Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NASZE WNĘTRZA W SZAROŚCIACH - zdjęcia realizacji naszych forumowiczów :D

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

dzięki, mazo!

z podłogą nie powinno być kłopotu, bo to dość powszechny materiał. a cena fotela zależy głównie od grupy materiałowej, którą wybierzesz na siedzisko.

Podłoga - Ty masz parkiet przemysłowy, na podłogówkę lepsza będzie mozaika (i nie zrobi mi się różnica poziomów między pomieszczeniami z płytkami), mam nadzieję, że znajdę taką z większymi klepkami, jak u Ciebie.

Martu, dzieki za podzielenienie sie opinia na temat uzytkowania blatu drewnianego. A pamietasz moze jakim olejem malowalas swoj blat?

ania

niestety nie.Tzn były przejścia niezłe,bo najpierw stolarza wpuścili w błąd i malował jakimś z srodkiem antygrzybicznym do mebli tarasowych.Potem to szlifował wszystko do żywego i potem już dobrym. Kupowane w sklepie z drewnem. Nie polecam oleju z ikea.Używam do zwykłej deski tez z ikea i porażka.

KashaG - gdzie kupowałaś szafkę do łazienki ?? ona jest od razu z umywalką?? - coś takiego planuję w łazience gościnnej.

Wygląda identycznie jak ta z mojej inspiracji ;)

Atika, szafka kupiona razem z umywalką (komplet firmy Antado) na http://poprostulazienki.pl/. Szuflady wizualnie wyglądają ładnie, ale jakość jest średnia, zwłaszcza uchwytów.

UWAGA, UWAGA !!!! dla wszystkich zainteresowanych ;)

minęło umówione 6 tygodni od złożenia zmówienia na mój fotelik. no i w końcu się doczekałam!!!!

Fotel kapitalny, wygląda na super wygodny! Bardzo lubię połączenie szarego z drewnem, klasyki z nowoczesnym, a do tego jeszcze ukochany Klimt na ścianie.