Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NASZE WNĘTRZA W SZAROŚCIACH - zdjęcia realizacji naszych forumowiczów :D

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

O rany nie sądziłam, że mój skromny przedpokoik tak się Wam spodoba ;) Bardzo dziękuję za tyle miłych słów :)

Faktycznie nie pokazywałam moich wnętrz, bo mało ich w moim 55m mieszkaniu.

Szarości są właśnie w przedpokoju, "starej" łazience....mam nadzieję, że będą w kuchni i zastanawiam się nad przemalowaniem salonu.

Sypialnia jest karmelowo/beżowa :)

Postaram się założyć swoją galerię, żeby nie zaśmiecać tej ...nie szarymi wnętrzami ;)

Nelli Sza ławeczka ma z 10 lat....nawet nie pamiętam gdzie ją kupiłam. Była w kolorze drewna, ale przemalowałam ją na biało dodając dekor. A szafka z koszykami faktycznie jest z Ikei, niestety nie jest drewniana.

martaibartek mój szary to intuicja z dekorala.

A tu kawałek mojego salonu ...

http://images43.fotosik.pl/363/4c7249f8e50b0dfa.jpg

aneta s i nelli - bardzo dziękuję za informacje o okapie i płytkach.

te białe płytki nadal są w LM - co prawda teraz koszt 48zł. ale i tak tanio ;) super.

betib, kasia sw - macie naprawdę piękne wnętrza, zupełnie nie w moim stylu.... ale wszystko konsekwentnie i naprawdę pięknie... a szarości u Was super...

Piękne wnętrze betib znam, kasia - prosimy o galerię !!

Co do stylu.... baaardzo podobają mi się takie wnętrza, mają super klimat, ale zupełnie nie widzę ich w swoim domu, nie czułabym się w nich dobrze - czy to normalne ?? czy ja jakaś dziwna jestem, że podoba mi się coś czego bym nie chciała ?? :bash:

Edytowane przez atika

aneta s i nelli - bardzo dziękuję za informacje o okapie i płytkach.

te białe płytki nadal są w LM - co prawda teraz koszt 48zł. ale i tak tanio ;) super.

betib, kasia sw - macie naprawdę piękne wnętrza, zupełnie nie w moim stylu.... ale wszystko konsekwentnie i naprawdę pięknie... a szarości u Was super...

Piękne wnętrze betib znam, kasia - prosimy o galerię !!

Co do stylu.... baaardzo podobają mi się takie wnętrza, mają super klimat, ale zupełnie nie widzę ich w swoim domu, nie czułabym się w nich dobrze - czy to normalne ?? czy ja jakaś dziwna jestem, że podoba mi się coś czego bym nie chciała ?? :bash:

To całkiem naturalna reakcja:) romantyzm i rustykaność we wnętrzach to nie moja bajka, ale podobają mi się rozwiązania zastosowane w tym wątku i często śledzę poczynania innych formumowiczów , podziwiam tez konsekwencję ponieważ to ona decyduje o wspólnym mianowniku dla wszystkich pomieszczeń. Ja lubię taki ocieplony minimalizm, chłodne kolory, mało bibelotów, proste ale dobrej jakości meble, surowość okładzin.