Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NASZE WNĘTRZA W SZAROŚCIACH - zdjęcia realizacji naszych forumowiczów :D

Recommended Posts

Nasz znajmomy tapicer mówił nam, że używają teraz innych skór. Są cudne w dotyku, ale strach na nich siadać.

Mamy natomiast skórzaną kanapę w gabinecie kupioną 7lat temu, dużo tańsza była i mocno używana. Wygląda praktycznie jak w chwili zakupu. Ale ta skóra jest taka błyszcząca, czymś powlekana.

Sorrki, bo chyba zbaczamy z tamatu.

Żeby trochę jednak nawiązać do szarości, to powiem wam, że w ogromnej ilości skór w KLERze nie mieli szarej!

• Odpowiedzi 2,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ale Mireczko,co tu sie jest uczyc?

zakladasz nowy watek pot"galeria Mirki"i wklejasz wszystkie foty,ktore sa rozrzucone po forum :lol:

przyznaj sie,ze Ci sie nie chce :rotfl:

i wierz mi,ze nie ja jedna chcialabym miec Twoje zdjecia w jednym miejscu,zeby moc do nich wrocic w kazdej chwili i sobie popatrzec :yes:

To SITS , takich foteli w domu z tej firmy mam cztery, ten w sypialni i dwa w holu (czarny i czerwony) są takie same tylko w innych kolorach. To takie milusie płaszczykowe z wełenki, mega wygodne. Ceny już nie pamiętam, bo były kupowane razem z lampami, komodą i innymi drobiazgami w naszym ulubionym sklepie, oczywiście po rabacie :D Dziewczyny ja jestem naprawdę świeżynka jeżeli chodzi o poruszanie się po tym forum, Wam to tak sprawnie wychodzi... :D mi to tak bardziej po sklepach :rotfl:

No widzisz taki kiepski mają marketing, sprzedaje wiele sklepów ale stacjonarnych, u mnie np. Cerpol, skąd dowiedziałam się że taka firma istnieje, a szkoda fajne mają wzornictwo, samą firmę założył szwed, ale produkcja jest u nas w Bydgoszczy. Galerię pewnie w końcu założę , tylko muszę kupić nowy aparat :D ( tym razem nie wymówka :D

Inka wykonanie bardzo porządne. Materiał płaszczykowy jest ok. czasami tylko troszkę muszę golarką małe kulki pozbierać, ale tylko czasami, zaznaczam, że fotele są intensywnie używane :yes:

W piątek kończę remont, część mebli już jest, ostatnie dojadą w piątek i można się wprowadzać :-). Budżet nie przekroczony i nawet trochę zostało na drobiazgi. Załączam wybrane meble do salonu, jak wszystko stanie na swoim miejscu wrzucę zdjęcia. Jest szaro, ale ani nie nudno, ani nie ponuro:D

mood board..jpg

tylko z shaggy na psa to też trzeba uważać

mój psiak uwielbiał wpierdzielać w tym swoje przekąski, więc trzepać go było (dywan, nie psa) raz w tygodniu... do tego bydle uwielbiało się na tym wylegiwać, obracać, rozciągać, przeciągać, drapać i co tam jeszcze się pod psim dekielkiem urodziło. a robiąc to wszystko "odkłaczała" mi shaggy'ego dokumentnie, tyle że tych kłaków aportować pod śmietnik już nie chciała i nieraz walały się wszędzie (no ale moja wina, w końcu jak pańcia śmie do sklepu iść i jaśnie psisko same na kwardans czy dwa zostawić). plus to całe tarzanie się w shaggy'm i zjadanie w nim ciasteczek to również prosta ścieżka do skonsumowania przeoczonych lub na nowo wyskubanych kłaków, a potem walka o "no weź dziubulku otwórz pyska"... i tak wkoło macieju.