lasche 26.01.2011 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Martu no właśnie zniknęły ...ale może zamiast wklejać od nowa do wątku ...wkleisz wszystkie do galerii/ albumu ze zdjęciami? ...a wątek znam choć się chyba nie ujawniałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 26.01.2011 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Popieram Martu ma piekne wnetrza :yes: ale uciekly i juz nie ma jak sobie popatrzec na nie:( Aricia fotel fajowy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 26.01.2011 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 aricia fajowy ten fotel ale ja bym chetnie jakaś osóbkę w nim zobaczyła jak sie prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 26.01.2011 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 dziękuję dziewuszki ! pepe, specjalnie 4u, szybka sesja poranna nie zwracać uwagi na jakość, przed kawą byłam.... http://lh3.ggpht.com/_j07Dj91Ot4Y/TT_g_HTXDII/AAAAAAAAAJc/IyZO0N7NpoQ/s512/IMG_0744.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 26.01.2011 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Atika, szafka kupiona razem z umywalką (komplet firmy Antado) na http://poprostulazienki.pl/. Szuflady wizualnie wyglądają ładnie, ale jakość jest średnia, zwłaszcza uchwytów. Dzięki za odpowiedź. To mnie nie pocieszyłaś... szkoda że uchwyty nie za dobre. Choć w gościnnej pewnie nie będę za często używane - chcę tam trzymać tylko ręczniki... No ale mam trochę czasu na szukanie to może znajdę lepsze wykonanie... A jeszcze pytanie - masz ten "podwyższony standard" czy zwykłą ?? aricia - teraz widać jaki ten fotel duży... super !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 26.01.2011 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Ale czadowy ten fotel! Szkoda, że nie mam miejsca na coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KashaG 26.01.2011 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Dzięki za odpowiedź. To mnie nie pocieszyłaś... szkoda że uchwyty nie za dobre. Choć w gościnnej pewnie nie będę za często używane - chcę tam trzymać tylko ręczniki... No ale mam trochę czasu na szukanie to może znajdę lepsze wykonanie... A jeszcze pytanie - masz ten "podwyższony standard" czy zwykłą ?? Atika, kupowałam na promocji, nie widziałam, że jest też podwyższony standard. Może sprawdź, gdzie mogłabyś to zobaczyć na jakiej ekspozycji i wtedy podajmij decyzję. W szufladach jest sporo miejsca na drobiazgi, ale już mniej na ręczniki (max. wejdą tam 4 średniej wielkości). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 26.01.2011 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 aricia, fotel - czad! oh, Ty... jak nie Jielde to fotel... naughty-naughty... (czyt. noti-noti) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 26.01.2011 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 aricia - teraz widać jaki ten fotel duży... super !! exstra jest i jeszcze bardziej mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 26.01.2011 23:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 cieszę się, że mebel zyskał Waszą aprobatę monah, bo ja to chyba w ogóle mam słabość i do noti i do naugty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 26.01.2011 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 to podobnie jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monisiaaa 29.01.2011 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Martu - piękna kuchnia i śliczne szarości na klatce schodowej. Powiedz proszę czy fronty szafek kuchennych to lakierowany mdf, bo chyba nie, a świetnie się prezentują. Szkoda tylko, że zdjęcia z Twojego wątku sobie gdzieś poszły Aricia - no nie mów, że to już 6 tygodni minęło... a fotel całkiem fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 29.01.2011 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 aricia sesja bomba:)) świetny ten fotel, wyglada na wygodny a model w nim I klasa SUPER ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martu 30.01.2011 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 MOnisiaaa dziękuję.POstaram sie wrzucic zdjęcia ponownie.Fronty to mdf matowy.Ja nie przepadam za lakierowanym. Wg mniej bardziej pasują do nowoczesnych wnętrz , a ja stawiam na klasykę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
india83 30.01.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 dziękuję dziewuszki ! pepe, specjalnie 4u, szybka sesja poranna nie zwracać uwagi na jakość, przed kawą byłam.... http://lh3.ggpht.com/_j07Dj91Ot4Y/TT_g_HTXDII/AAAAAAAAAJc/IyZO0N7NpoQ/s512/IMG_0744.jpg świetny fotel... jestem w nim zakochana ja też jestem zakochana w szarościach, niestety mój mąż tego uczucia nie podziela. dlatego tak nieśmiało i z ograniczeniami wprowadzam szrosci do naszego domku... ale z Wami równać sie nie mogę tak na początek nasze krzesła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 30.01.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 musisz przekonac meza,ze szary to jego ulubiony kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 31.01.2011 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 http://lh6.ggpht.com/_umNLQzEOPDg/TT18uYX3G3I/AAAAAAAADFs/-32r4RieO-M/s720/IMG_4623.JPG martu piękna kuchnia ))))))))))))) arcia czy ten cudny fotel jest taki wygodny na jaki wygląda?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 31.01.2011 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Martu, pierwsza biała kuchnia która mnie naprawdę zachwyciła. Do tej pory nie byłam ich fankaTe szafki na górze to się otwierają przez nacisnięcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martu 31.01.2011 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Martu, pierwsza biała kuchnia która mnie naprawdę zachwyciła. Do tej pory nie byłam ich fanka Te szafki na górze to się otwierają przez nacisnięcie? dziękuję za miłe słowa.Tak te najwyższe otwieraja sie poprzez naciśnięcie.Niższe normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 31.01.2011 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 dzięki!!! fotel wg. mnie,bardzo wygodny.ale nie w sposób tradycyjny nie wpada się w niego, jak w poduchy to bardziej taka leżakowo-hamakowa wygoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts