Agi75 24.02.2011 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 KashaG a co to za fajna szara sofka?Bardzo mi sie podoba, do taka skromna i mniej kanciasta.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 24.02.2011 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 tylko z shaggy na psa to też trzeba uważać mój psiak uwielbiał wpierdzielać w tym swoje przekąski, więc trzepać go było (dywan, nie psa) raz w tygodniu... do tego bydle uwielbiało się na tym wylegiwać, obracać, rozciągać, przeciągać, drapać i co tam jeszcze się pod psim dekielkiem urodziło. a robiąc to wszystko "odkłaczała" mi shaggy'ego dokumentnie, tyle że tych kłaków aportować pod śmietnik już nie chciała i nieraz walały się wszędzie (no ale moja wina, w końcu jak pańcia śmie do sklepu iść i jaśnie psisko same na kwardans czy dwa zostawić). plus to całe tarzanie się w shaggy'm i zjadanie w nim ciasteczek to również prosta ścieżka do skonsumowania przeoczonych lub na nowo wyskubanych kłaków, a potem walka o "no weź dziubulku otwórz pyska"... i tak wkoło macieju. Dzięki za info duś. Ja się zastanawiam nad dywanem shaggy ale tym niższym (znaczy 30mm chyba, a nie 50), bo o ile nasz "młody" papu z miski nie wynosi i wyrósł już z tendencji pochłaniania wszystkiego bez względu na to czy się do zjedzenia nadaje, czy też nie, o tyle labki, które mieszkają w domu linieją przez cały rok, więc dywan cały w czarnych kłakach może wyglądać wyjątkowo nie efektownie... Może więc wykładzina dywanowa? Sama już nie wiem. Doradźcie coś proszę. Warunek jeden - ciemno szare lub grafitowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KashaG 24.02.2011 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 KashaG a co to za fajna szara sofka?Bardzo mi sie podoba, do taka skromna i mniej kanciasta.... Agi75, sofa jest rozkładana i zakupiona na http://allegro.pl/sofa-tess-2r-b850-i1478160534.html. Co do koloru to w rzeczywistości jest trochę ciemniejszy, więc warto poprosić o wysłanie próbki, żeby nie było potem niespodzianki. Nie jest super wykonana, ale cena robi swoje - nawet ok. się na niej siedzi KashaG zainteresował mnie dywan... Co to? Shaggy czy coś innego? Jako przeciwniczka dywanów muszę coś takiego zakupić, bo mi się pies na panelach ślizga strasznie... Nemi, dwan na zdjęciu to http://ace24.pl/dywan-papilio-boston-rpbos14400-p-3419.html. Niestety wiele psów ślizga się na panelach kashaG moj dywan! mam dokladnie taki sam jak sie W KONCU :/ doczekam na kanape to wrzuce swoje SZARE fotki.... AnnNS2 - świetny wybór ja uwielbiam dywany i najchętniej widziałabym je u każdego w domu, chyba, że domownicy cierpią na alergię - wtedy to siła wyższa i lepiej nie dodawać kolejnego powodu do kataru...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.02.2011 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Dziewczyny ja niecierpliwie czekam na Wasze foty :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirka23 24.02.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Dziewczyny ja niecierpliwie czekam na Wasze foty :) Mogą być moje ?? Sypialnia w szarościach Obecnie jestem na etapie szukania jakiejś fajnej narzuty, ta jak widać jest trochę za duża, może macie jakieś propozycje ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.02.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 (edytowane) Mirka super normalnie słów mi brak :) edit , miałam chwilową przerwę na usypianie małej i mam pytanko co jest za zagłówkiem łóżka i jeszcze te twarze na ścianie - to malowane Edytowane 24 Lutego 2011 przez pasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 24.02.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 mirka - bardzo fajne wnętrza !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirka23 24.02.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 (edytowane) Dziękuję Pasie Specjalnie dla Ciebie fotki Z tyłu za łóżkiem malutki trik z ciemnymi lustrami, żeby troszkę powiększyć tę skromną przestrzeń, twarze pomysł mojego Księciuna to jest tapeta o ile pamiętam z AllPosters Moje dzieciaczki też już śpią uff ! trochę spokoju To miło,że się Wam podoba dziewczynki lubię nietypowe wyzwania Edytowane 24 Lutego 2011 przez mirka23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.02.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Dziękuję Pasie Specjalnie dla Ciebie fotki Z tyłu za łóżkiem malutki trik z ciemnymi lustrami, żeby troszkę powiększyć tę skromną przestrzeń, twarze pomysł mojego Księciuna to jest tapeta o ile pamiętam z AllPosters Moje dzieciaczki też już śpią uff ! trochę spokoju To miło,że się Wam podoba dziewczynki lubię nietypowe wyzwania a ja myślałam, ze za łóżkiem jest czarne szkło... a ta tapeta świetna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 24.02.2011 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 i czadowy różowy fotel! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 24.02.2011 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 mirka jak zwykle dajesz czadu Super sypialnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 25.02.2011 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Mirka, bardzo fajnie, ja bym tylko tradycyjnie eksmitowała makarony Różowy akcent bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 25.02.2011 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 mirka23 sypialnia super. Mnie nawet makarony nie przeszkadzają. W sumie to mi się nawet podobają. Różowy fotel zajefajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 25.02.2011 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 mirka uwielbiam ten fotel! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KashaG 25.02.2011 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Dziękuję Pasie Specjalnie dla Ciebie fotki Z tyłu za łóżkiem malutki trik z ciemnymi lustrami, żeby troszkę powiększyć tę skromną przestrzeń, twarze pomysł mojego Księciuna to jest tapeta o ile pamiętam z AllPosters Moje dzieciaczki też już śpią uff ! trochę spokoju To miło,że się Wam podoba dziewczynki lubię nietypowe wyzwania Mirka23, fajnie byłoby zobaczyć całe twoje mieszkanie, świetnie się zapowiada. Fotel super i miejsce na tapetę idealne - dzięki półokrągłej ścianie efekt fantastyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 25.02.2011 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 mirka, sypialnia super, co to za podloga, co to za fotel a narzuta za duża? chyba nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr6319 25.02.2011 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Nasza nowa szafa w wiatrołapie: http://foto0.m.onet.pl/_m/cd79a60c7f037d3783dca5af6f461768,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 25.02.2011 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 pieeeeeękna!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 25.02.2011 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 mr6319, bardzo podoba mi się Twoja szafa! Czy mógłbyś napisać, w jaki sposób się otwiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr6319 25.02.2011 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 mr6319, bardzo podoba mi się Twoja szafa! Czy mógłbyś napisać, w jaki sposób się otwiera? No tak. Brakuje jeszcze uchwytów. Są to drzwi łamane przesuwne. Jak na tym zdjęciu: http://static.porta.com.pl/images/products/doors/big/p96_2598_b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts