Nelli Sza 07.11.2010 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Jeszcze do atiki, bo zapomniałam. W kabinie ma podłodze jest kamień na siatce kupiony w LM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 07.11.2010 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 neli, czuję fajny klimacik...jestem baaaardzo ciekawa reszty. Reszta już nie jest taka fajna, ale mam nadzieję, że czas to zmieni Wtedy się pochwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorisp84 07.11.2010 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Wszystkie propozycje !!! nelli żyrandol z lazience czadowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 07.11.2010 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Z Ikea, za 20zł, w promocji W związku z czym mam takie 3 w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 07.11.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 kasia_sw Twoich wnętrz chyba jeszcze nie widziałam ale przedpokój to masz PIĘĘĘĘKNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 07.11.2010 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Nelli to faktycznie promocję trafiłaś! A tą szafkę masz typowo podumywalkową? Fajna taka zgrabniutka jest kasia_sw liczymy na to, że masz więcej takich wnętrz i się nimi pochwalisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 07.11.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Wszystkie domy wcześniejsze dobrze znam a Kasie-sw prosimy o więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 07.11.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Wszystkie domy wcześniejsze dobrze znam a Kasie-sw prosimy o więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 07.11.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 betib twoje wnętrza znam i od wielu miesięcy podziwiam, ale i tu napiszę: CUDNY KLIMATkasiu-sw szczęka mi opadła! a ty jaką masz szarość na ścianach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bazylek 07.11.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Kurde ale tu PIKNIE. Każde wnętrze inne ale wszystkie pięknie szare. Gratulacje i dzięki za cudowne inspiracje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 07.11.2010 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 Nelli to faktycznie promocję trafiłaś! A tą szafkę masz typowo podumywalkową? Fajna taka zgrabniutka jest pysiaczku, szafka pod umywalką to stolik nocny z serii Hemnes z Ikea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 07.11.2010 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 O rany nie sądziłam, że mój skromny przedpokoik tak się Wam spodoba Bardzo dziękuję za tyle miłych słów Faktycznie nie pokazywałam moich wnętrz, bo mało ich w moim 55m mieszkaniu. Szarości są właśnie w przedpokoju, "starej" łazience....mam nadzieję, że będą w kuchni i zastanawiam się nad przemalowaniem salonu. Sypialnia jest karmelowo/beżowa Postaram się założyć swoją galerię, żeby nie zaśmiecać tej ...nie szarymi wnętrzami Nelli Sza ławeczka ma z 10 lat....nawet nie pamiętam gdzie ją kupiłam. Była w kolorze drewna, ale przemalowałam ją na biało dodając dekor. A szafka z koszykami faktycznie jest z Ikei, niestety nie jest drewniana. martaibartek mój szary to intuicja z dekorala. A tu kawałek mojego salonu ... http://images43.fotosik.pl/363/4c7249f8e50b0dfa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 07.11.2010 23:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 kasiu, rzuć do sypialni parę szarych poduch i już będzie nadawała się do tego wątku!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 08.11.2010 04:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 No to Kasiu czekamy na wątek, bo zdecydowanie warto Mnie bardzo ciekawi salon bo widzę, że kolorystyka będzie u mnie podobna i martwię się czy nie będzie nudno. Kawałek który pokazałaś bardzo mniem się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 08.11.2010 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 (edytowane) aneta s i nelli - bardzo dziękuję za informacje o okapie i płytkach. te białe płytki nadal są w LM - co prawda teraz koszt 48zł. ale i tak tanio super. betib, kasia sw - macie naprawdę piękne wnętrza, zupełnie nie w moim stylu.... ale wszystko konsekwentnie i naprawdę pięknie... a szarości u Was super... Piękne wnętrze betib znam, kasia - prosimy o galerię !! Co do stylu.... baaardzo podobają mi się takie wnętrza, mają super klimat, ale zupełnie nie widzę ich w swoim domu, nie czułabym się w nich dobrze - czy to normalne ?? czy ja jakaś dziwna jestem, że podoba mi się coś czego bym nie chciała ?? Edytowane 8 Listopada 2010 przez atika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 08.11.2010 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Ta farba Intuicja , o której pisze kasia sw jest naprawdę godna polecenia. Pomalowałam nią ścianę i nareszcie osiągnęłam efekt taki jakiego oczekiwałam.Wcześniej kombinowałam z mieszalnkiem i zawsze było coś nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
caretilla 08.11.2010 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 aneta s i nelli - bardzo dziękuję za informacje o okapie i płytkach. te białe płytki nadal są w LM - co prawda teraz koszt 48zł. ale i tak tanio super. betib, kasia sw - macie naprawdę piękne wnętrza, zupełnie nie w moim stylu.... ale wszystko konsekwentnie i naprawdę pięknie... a szarości u Was super... Piękne wnętrze betib znam, kasia - prosimy o galerię !! Co do stylu.... baaardzo podobają mi się takie wnętrza, mają super klimat, ale zupełnie nie widzę ich w swoim domu, nie czułabym się w nich dobrze - czy to normalne ?? czy ja jakaś dziwna jestem, że podoba mi się coś czego bym nie chciała ?? To całkiem naturalna reakcja:) romantyzm i rustykaność we wnętrzach to nie moja bajka, ale podobają mi się rozwiązania zastosowane w tym wątku i często śledzę poczynania innych formumowiczów , podziwiam tez konsekwencję ponieważ to ona decyduje o wspólnym mianowniku dla wszystkich pomieszczeń. Ja lubię taki ocieplony minimalizm, chłodne kolory, mało bibelotów, proste ale dobrej jakości meble, surowość okładzin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 08.11.2010 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Nelli dzięki za info o szafce - nie wpadłabym na to kasia_sw czekamy na Twój wątek wnętrzarski bo już wiadomo, że warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 08.11.2010 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 ja też tam mam! jak coś jest ładne, podoba mi się, bez względu na moje prywatne upodobania. z kolei nie wszystko, nad czym wzdycham chciałabym mieć u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 08.11.2010 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 nie wszystko, nad czym wzdycham chciałabym mieć u siebie tez tak mam dziewczyny, ale czy ta intuicja z dekorala jest czysto szara, czy wpada w jakiś fiolet, niebieski? szukam czegoś gotowego i nic nie ma w szarościach... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts