lakorun 31.01.2011 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 dzięki!!! fotel wg. mnie,bardzo wygodny.ale nie w sposób tradycyjny nie wpada się w niego, jak w poduchy to bardziej taka leżakowo-hamakowa wygoda więc zapewne znajdzie się dla niego i u mnie trochę miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KashaG 31.01.2011 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Dzisiaj prawie zakończył się drugi etap remontu czyli zakładanie kuchni "made in Ikea", okazało się, ze blat do zmywarki trzeba przyciąć w stolarni, więc będzie z powrotem za tydzień, nadszedł czas na meble, a później to już będą same przyjemności...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 31.01.2011 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 bardzo ładnie i schludnie wyszło. a powiedz co masz na ścianie z okapem nad szarymi kaflami. szkło? odnoszę wrażenie ze to sie delikatnie błyszczy, fajny efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 01.02.2011 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 dus powiedzialabym ze to affron? Kasha bardzo przyjemna kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 01.02.2011 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 dus powiedzialabym ze to affron??nie chodziło mi o szarosc ale to co jest ponad nią - to białe mi sie blyszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 01.02.2011 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 ...no tak..Sorrki zle przeczytalam To pewnie z niedospania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 01.02.2011 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 kawo przybywaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 01.02.2011 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 KashaG - bardzo ładna kuchnia!!!! ja też właśnie chcę białą z szarym blatem a możesz mi zdradzić jaki to blat i jakie kafle na ścianie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 01.02.2011 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 ja bym powiedziala,ze nad tymi kaflami nic nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 01.02.2011 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 mnie też się tak wydaje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KashaG 01.02.2011 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 KashaG - bardzo ładna kuchnia!!!! ja też właśnie chcę białą z szarym blatem a możesz mi zdradzić jaki to blat i jakie kafle na ścianie?? Lakorum płytki to włoski gres kupione na Bartyckiej. Link do płytki http://www.ceramicasanprospero.com/prodotto_scheda/V91/001/CE/00000302/RT2/7656515/Tiles/cenere_nat.aspx. Firma: Saime, kolekcja Kaleido, kolor płytki CENERE LAPP.RETT Duś ten połysk nad płytkami to wykończenie - aluminiowa listwa - nie dalo się inaczej ponieważ pod płytkami jest karton gips i do faktycznej ściany były 2 cm (szerokość płyty i k-g), które trzeba było ukryć. Dziękuję za miłe słowa - ten remont z budżetem jaki ma to naprawdę "sport wyczynowy" KashaG - bardzo ładna kuchnia!!!! ja też właśnie chcę białą z szarym blatem a możesz mi zdradzić jaki to blat i jakie kafle na ścianie?? Zapomniałam o blacie - Ikea - numerar szary , krawędzie z imitacji aluminium. MOnisiaaa dziękuję.POstaram sie wrzucic zdjęcia ponownie.Fronty to mdf matowy.Ja nie przepadam za lakierowanym. Wg mniej bardziej pasują do nowoczesnych wnętrz , a ja stawiam na klasykę. Martu, mi się też twoja kuchnia bardzo podoba. Widać dobry smak. Czy szary z kuchni jest też na innych ścianach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monisiaaa 01.02.2011 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 (edytowane) KashaG Bardzo przyjemna ta Twoja kuchnia Super. Czy fronty w niej to abstrakt i czy AGD też jest z Ikei?? Ja cały czas myślę nad blatem do mojej kuchni czy biała i blat dębowy czy biała i szary blat. Na podłodze będzie albo beton albo szary gres. A u Ciebie co jest?? Martu, mi się też twoja kuchnia bardzo podoba. Widać dobry smak. Czy szary z kuchni jest też na innych ścianach? U Martu szary z kuchni to jest ten sam co na klatce schodowej ściana ze zdjęciami Edytowane 1 Lutego 2011 przez Monisiaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KashaG 01.02.2011 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 KashaG Bardzo przyjemna ta Twoja kuchnia Super. Czy fronty w niej to abstrakt i czy AGD też jest z Ikei?? Ja cały czas myślę nad blatem do mojej kuchni czy biała i blat dębowy czy biała i szary blat. Na podłodze będzie albo beton albo szary gres. A u Ciebie co jest?? U Martu szary z kuchni to jest ten sam co na klatce schodowej ściana ze zdjęciami Monisiaaa, fronty to abstrakt, AGD częściowo z Ikei, częściowo nie . Mieszkanie jest pod wynajem i dlatego wybrałam szary blat. Gdybym robiła dla siebie, albo wiedziała dla kogo to wybrałabym albo drewniany blat do szarej podłogi, albo do szarego blatu drewnianą podłogę (z białymi szafkami). Drewno (ciepłe odcienie) wygląda pięknie w połączeniu z szarym i białym i bardzo "ociepla" wnętrza (przykład kuchni Martu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr6319 01.02.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 I nasza dzisiejsza szarość: http://foto3.m.onet.pl/_m/bbda8d74e6a442ae3c90cab9c99a347f,10,19,0.jpg http://foto3.m.onet.pl/_m/bd5564b2dd74801e76ff83ec1c548baf,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 01.02.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 mr,kuchnia tak jak sie po Tobie spodziewalam swietna,tylko kurcze jakby tu powiedziec........u mnie wyglada na biala zero szarosci normalnie..... jakbys zrobil foty w ciagu dnia?da sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 01.02.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Hm... ja tam widzę lekką szarość. Odcina się ona przy połączeniu wysokiej zabudowy z sufitem podwieszanym. mr kuchnia bardzo fajnie się zapowiada. Ciekawa jestem efektu końcowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KashaG 02.02.2011 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Szafki bardzo mi się podobają i kolor i ustawienie, ale mam problem z "czy to jest jasny fiolet nad szafkami?.Też jak inni z niecierpliwością czekam na końcowy efekt, blaty itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 02.02.2011 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 mrpokaż fotki w świetle dziennym bo chyba kazdy widzi iny kolor na monitorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
futrro 02.02.2011 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Witam wszystkich, bardzo proszę o wypowiedzi w sprawie: szarych ścian (dokładnie grafitowy marmur) a roletach bambusowych o kolorze ciemnego brązu (wpadającego lekko w czerwony). Nastąpiła zmiana planów a żaluzji niestety zmienić nie mogę, szare wnętrza są piękne farba czeka a mnie "olśniło" że to raczej pasować nie będzie... dlatego proszę o opinie w temacie - czym najlepiej przełamać kolor rolet bambusowych? czy dać inny kolor na ścianie z oknem - chciałabym tego uniknąć ponieważ za dużo już mam dwu-kolorowych powierzchni - ale jeśli już to czy rzymski poranek będzie ok? czy raczej nastawić się na malowanie rolety - jeśli tak to czym? czy może ktoś widział takie zdjęcia w necie - bo nie mogę nic znaleźć. No i problem dotyczy pokoju ok 11 m - w przypadku dużego salonu może nie byłoby tragedii ale w takim pokoiku nie osiągnę tak pięknego efektu. ufff, proszę o pomoc i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 02.02.2011 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 nie widzę zupełnie problemu. ciemne drewno i szarosc tworzy bardzo ładne połączenie. nie obawialabym sie czerwieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts