rere79 14.01.2011 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 nadal, nadal , no ale do realizacji to ja jeszcze kupe czasu mam. Jak to się mówi: tylko krowa nie zmienia poglądów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirka23 14.01.2011 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 A ! zapomniałam Wam napisać, że ten regał ma mobilne prostokąty (kremowe pudełka) można je wyciągnąć i dowolnie włożyć gdzie się chce Rere, no co Ty ? świat się zmienia, ludzie się zmieniają, technologie też za sześć lat pewnie beton nowej generacji, albo moda na zupełnie co innego nastanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 14.01.2011 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Mi się zawsze minimalizm podobał. Walory betonu doceniłam po wejściu na FM . Za kilka lat pewnie będzie co innego na topie, ale nie wiadomo czy przypadnie mi do gustu. Raczej nie staram się iść za tryndem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 14.01.2011 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 mirko, a ja z innej beczki...jaki macie wkład kominkowy ? I wogóle, bardzo przyjemne wnętrza u Ciebie :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirka23 14.01.2011 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Beton to stara historia, ale tak jak do żywicy epoksydowej można dodawać różne barwniki i inne tam, co przynosi nam ciekawy i niepowtarzalny dizajn Polecam do wnętrz minimalistycznych i nie tylko Piękne szarości http://www.obrycki.de/showroomhome,en,7.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 14.01.2011 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 a mnie tam i tak najnajbardziej podoba się zwykły, surowy, szlifowany beton. :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirka23 14.01.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 (edytowane) I beton i żywica mają swoje zalety i wady Beton w kontakcie z wodą ( łazienka) potrafi żółknąć, żywica natomiast może (w łazience) np. odchodzić płatami jak skóra po przedawkowaniu słońcem. Zalety już znamy mirko, a ja z innej beczki...jaki macie wkład kominkowy ? I wogóle, bardzo przyjemne wnętrza u Ciebie :yes: Tak się zapatrzyłam na te żywice,że nie zwróciłam uwagi Wkład kominkowy jakiejś polskiej firmy, muszę sobie przypomnieć... dziury w pamięci...starość nie -radość, młodość nie -wieczność Dzięki za miłe słowa, to wielka nagroda jeżeli ktoś inny docenia nie powiem, że lekką pracę, ale bardzo przyjemną Dam znać jak sobie przypomnę Edytowane 15 Stycznia 2011 przez joliska Scalenie postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 14.01.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 a mnie tam i tak najnajbardziej podoba się zwykły, surowy, szlifowany beton. :yes: To tak jak mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Julies 15.01.2011 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 tak, myślę, że trzeba by do sklepu zadzwonić lub się przejechać - Wrocław, Lublin, Warszawa. sprzedaży internetowej nie prowadzą. można też napisać mail, szybko odpisują. My byliśmy w wawie w sklepie i babka powiedziała, że jak już je sobie obejrzeliśmy to nie ma problemu żeby złożyć zamówienie przez internet. Transport do Kielc miał kosztować 650zł. Z cen to łóżko które nam się podobało kosztowało 3750, a szafki nocne 850zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KashaG 15.01.2011 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 To mój pierwszy post . Z pasji do szarości zarejstrowałam się i już nie jestem "biernym czytaczem". W poniedziałek zaczęłam remont mieszkania (stan deweloperski) i co najfajniejsze - wszystko będzie w szarościach i bieli. Bardzo chętnie podzięlę się z Wami wszystkimi etapami. Łatwo nie było. Mieszkanie ma 33 m (salon z kuchnią i mikroskopijna sypialnia, a budżet na wszystko cóż (nie wiem czy na forum można podawać kwoty) z jednej strony bardzo ogranicza, z drugiej mobilizuje mnie do szukania super ekonomicznych rozwiązań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 15.01.2011 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Witaj, Kasiu Wnioskując po Twoim blogu, trafiłaś we właściwe miejsce, a Twoje 33 m będą miejscem, gdzie każda z szaromaniaczek chętnie by wpadła na dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 15.01.2011 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 hej, kashaG usiądź wygodnie i rozgość się ! nie zapomnij też zajrzeć do wątku inspiracyjnego, z pewnością się przyda.... http://forum.muratordom.pl/showthread.php?108604-Wnętrza-w-szarościach-inspiracje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirka23 15.01.2011 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 mirko, a ja z innej beczki...jaki macie wkład kominkowy ? I wogóle, bardzo przyjemne wnętrza u Ciebie :yes: Dziękuję, staram się Wkład kominkowy to Arysto 10P [510+510] / 510 DJ H http://www.arysto.com.pl/pl/produkty.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KashaG 16.01.2011 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Bardzo dziękuję za ciepłe powitanie. Wątek inspiracyjny jest rewelacyjny, śledzę go z uwagą już od dłuższego czasu. Wrzucam kilka fotek ze stanem początkowym i planem mieszkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agulowy domek 17.01.2011 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 KashaG ja również długo byłam bierną czytelniczką i jestem na podobnym etapie jak Ty. Od myślenia nad rozwiązaniami głowa mi już pęka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agi75 17.01.2011 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Mirka 23 ja też planuje arysto narozny z szybą podnoszoną do góry.Wiem, ze to nie wątek kominkowy ale proszę napisz jak się sprawuje , jaka cena i gdzie go kupiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KashaG 17.01.2011 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 KashaG ja również długo byłam bierną czytelniczką i jestem na podobnym etapie jak Ty. Od myślenia nad rozwiązaniami głowa mi już pęka:) To obie jesteśmy w odpowiednim miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.01.2011 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 (edytowane) KashaG a mnie się Twój blog podoba i lubię tam zaglądać i też mi sie Chris Botti spodobał od pierwszego usłyszenia Edytowane 17 Stycznia 2011 przez mayland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KashaG 17.01.2011 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 (edytowane) Wrzucam materiały (agulkowy domek, może ci trochę pomogą). Jedyna ekstrawagancja na jaką sobie pozwoliłam to podłoga (taka sama w łazience, kuchni z salonem i przedpokoju) włoski gres. W łazience na ścianach biała Vivida Paradyż (gładkie i struktura). W sypialni na podłodze szare panele. Mayland, bardzo się cieszę i z tego, że Ci się podoba na moim blogu i z tego, że Chris Botti też Jeszcze wanna i bateria Edytowane 18 Stycznia 2011 przez joliska Scalenie postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.01.2011 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Mayland, bardzo się cieszę i z tego, że Ci się podoba na moim blogu i z tego, że Chris Botti też Fantastyczny blog, dołączyłam do obserwatorów z ciekawości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts