prawdziwy.anika 11.02.2011 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Te są trochę małe, ja bym chciała ok 100cm długości. Szukałam w internecie ale chyba jestem ślepa bo nic nie znalazłam wydaje mi sie,ze ta ze zdjecia wcale nie jest dluzsza jezeli odpowida Ci wlasnie taki ksztalt napisz do faceta z linka(on wystawia na allegro ma same poztywy za te konsole)i pewnie Ci dostosuje i szerokosc i ew kolor...a ceny ma przystepne....jak patrze na te konsole z czerwonej maszyny i tym podobnych sklepow,to glowa od cen boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 11.02.2011 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 atika a skąd ta z pierwszej foty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 11.02.2011 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 A ja dla odmiany szukam dębowej konsolki w stylu lat 70-tych, macie może jakies pomysły, gdzie można kupic coś takiego, czy od razu udać się do stolarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 11.02.2011 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 atika a skąd ta z pierwszej foty? pozwole sobie zamiast atiki odpisac,bo akurat ja niedawno ogladalam http://glamstore.com.pl/index.html?search=ok&prod_name=konsola mazo,poluj na allegro,na pewno uda Ci sie nabyc nawet i w orginale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 11.02.2011 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Dzięki. Cena chwilowo zaporowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 11.02.2011 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 mazo,poluj na allegro,na pewno uda Ci sie nabyc nawet i w orginale Poluję, poluję, ale za duże mam wymagania, jesli chodzi o kolor, poza tym trochę boję się niespodzianki, kiedy zobaczę przesyłkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 11.02.2011 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Tak, tak, rozumiem, chodziło mi o t, ze najczęściej są w fornirze teakowym albo jakimś podobnym, a ja szukam innego odcienia, ale może kiedys trafię na coś tak pieknego, że rodzaj forniru nie będzie miał znaczenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 11.02.2011 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Dzięki. Cena chwilowo zaporowa No nieco spóźniłam sie z odpowiedzią cena rzeczywiście nieciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 11.02.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Dodatkowo kupując przez internet, również na allegro masz 2 tygodnie na zwrot towaru, nawet jak jedynym powodem jest nie taki kolor, wysokość, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 11.02.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Terry, a co to za plytki w wiatrolapie? Szara arkesia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 13.02.2011 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 A to moja szara kanapa i fotele I druga strona. Może podpowiecie co tam powiesić, na tej ścianie na której są drzwi wejściowe, aby nie było tak łyso. [ATTACH=CONFIG]42520[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]42521[/ATTACH] Ja bym tam widziała na tych 2 ścianach naprzeciw siebie dwa czarno-białe zdjęcia (może waszego dziecka jeśli macie... albo Wasze) i to na tyle duże żeby zasłonić tą białą skrzynkę bo niestety psuje ona widok. Doniczke też bym zmieniła na białą albo szarą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 14.02.2011 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Szara arkesia Dzieki Terry. Sa super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirabell77 14.02.2011 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Ja mam przedpokój urządzony w szarości i też chorowałam na tego typu konsole. Zakupiłam konsolę ze strony http://stylowe.eu.pl/oferta,001 tylko poprosiłam o lakier matowy, wyszło super. Z tego co wiem to wymiary zmieniaja wedle potrzeb.http://stylowe.eu.pl/k5cp1.jpgBiała poniżej też jest niezłahttp://stylowe.eu.pl/L3.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helism 14.02.2011 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Fajne te konsole ale radzę Ci Mirabell edytuj posta, bo za bardzo podchodzi pod reklamę. Kto będzie chciał po zdjęciu może trafić, a linka usuń, bo inaczej usuną całego posta i szkoda by było takich ładnych mebelków. Wrzuć lepiej swoje szarości. Ja mam nadzieję wkrótce pokazać wiatrołap, jak się zrobią mebelki. Powoli pracuję nad mężem , narazie udało mi się przeforsować szarości w wiatrołapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 15.02.2011 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Też myślę o białej lakierowanej konsoli. Myślicie że stolarz zrobi mi coś takiego, jak wyżej jak mu zdjęcie pokażę, w ludzkiej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 15.02.2011 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 No fajna ta konsola. Ta cena i tak juz jets dość ludzka. 2000-4000 PLN to masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monisiaaa 15.02.2011 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Terry a ja jestem ciekawa Twojej farby w wiatrołapie?? Mi dzisiaj wpadła w oko taka oto konsolka na allegrohttp://img824.imageshack.us/img824/3338/konsolaallegrobenio21.jpg a w tej ławeczce się zakochałamhttp://img256.imageshack.us/img256/9742/wiejskaawkaallegrobenio.jpg Myślicie, że spasowałaby taka ławeczka do wiatrołapu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 15.02.2011 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 ta konsolka tak jakoś mi się z betib skojarzyła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 15.02.2011 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Fakt. Śliczne są, ale zupełnie mi nie pasują. Mogę tylko podziwiać ich urodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monisiaaa 15.02.2011 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Kurcze chyba rzeczywiście ta konsolka i ławeczka to dzieła betib i jej męża. Allegrowicz też jest z Ostrowa Mazowieckiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts