Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NASZE WNĘTRZA W SZAROŚCIACH - zdjęcia realizacji naszych forumowiczów :D

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dziękuję Bardzo Wszystkim za miłe słowa i komentarze, wszystkie są dla mnie cenne :yes:

Reni

o ile pamiętam to podłoga sosna biała szczotkowana,

fotel; Sits

Narzuta, no cóż jest za duża nie widać, bo ten dłuższy bok wisi z drugiej strony :) chciałam też coś innego na zmianę :D

Mr dobra robota ! fajnie ta szafa wyszła, coraz więcej tej szarości :D

mr6319, szafy świetne, w końcu widzę coś innego niż przesuwane fronty w aluminiowej ramce - być może pozwolę sobie w tym temacie zgapić od Ciebie to i owo ;)

ja już dawno podjęłam decyzję, że przesuwanym systemom mówię dziękuję:yes: ale małż jakoś tego nie może przeboleć i szafy nie robimy bo kompromisu dojść nie możemy:mad:

wczoraj pokazałam mu szafy mr6319 żeby temat odświeżyć....

ja już dawno podjęłam decyzję, że przesuwanym systemom mówię dziękuję:yes: ale małż jakoś tego nie może przeboleć i szafy nie robimy bo kompromisu dojść nie możemy:mad:

wczoraj pokazałam mu szafy mr6319 żeby temat odświeżyć....

Podobnie jest u mnie ;) Wiatrołap zagracony starą szafą dwudrzwiową sosnową, na nową szafę nie ma żadnego pomysłu, ponieważ narzeczony zgłasza sprzeciw wobec jakichkolwiek innych systemów niż przesuwane (że niby bardziej awaryjne się wydają) - oczywiście również pokazałam mu zdjęcia powyżej, skomentował tylko, że "ładne", ale ja tego tematu tak po prostu nie zostawię!