelplast ma taniej - przynajmniej te dolne granice ceny ma niższe.

ten mi sie spodobał

[ATTACH=CONFIG]33677[/ATTACH]