Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NASZE WNĘTRZA W SZAROŚCIACH - zdjęcia realizacji naszych forumowiczów :D

Recommended Posts

Nicol21 Przepraszam , że tak poźno odpisuje. W kuchni nad blatem gres roca lavagna negro; bardzo fajnie się prezentuje i dobrze sie sprawdza przy gotowaniu :)Co do łazienki, to mebelki sie dość fajnie komponują w realu z całością. Wiadomo... jak to mówią - de gustibus..... Niebawem wkleję fotki gotowych już wnętrz (łazienek). Pozdrawiam serdecznie i czekam na dalsze sugestie wnętrzarskie:)

• Odpowiedzi 2,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Martu - połączenie bieli, szarości i drewna - to moje ulubione :) Co to za piękny szary na ścianie?

ten sam ,co na klatce schodowej;)

jakiś z mieszalnika.Jutro podpytam m,czy mamy numerek.

Przepraszam za kiepskie fotki, ale u nas jest taka ciemnica od dwóch tygodni,że zrobienie zdjęcia graniczy z cudem. Do tego zmasakrowałam obraz tv z kablami;)

bardzo przyjemny klimat u Was panuje, Martu:D

zdradź, proszę, co to za drabinka w pokoju Malucha? szukam czegoś dla mojego alpinisty ....

dziękuję za miłe wpisy.Faktycznie nie jest źle, chociaż po roku mieszkania,a urządzania 2 lata wstecz, parę rzeczy bym zmieniła.

drabinka z ikea.Ja ją upatrzyłam pare lat temu, a jak chciałam kupić już towaru nie było. Znalazłam na allegro:)

Bardzo fajnie wyglądają te zdjęcia dzieci na szarej ścianie (planuję coś podobnego, ale w większej ilości i mniejszych rozmiarach :)). Martu - gdybyś znalazła te numerki (ten jaśniejszy szary również), byłabym bardzo wdzięczna, bo jestem przed malowaniem, a te odcienie są bardzo mi się podobają.

Martu,

Zachwycil mnie twoj blat. Powiedz jak sie uzytkuje taki drewniany blat, czy czesto go traktujesz olejem, robia sie na nim plamy, zacieki itp? Wszelkie uwagi odnosnie uzytkowania takiego blatu mile widziane :yes:

Z gory dziekuje.

ania

od początku grudnia 2009 eksploatowany na maksa.Wstyd sie przyznać do tej pory nie był dodatkowo olejowany. Pora się zabrać, bo ostatnio zauważyłam, że w niektórych miejscach zaczynają sie pojawiac takie jakby bledsze miejsca. Nie kroję na nim bezpośrednio, nie stawiam gorących garnkow (od tego mam kratke z ikea) ,jak mi się coś poleje typu barszcz czerwony od razu zmywam. POlecam bardzo. Wszyscy mi odradzali ,ja spełniłam swoje marzenie i użytkuje sie naprawdę super.Drewno dąb

UWAGA, UWAGA !!!! dla wszystkich zainteresowanych ;)

minęło umówione 6 tygodni od złożenia zmówienia na mój fotelik. no i w końcu się doczekałam!!!!

oto on TADAMMMMMMMM! :

http://lh3.ggpht.com/_j07Dj91Ot4Y/TT67Kz0x2KI/AAAAAAAAAJU/V3O_wqtTqn4/s512/P1000077.jpg

http://lh5.ggpht.com/_j07Dj91Ot4Y/TT67KdJ99nI/AAAAAAAAAJQ/HfX0tWHe3DY/s512/P1000093.jpg

nie wiem, jak Wam, ale mnie siem podoba siem :lol:

Bardzo fajnie wyglądają te zdjęcia dzieci na szarej ścianie (planuję coś podobnego, ale w większej ilości i mniejszych rozmiarach :)). Martu - gdybyś znalazła te numerki (ten jaśniejszy szary również), byłabym bardzo wdzięczna, bo jestem przed malowaniem, a te odcienie są bardzo mi się podobają.

juz mam numerki;)

Tikurilla baza A

ciemny szary to -k499

jasny szary - g499

pozdrawiam