Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NASZE WNĘTRZA W SZAROŚCIACH - zdjęcia realizacji naszych forumowiczów :D

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Atika, szafka kupiona razem z umywalką (komplet firmy Antado) na http://poprostulazienki.pl/. Szuflady wizualnie wyglądają ładnie, ale jakość jest średnia, zwłaszcza uchwytów.

Dzięki za odpowiedź.

To mnie nie pocieszyłaś... szkoda że uchwyty nie za dobre. Choć w gościnnej pewnie nie będę za często używane - chcę tam trzymać tylko ręczniki...

No ale mam trochę czasu na szukanie to może znajdę lepsze wykonanie...

A jeszcze pytanie - masz ten "podwyższony standard" czy zwykłą ??

aricia - teraz widać jaki ten fotel duży... super !!

Dzięki za odpowiedź.

To mnie nie pocieszyłaś... szkoda że uchwyty nie za dobre. Choć w gościnnej pewnie nie będę za często używane - chcę tam trzymać tylko ręczniki...

No ale mam trochę czasu na szukanie to może znajdę lepsze wykonanie...

A jeszcze pytanie - masz ten "podwyższony standard" czy zwykłą ??

Atika, kupowałam na promocji, nie widziałam, że jest też podwyższony standard. Może sprawdź, gdzie mogłabyś to zobaczyć na jakiej ekspozycji i wtedy podajmij decyzję. W szufladach jest sporo miejsca na drobiazgi, ale już mniej na ręczniki (max. wejdą tam 4 średniej wielkości).

Martu - piękna kuchnia i śliczne szarości na klatce schodowej. Powiedz proszę czy fronty szafek kuchennych to lakierowany mdf, bo chyba nie, a świetnie się prezentują. Szkoda tylko, że zdjęcia z Twojego wątku sobie gdzieś poszły :(

Aricia - no nie mów, że to już 6 tygodni minęło... a fotel całkiem fajny

dziękuję dziewuszki ! :D

pepe, specjalnie 4u, szybka sesja poranna ;) nie zwracać uwagi na jakość, przed kawą byłam....

http://lh3.ggpht.com/_j07Dj91Ot4Y/TT_g_HTXDII/AAAAAAAAAJc/IyZO0N7NpoQ/s512/IMG_0744.jpg

świetny fotel... jestem w nim zakochana :yes:

ja też jestem zakochana w szarościach, niestety mój mąż tego uczucia nie podziela. dlatego tak nieśmiało i z ograniczeniami wprowadzam szrosci do naszego domku... ale z Wami równać sie nie mogę ;)

tak na początek nasze krzesła ;)

IMG_0176..JPG

IMG_0178..jpg