Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NASZE WNĘTRZA W SZAROŚCIACH - zdjęcia realizacji naszych forumowiczów :D

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

no to faktycznie lepiej łamano-przesuwne :) to tez bedzie kompromis - nie beda klasycznie otwierane i nie beda mialy tych obrzydliwych profili :D sama sie łamie czy nie dac takich drzwi do szafy w przedpokoju...poki co mam same polki :)

AnnNS2, mam w przedpokoju szafę z przesuwanymi/łamanymi drzwiami i bardzo polecam, bardzo estetycznie to wygląda i super się sprawdza w używaniu.

W Ikei w Poznaniu są one(a przynajmniej na początku lutego były) na końcu przed samymi kasami jako wyprzedaż z 1000zł bodajże na 499zł :)

Tutaj link http://www.ikea.com/pl/pl/store/poznan/akcje_lokalne#ofertadnia

Siadałam na nim i niestety był średnio wygodny tzn.nie dałoby się na nim poczytać książki raczej :no:

edit: widzę teraz, że tylko do wczoraj były w ofercie.

Edytowane przez pysiaczek

Nie no pewnie, jako taki bardziej element dekoracyjny nadawał by się bardzo dobrze :yes:

To nieźle jak w Norwegii on normalnie jest po przeliczeniu na złotówki za 320zł a u nas w promocji po 500zł z 1000zł!!!

duś są oferty dnia i czasem można naprawdę ciekawe rzeczy upolować, nieraz za 1/3 ceny nawet :D

KashaG elegancko, schludnie, przejrzyście..... bardzo mi się podoba. Jedynie co bym zmieniła to ta fototapeta(która mi się oczywiście podoba) powinna mieć jakieś zamknięcie , obramowanie...

Korozja odpowiem za KashaG.Wydaje mi się, że na podłodze i nad blatem to affrony z Paradyża

KashaG ale ładnie u Ciebie! Co masz nad blatem w kuchni? Czy to są te same płytki co w łazience?

Korozja, nad blatem, w salonie i w łazience są te same płytki - włoski gres.

Agi75, oglądałam Affrony, ale jasny miał w sobie za dużo beżu, a ja szukałam czystej, jasnej szarości.