Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NASZE WNĘTRZA W SZAROŚCIACH - zdjęcia realizacji naszych forumowiczów :D

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

tylko z shaggy na psa to też trzeba uważać

mój psiak uwielbiał wpierdzielać w tym swoje przekąski, więc trzepać go było (dywan, nie psa) raz w tygodniu... do tego bydle uwielbiało się na tym wylegiwać, obracać, rozciągać, przeciągać, drapać i co tam jeszcze się pod psim dekielkiem urodziło. a robiąc to wszystko "odkłaczała" mi shaggy'ego dokumentnie, tyle że tych kłaków aportować pod śmietnik już nie chciała i nieraz walały się wszędzie (no ale moja wina, w końcu jak pańcia śmie do sklepu iść i jaśnie psisko same na kwardans czy dwa zostawić). plus to całe tarzanie się w shaggy'm i zjadanie w nim ciasteczek to również prosta ścieżka do skonsumowania przeoczonych lub na nowo wyskubanych kłaków, a potem walka o "no weź dziubulku otwórz pyska"... i tak wkoło macieju.

Dzięki za info duś. Ja się zastanawiam nad dywanem shaggy ale tym niższym (znaczy 30mm chyba, a nie 50), bo o ile nasz "młody" papu z miski nie wynosi i wyrósł już z tendencji pochłaniania wszystkiego bez względu na to czy się do zjedzenia nadaje, czy też nie, o tyle labki, które mieszkają w domu linieją przez cały rok, więc dywan cały w czarnych kłakach może wyglądać wyjątkowo nie efektownie... Może więc wykładzina dywanowa? Sama już nie wiem. Doradźcie coś proszę.

Warunek jeden - ciemno szare lub grafitowe...

KashaG a co to za fajna szara sofka?Bardzo mi sie podoba, do taka skromna i mniej kanciasta....

Agi75, sofa jest rozkładana :-) i zakupiona na http://allegro.pl/sofa-tess-2r-b850-i1478160534.html. Co do koloru to w rzeczywistości jest trochę ciemniejszy, więc warto poprosić o wysłanie próbki, żeby nie było potem niespodzianki. Nie jest super wykonana, ale cena robi swoje - nawet ok. się na niej siedzi :-)

KashaG zainteresował mnie dywan... Co to? Shaggy czy coś innego?

Jako przeciwniczka dywanów muszę coś takiego zakupić, bo mi się pies na panelach ślizga strasznie...

Nemi, dwan na zdjęciu to http://ace24.pl/dywan-papilio-boston-rpbos14400-p-3419.html. Niestety wiele psów ślizga się na panelach :-(

kashaG moj dywan! mam dokladnie taki sam :D jak sie W KONCU :/ doczekam na kanape to wrzuce swoje SZARE fotki.... :)

AnnNS2 - świetny wybór :-) ja uwielbiam dywany i najchętniej widziałabym je u każdego w domu, chyba, że domownicy cierpią na alergię - wtedy to siła wyższa i lepiej nie dodawać kolejnego powodu do kataru......

Dziękuję :D Pasie Specjalnie dla Ciebie fotki :yes:

Z tyłu za łóżkiem malutki trik z ciemnymi lustrami, żeby troszkę powiększyć tę skromną przestrzeń, twarze pomysł mojego Księciuna :D to jest tapeta o ile pamiętam z AllPosters

Moje dzieciaczki też już śpią uff ! trochę spokoju :lol2:

To miło,że się Wam podoba dziewczynki :) lubię nietypowe wyzwania :)

Edytowane przez mirka23

Z tyłu za łóżkiem malutki trik z ciemnymi lustrami, żeby troszkę powiększyć tę skromną przestrzeń, twarze pomysł mojego Księciuna :D to jest tapeta o ile pamiętam z AllPosters

a ja myślałam, ze za łóżkiem jest czarne szkło... a ta tapeta świetna :yes:

Mirka23, fajnie byłoby zobaczyć całe twoje mieszkanie, świetnie się zapowiada. Fotel super i miejsce na tapetę idealne - dzięki półokrągłej ścianie efekt fantastyczny.