Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NASZE WNĘTRZA W SZAROŚCIACH - zdjęcia realizacji naszych forumowiczów :D

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Zamówcie sobie literki na allegro, w dziale dziecięcych dekoracji - mnóstwo firm wykonuje literki/ napisy, głównie są to imiona, ale przecież inne też mogą zrobić.

Do wyboru kolor, czcionka.

I bardzo niskie ceny: około 9 zł za literę!

http://allegro.pl/listing.php/search?category=17272&string=literki

Edytowane przez Anjazzielonego

O tych ze styroduru myślałam, chciałam LOVE białe na walentynki, ale się zagapiłam. Drewniane dla mnie odpadają, bo (przynajmniej te, któe jak oglądałam) są cienkie i zazwyczaj do powieszenia lub przyklejenia, a ja chciałam, żeby same stały, bez oparcia. Te są ceramiczne, duże, grube.

Aneta s, jeszcze nigdzie :). Kupiliśmy mieszkanie na rynku wtórnym i przystosowujemy je powolutku. Tymczasem zrobiliśmy to co było konieczne czyli cyklinowanie podłogi - bo to znaczenie łatwiej zrobić jeszcze przed wprowadzeniem. I malowanie też zrobiliśmy - ściany tego baardzo wymagały i kolory były przeokropne. Drzwi też wymagają wymiany bo są ras=czej sfatygowane. Doberze, że choć białe, łatwiej mi z nimi żyć. :) Marzy mi się biała kuchnia i szara łazienka. Ale to wyszystko pieśń przyszłości. Zdjęcia waszych wnętrz są dla mnie ogromną inspiracją.

Jaksie w BoConcept oczywiście na wyprzedaży - 50 % i tak nie wyszło tanio, ale fajne są te kloce :D zawracam głowę, Ty kupiłaś już literki, też są fajne :D u mnie stoją w salonie na tym regale-biblioteczce, wciąż brakuje nam sporo rzeczy...

Oprócz tego wzięłam drewnianą szczapę :D mój syn gdy to zobaczył, to się trochę uśmiał :lol2: ale co tam pokażę Wam, oczywiście żeby nie robić zamieszania na szarej ścianie:lol2:

Bez flesza;

IMG_5586.JPG

Z fleszem;

IMG_5589.JPG