aricia 25.01.2011 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 dzięki, mazo! z podłogą nie powinno być kłopotu, bo to dość powszechny materiał. a cena fotela zależy głównie od grupy materiałowej, którą wybierzesz na siedzisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
caretilla 25.01.2011 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Aricia, boski ten fotel, tez by u mnie pasował, powiem więcej, jest mi on niezbędny. Może jakieś szczegóły zapodasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 25.01.2011 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 dzx mojego Ci nie oddam!!!! to Noti, model Comfee 6 tygodni temu rozmawiałyśmy o nim tu: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?168786-NASZE-WNĘTRZA-W-SZAROŚCIACH-zdjęcia-realizacji-naszych-forumowiczów-D&p=4450087&viewfull=1#post4450087 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 25.01.2011 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 dzięki, mazo! z podłogą nie powinno być kłopotu, bo to dość powszechny materiał. a cena fotela zależy głównie od grupy materiałowej, którą wybierzesz na siedzisko. Podłoga - Ty masz parkiet przemysłowy, na podłogówkę lepsza będzie mozaika (i nie zrobi mi się różnica poziomów między pomieszczeniami z płytkami), mam nadzieję, że znajdę taką z większymi klepkami, jak u Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 25.01.2011 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Aricia very nice . Mi się też podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirka23 25.01.2011 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 No Aricia wreszcie całe sześć tygodni, cała wieczność !! Śliczny tenTwój plasterek miodu idealnie pasuje napisz czy wygodny ?? no bo my tylko popatrzeć możemy Rere jak Ty to robisz, że zawsze pierwsza ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 25.01.2011 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 (edytowane) dzięki! nie macie wyjścia, musi Wam się podobać!!!!! przecież był zamawiany pod Wasze wskazówki, niejako!!!! Edytowane 25 Stycznia 2011 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 25.01.2011 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 aricia - no doczekałaś się Super to siedzisko wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 25.01.2011 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 aricia, nie będę oryginalna, ale po prostu muszę to napisać - cudny fotel! W ogóle bardzo mi się podobają Twoje wnętrzarskie pomysły (od jakiegoś czasu podglądam je w różnych wątkach), a ten fotel jest po prostu zachwycający. Gdybym tylko miała go gdzie postawić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
00marta 25.01.2011 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 aneta s cudo :*, zwłaszcza łazienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniutaJ 25.01.2011 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Martu, dzieki za podzielenienie sie opinia na temat uzytkowania blatu drewnianego. A pamietasz moze jakim olejem malowalas swoj blat?ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martu 25.01.2011 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Martu, dzieki za podzielenienie sie opinia na temat uzytkowania blatu drewnianego. A pamietasz moze jakim olejem malowalas swoj blat? ania niestety nie.Tzn były przejścia niezłe,bo najpierw stolarza wpuścili w błąd i malował jakimś z srodkiem antygrzybicznym do mebli tarasowych.Potem to szlifował wszystko do żywego i potem już dobrym. Kupowane w sklepie z drewnem. Nie polecam oleju z ikea.Używam do zwykłej deski tez z ikea i porażka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 25.01.2011 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 ja do olejowania polecam olej Biofa http://www.biofa.pl/ blaty i parapety nim olejowałam i efekt super Aricia fotel zajefajny mi chybaby do sypialni (której jeszcze nie mam ) pasował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 25.01.2011 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 piękne dzięki, Kochane:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 25.01.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 mirka tym razem to nie ja byłam pierwsza tylko caretilla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KashaG 25.01.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 KashaG - gdzie kupowałaś szafkę do łazienki ?? ona jest od razu z umywalką?? - coś takiego planuję w łazience gościnnej. Wygląda identycznie jak ta z mojej inspiracji Atika, szafka kupiona razem z umywalką (komplet firmy Antado) na http://poprostulazienki.pl/. Szuflady wizualnie wyglądają ładnie, ale jakość jest średnia, zwłaszcza uchwytów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KashaG 25.01.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 UWAGA, UWAGA !!!! dla wszystkich zainteresowanych minęło umówione 6 tygodni od złożenia zmówienia na mój fotelik. no i w końcu się doczekałam!!!! Fotel kapitalny, wygląda na super wygodny! Bardzo lubię połączenie szarego z drewnem, klasyki z nowoczesnym, a do tego jeszcze ukochany Klimt na ścianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 25.01.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 no Aricia ...no no no Martu a może galerię założysz i wkleisz swoje zdjęcia? chętnie zobaczyłabym więcej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martu 25.01.2011 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Martu a może galerię założysz i wkleisz swoje zdjęcia? chętnie zobaczyłabym więcej ... tylko ponoc zdjęcia zniknęly nie wiem czemu http://forum.muratordom.pl/showthread.php?144613-MARTU-marzenia-inspiracje-realizacje/page24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 26.01.2011 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 (edytowane) Edytowane 27 Maja 2011 przez prawdziwy.anika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts