olla1410 09.12.2010 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Bardzo fajne te fotele, zwłaszcza jak będą w szarym filcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 09.12.2010 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 (edytowane) no ale co z tym przeszyciem? ja mam wątpliwości, do tego "kwiatowego" ( czy nie jest aby za bardzo kwiatowy?), ale małżowi się najbardziej podoba! Edytowane 9 Grudnia 2010 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirka23 09.12.2010 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Aricia fotele mają ciekawy design, z filcu będą super milusie, baaardzo wygodne Ja mam takie filcowe (tylko klasyczne) widziałaś na pewno, czerwony i czarny, w sypialni... pastelowy róż uwielbiam je, nie tylko ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olla1410 09.12.2010 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Osobiście wybrałabym obszycie jak na zielonym fotelu, albo całkiem gładkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 09.12.2010 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 (edytowane) czyli jeden głos na "miodek";) plus mój, to dwa kto dalej?....halo!!!!! bo zaraz wychodzę!!!! Edytowane 9 Grudnia 2010 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 09.12.2010 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 ja jestem za wzorem geometrycznym (plaster miodu?) mysle , ze fajnie wpisal by sie w wasze w wnetrza ... no jakos kwiatowych wzorow a nawet nawiazan tam nie widze (sorry mezu Arici) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 09.12.2010 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 plasterplaster!!!!!!!no i maz przeglosowany!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 09.12.2010 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 09.12.2010 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 jeszcze nie poszlas???sklep zamkna!!! poza tym juz sie nie mozemy doczekac tego fotela..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 09.12.2010 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 już idę!!!!! szanowny współmałżonek dopiero zajechał..... fotel za 4 do 6 tygodni;) .... troszkę poczekacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 09.12.2010 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 szesc tygodni skandal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 10.12.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 (edytowane) już idę!!!!! szanowny współmałżonek dopiero zajechał..... fotel za 4 do 6 tygodni;) .... troszkę poczekacie a wygodnie sie na nim siedzi ?? I jeśli możesz napisz tu lub na priva ile ten Twój kosztuje - szary filc + plaster miodu ?? a tak wogóle to super ta sofa: http://c.meble.pl/gfx/uzytkownicy/2107/wizytowki/2107/produkty/1_3506_IMG_0534szara.jpg Tylko dlaczego na stronie nie ma cen Edytowane 10 Grudnia 2010 przez atika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 10.12.2010 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 No, fajne mają tam kanapy. A wydawało mi się, że już miałam wybraną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 10.12.2010 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 hej! melduję posłusznie, że fotel zamówiony!!! czarny stelaż, szary filc i plaster miodu. czyli tak, jak ustaliła Wielka Rada chciałam jakiś inny odcień szarego, niż mam na zagłówkach. niestety, były tylko dwa do wyboru. ten z zagłówków, właśnie, oraz taki sporo jaśniejszy:(. ten drugi oczywiście, przy szkodnikach odpada.....więc musiałam powielić tkaninę...no cóż! noti uwielbiam ( pisałam to już tyyyyyle razy!). podobnie jak firmę iker. to polskie firmy ze świetnymi meblami. a jak coś jest ładne i polskie, to podoba mi się jeszcze bardziej!!! tak już mam i dobrze mi z tym jedyny minus, to to,może nie są może najtańsi.... no ale cóż, tak bywa! mazo, kanapy mają super. ja miałam kilka "wybranych", dopóki nie zobaczyłam modelu z noti... i skończyło się na takiej: http://lh4.ggpht.com/_j07Dj91Ot4Y/TI9lkGvAxNI/AAAAAAAAADI/4rNFY0qvbxE/s640/IMG_0049.JPG najpierw chciałam całą filcową, ale znając niektórych mieszkańców domku mego, wzięliśmy siedzisko ze skóry.....i dzięki bogu, bo filcowa byłaby już chyba na śmieciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malaxxxxx 10.12.2010 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 hej! melduję posłusznie, że fotel zamówiony!!! czarny stelaż, szary filc i plaster miodu. czyli tak, jak ustaliła Wielka Rada chciałam jakiś inny odcień szarego, niż mam na zagłówkach. niestety, były tylko dwa do wyboru. ten z zagłówków, właśnie, oraz taki sporo jaśniejszy:(. ten drugi oczywiście, przy szkodnikach odpada.....więc musiałam powielić tkaninę...no cóż! noti uwielbiam ( pisałam to już tyyyyyle razy!). podobnie jak firmę iker. to polskie firmy ze świetnymi meblami. a jak coś jest ładne i polskie, to podoba mi się jeszcze bardziej!!! tak już mam i dobrze mi z tym jedyny minus, to to,może nie są może najtańsi.... no ale cóż, tak bywa! mazo, kanapy mają super. ja miałam kilka "wybranych", dopóki nie zobaczyłam modelu z noti... i skończyło się na takiej: http://lh4.ggpht.com/_j07Dj91Ot4Y/TI9lkGvAxNI/AAAAAAAAADI/4rNFY0qvbxE/s640/IMG_0049.JPG najpierw chciałam całą filcową, ale znając niektórych mieszkańców domku mego, wzięliśmy siedzisko ze skóry.....i dzięki bogu, bo filcowa byłaby już chyba na śmieciach super sofa możesz podać ile kosztowała ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hrhrhr 10.12.2010 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 I mnie meble SITS uwiodły, tylko czy ja jestem ślepa, czy na ich stronie nie ma adresów skleów? Próbuje coś wygooglać ale mi średnio idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olla1410 10.12.2010 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Rzeczywiście bardzo fajne mają sofy na stronie, ale cen brak. Pewnie dlatego, że są takie wysokie. Ale zakochałam się w kilku, szkoda, że mam taki mały salon... żaden narożnik mi nie wejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 10.12.2010 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 większość sof mają w modułach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 10.12.2010 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 No mi tez sie te meble z sits-a spodobały. Ciekawa byłam ceny jednego zestawu i zadzwoniłam. Pani powiedziała mi gdzie mogę zobaczyć i kupić je w Krakowie oraz powiedziała ile kosztują i wtedy zrozumiałam ze ta pierwsza informacja mi sie nie przyda;). W sumie to chyba nie są tragiczne te ceny - ale wydaje mi sie że mebelplast ma taniej - przynajmniej te dolne granice ceny ma niższe.ten mi sie spodobał[ATTACH=CONFIG]33677[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 10.12.2010 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Arcia co to za płytki masz w łazience te szare na ścianie i na podłodze ale te duże gładkie i czy to drzewo na gebericie jest jakieś specjalne do takich miejsc jak łazienka ?? wszystko było by fajne tylko gniazdko chyba za blisko zlewu ,lampa super ciekawi mnie jak ja się myje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts