jaksie 22.02.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Nasz znajmomy tapicer mówił nam, że używają teraz innych skór. Są cudne w dotyku, ale strach na nich siadać. Mamy natomiast skórzaną kanapę w gabinecie kupioną 7lat temu, dużo tańsza była i mocno używana. Wygląda praktycznie jak w chwili zakupu. Ale ta skóra jest taka błyszcząca, czymś powlekana. Sorrki, bo chyba zbaczamy z tamatu. Żeby trochę jednak nawiązać do szarości, to powiem wam, że w ogromnej ilości skór w KLERze nie mieli szarej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janzar 22.02.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 janzar - podłoga fajna - galerii nie widać. Z czego ta podłoga jest wykonana ?? jest to specjalna wylewka cienkowarstwowa wypolerowana oto galeria innych naszych realizacji na stronach forum http://muratordom.pl/galerie/ciekawe/jastrych,1266/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirka23 22.02.2011 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Anika nie szary, tylko czarny przy moich dzieciach trudno by było z jasnym kolorem , wystarczy mi że w kuchni mam jasne skórzane krzesła, chociaż tyle że skóra chyba ze słonia, bo na razie nic tylko szmatka, jakiś impregnat i tyle. Anika istny kosmolot z tej kanapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 23.02.2011 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Anika - a ile ta nowość kosztuje ??U mnie niestety sklepu Agata meble nie ma ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 23.02.2011 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 no wlasnie nic na ich stronach o cenach nie pisze..... Mirka,ja to Ciebie zamorduje dlaczego Ty nie masz galerii? przed chwila natknelam sie na foty Twojej sypialni u Venus..... no i gdzie mam powiedziec och i ach?wrzucisz je tutaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirka23 23.02.2011 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Anika nie wiem co napisać . Chyba zapadnę się ze wstydu :oops: Galerię ... jeszcze się uczę...:oops: Dziękuję , że pamiętasz o mnie i mobilizujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 23.02.2011 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 ale Mireczko,co tu sie jest uczyc? zakladasz nowy watek pot"galeria Mirki"i wklejasz wszystkie foty,ktore sa rozrzucone po forum przyznaj sie,ze Ci sie nie chce i wierz mi,ze nie ja jedna chcialabym miec Twoje zdjecia w jednym miejscu,zeby moc do nich wrocic w kazdej chwili i sobie popatrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirka23 23.02.2011 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Anika Jesteś PFD czyli Prawdziwym Forumowym Detektywem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 23.02.2011 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Mirka skąd jest ten fantastyczny fotel w sypialni, ile kosztował?? Ale Ty masz fajne te wszystkie fotele kobieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirka23 23.02.2011 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 To SITS , takich foteli w domu z tej firmy mam cztery, ten w sypialni i dwa w holu (czarny i czerwony) są takie same tylko w innych kolorach. To takie milusie płaszczykowe z wełenki, mega wygodne. Ceny już nie pamiętam, bo były kupowane razem z lampami, komodą i innymi drobiazgami w naszym ulubionym sklepie, oczywiście po rabacie Dziewczyny ja jestem naprawdę świeżynka jeżeli chodzi o poruszanie się po tym forum, Wam to tak sprawnie wychodzi... mi to tak bardziej po sklepach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 23.02.2011 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 (edytowane) Mirka!!!!!! gaeleria zdjec forumowiczow i po lewej na gorze-zaloz nowy temat!!!!!! a w ogole to gdzie sits ma swoje sklepy,bo nic na ich stronie o tym nie pisze? Edytowane 23 Lutego 2011 przez prawdziwy.anika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 23.02.2011 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 no własnie ja też chyba ich sklepu nie mam w okolicy:roll: jejku cudne rzeczy tam są. Mirka załóż ta galerie kobieto... i napisz jak z jakością tych foteli, jak bym czasem dostała zastrzyk gotówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirka23 23.02.2011 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 No widzisz taki kiepski mają marketing, sprzedaje wiele sklepów ale stacjonarnych, u mnie np. Cerpol, skąd dowiedziałam się że taka firma istnieje, a szkoda fajne mają wzornictwo, samą firmę założył szwed, ale produkcja jest u nas w Bydgoszczy. Galerię pewnie w końcu założę , tylko muszę kupić nowy aparat ( tym razem nie wymówka Inka wykonanie bardzo porządne. Materiał płaszczykowy jest ok. czasami tylko troszkę muszę golarką małe kulki pozbierać, ale tylko czasami, zaznaczam, że fotele są intensywnie używane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr6319 23.02.2011 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Jeszcze nie wykończony ale za to świeżutki srebrno szary korytarz: http://foto3.m.onet.pl/_m/d141920e4aa83e99682b795bbdce43b3,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 23.02.2011 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Jeszcze nie wykończony ale za to świeżutki srebrno szary korytarz: A co jest na tych ścianach ?? Fajnie wyszło !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr6319 23.02.2011 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Struktura. Czyli piach w farbie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KashaG 23.02.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 W piątek kończę remont, część mebli już jest, ostatnie dojadą w piątek i można się wprowadzać . Budżet nie przekroczony i nawet trochę zostało na drobiazgi. Załączam wybrane meble do salonu, jak wszystko stanie na swoim miejscu wrzucę zdjęcia. Jest szaro, ale ani nie nudno, ani nie ponuro:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 23.02.2011 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 KashaG zainteresował mnie dywan... Co to? Shaggy czy coś innego? Jako przeciwniczka dywanów muszę coś takiego zakupić, bo mi się pies na panelach ślizga strasznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 23.02.2011 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 tylko z shaggy na psa to też trzeba uważaćmój psiak uwielbiał wpierdzielać w tym swoje przekąski, więc trzepać go było (dywan, nie psa) raz w tygodniu... do tego bydle uwielbiało się na tym wylegiwać, obracać, rozciągać, przeciągać, drapać i co tam jeszcze się pod psim dekielkiem urodziło. a robiąc to wszystko "odkłaczała" mi shaggy'ego dokumentnie, tyle że tych kłaków aportować pod śmietnik już nie chciała i nieraz walały się wszędzie (no ale moja wina, w końcu jak pańcia śmie do sklepu iść i jaśnie psisko same na kwardans czy dwa zostawić). plus to całe tarzanie się w shaggy'm i zjadanie w nim ciasteczek to również prosta ścieżka do skonsumowania przeoczonych lub na nowo wyskubanych kłaków, a potem walka o "no weź dziubulku otwórz pyska"... i tak wkoło macieju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 24.02.2011 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 kashaG moj dywan! mam dokladnie taki sam jak sie W KONCU :/ doczekam na kanape to wrzuce swoje SZARE fotki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts