Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NASZE WNĘTRZA W SZAROŚCIACH - zdjęcia realizacji naszych forumowiczów :D

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A ! zapomniałam Wam napisać, że ten regał ma mobilne prostokąty (kremowe pudełka) można je wyciągnąć i dowolnie włożyć gdzie się chce :D

Rere,

no co Ty ? świat się zmienia, ludzie się zmieniają, technologie też :) za sześć lat pewnie beton nowej generacji, albo moda na zupełnie co innego nastanie.

I beton i żywica mają swoje zalety i wady

Beton w kontakcie z wodą ( łazienka) potrafi żółknąć, żywica natomiast może (w łazience) np. odchodzić płatami jak skóra po przedawkowaniu słońcem.

Zalety już znamy :)

mirko, a ja z innej beczki...jaki macie wkład kominkowy ?

I wogóle, bardzo przyjemne wnętrza u Ciebie :yes::yes:

Tak się zapatrzyłam na te żywice,że nie zwróciłam uwagi :oops:

Wkład kominkowy jakiejś polskiej firmy, muszę sobie przypomnieć... dziury w pamięci...starość nie -radość, młodość nie -wieczność:lol2:

Dzięki za miłe słowa, to wielka nagroda jeżeli ktoś inny docenia nie powiem, że lekką pracę, ale bardzo przyjemną :yes:

Dam znać jak sobie przypomnę :oops:

Edytowane przez joliska
Scalenie postów

tak, myślę, że trzeba by do sklepu zadzwonić lub się przejechać - Wrocław, Lublin, Warszawa. sprzedaży internetowej nie prowadzą.

można też napisać mail, szybko odpisują. My byliśmy w wawie w sklepie i babka powiedziała, że jak już je sobie obejrzeliśmy to nie ma problemu żeby złożyć zamówienie przez internet. Transport do Kielc miał kosztować 650zł. Z cen to łóżko które nam się podobało kosztowało 3750, a szafki nocne 850zł.

To mój pierwszy post :-). Z pasji do szarości zarejstrowałam się i już nie jestem "biernym czytaczem". W poniedziałek zaczęłam remont mieszkania (stan deweloperski) i co najfajniejsze - wszystko będzie w szarościach i bieli. Bardzo chętnie podzięlę się z Wami wszystkimi etapami. Łatwo nie było. Mieszkanie ma 33 m (salon z kuchnią i mikroskopijna sypialnia, a budżet na wszystko cóż (nie wiem czy na forum można podawać kwoty) z jednej strony bardzo ogranicza, z drugiej mobilizuje mnie do szukania super ekonomicznych rozwiązań.

Wrzucam materiały (agulkowy domek, może ci trochę pomogą). Jedyna ekstrawagancja na jaką sobie pozwoliłam to podłoga (taka sama w łazience, kuchni z salonem i przedpokoju) włoski gres. W łazience na ścianach biała Vivida Paradyż (gładkie i struktura). W sypialni na podłodze szare panele.

Mayland, bardzo się cieszę i z tego, że Ci się podoba na moim blogu i z tego, że Chris Botti też :-)

Jeszcze wanna i bateria

Grekon 1000..jpg

plytki do lazien&#1.jpg

przyklad podlogi&#.jpg

Bateria umywalko&#119.jpg

panele_KINGSIZE_f&#114.jpg

Bateria wannowa v&.jpg

Wanna Aquaria..jpg

Edytowane przez joliska
Scalenie postów