Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NASZE WNĘTRZA W SZAROŚCIACH - zdjęcia realizacji naszych forumowiczów :D

Recommended Posts

Witam.

Świetnie urządzone.

CZy mogłabym wiedzieć co to za kanapa-sofa?

wcześniej już KashaG pisała, że sofa z allegro i podawała linka - zobacz na poprzednich stronach.

KashaG - bardzo ładne mieszkanie. Podoba mi się i kuchnia i łazienka - i oczywiście salon/duży pokój. Sofa też bardzo ładnie się prezentuje (kolor i forma bardzo ok), ciekawi mnie natomiast czy siedzenie na niej przez dłuższy czas nie jest męczące?

• Odpowiedzi 2,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

KashaG - bardzo ładne mieszkanie. Podoba mi się i kuchnia i łazienka - i oczywiście salon/duży pokój. Sofa też bardzo ładnie się prezentuje (kolor i forma bardzo ok), ciekawi mnie natomiast czy siedzenie na niej przez dłuższy czas nie jest męczące?

Jonaw, coż mogę powiedzieć, kilka razy usiadłam i było całkiem wygodnie, sofa jest rozkładana i będzie pełniła kilka funkcji. Myślę, że za tą cenę oferuje maximum. :-)

KashaG, mi się również bardzo podoba - proste formy - coś, co lubię :) I mamy taką samą lampę - tylko, że u mnie jest w łazience, a u Ciebie w kuchni ;)

Ilona Agata,, bardzo mi miło. Twój szeregowiec jest piękny - tu to tylko 33 m i ja nie będę tu mieszkać - chociaż czasem myślę, że przydałaby mi się taka "garsoniera", żeby czasami móc uciec od męża i dzieci :-).

o ja glupia :lol2:

tak sie wczoraj podniecilam ogladajac te fotele,ze nawet nie zauwazylam,ze owszem 320zl to kosztuja,ale.....same pokrowce :lol2:

http://www.ikea.com/no/no/catalog/products/10147501

a krzesla to 900 :rotfl::rotfl:

odszczekuje co powiedzialam o ikei,oprocz tego,ze mamy zawezony asortyment :razz:

Anika ja wolałabym kupić fotele na Allegro, kupić materiał i oddać do tapicera, miałabyś jedyne w swoim rodzaju piękne fotele.

Jonaw, coż mogę powiedzieć, kilka razy usiadłam i było całkiem wygodnie, sofa jest rozkładana i będzie pełniła kilka funkcji. Myślę, że za tą cenę oferuje maximum. :-)

Ach, dopiero teraz doczytałam, że to nie Ty będziesz codziennym użytkownikiem tej sofy - właśnie jej cena wzbudza moją podejrzliwość, ciekawe czy się sprawdzi w codziennym użytkowaniu, bo naprawdę b. fajnie wygląda!

dziewczynki,milosniczki foteli

zobaczcie co ma zagraniczna ikea

ciekawe czy beda te fotele tez w Polsce?

http://www.ikea.com/no/no/images/products/ikea-stockholm-trekk-lenestol-gra__0087075_PE216038_S4.JPG

seria nazywa sie STOCKHOLM

wydaje mi sie, ze w Jankach też widzialam tylko inna tapicerka.

KashaG ja jeszcze raz w temacie dywanu - poprzednio podawałaś link do dywanu w kolorze grafitowym, a na fotce wyszedł taki szaro-beżowy. Aparat przekłamał kolorki, czy kupiłaś coś innego?

Chodzi mi o to zdjęcie:

http://img156.imageshack.us/img156/1070/picture4ae.jpg

PS. Całość wyszła super - prosto i klasycznie. Bardzo podoba mi się kuchnia. :)

KashaG ja jeszcze raz w temacie dywanu - poprzednio podawałaś link do dywanu w kolorze grafitowym, a na fotce wyszedł taki szaro-beżowy. Aparat przekłamał kolorki, czy kupiłaś coś innego?

Chodzi mi o to zdjęcie:

http://img156.imageshack.us/img156/1070/picture4ae.jpg

Nemi, masz rację, miał być ciemny, ale jak dojechała sofa z allegro, to okazało się, że materiał jest dużo ciemniejszy niż na zdjęciu i musiałam zmienić dywan na jaśniejszy, nadal shaggy, ale jasny szary i tak ma w sobie trochę beżu, przez co daje efekt "ciepła". Dywan z Ikea. Dziękuję za opinię - mi też ta kuchnia się bardzo podoba :-).

widze,ze pomniejsze firmy meblowe zabraly sie troche za lata szescdziesiate,np

http://allegro.pl/fotel-fotele-klubowy-meble-bogart-producent-i1489337688.html

dosc orginalne odwzorowanie tych popularnych wowczas modeli(tylko czemu reklamuja sie z takim materialem na obiciu,to nie wiem)

mysle,ze jeszcze troche i bedzie w czym wybierac,tyle,ze juz orginalnie nie bedzie :D

Anika - przyzwyczajenie drugą naturą człowieka, ale rozumiem Twoją niechęć. Na zdjęciu możesz zobaczyć dwa klubowe fotele po - efekt bardzo fajny i cena fotela wyszła mniej niż 400.

Picture13..jpg

KashaG, a co to za szara lampa w tym pokoju?

Ellaj, lampa to Ikea, tyle, że ma dokupiony inny klosz - też Ikea :-)

Fotele wyszły świetnie! też się przymierzam do renowacji foteli, tylko fajnych materiałów jak na lekarstwo...

Mazo, fajnych materiałów jest bardzo, bardzo dużo, tylko cena czasami jest mniej fajna. Ja się nie mogę doczekać twoich wnętrz - projekt domu bardzo mi się podoba, a już najbardziej wysokość ścian w salonie i drzwi wejściowe, które dużo mówią o tym, co nas będzie czekać w środku.

Dziękuję Kasho! mam nadzieję, że Cię nie zawiodę:) A materiały - uwierz mi, że szukam długo, chyba dwa lata, ale nie trafiłam jeszcze na taką tkaninę, która by mi w 100% odpowiadała - albo za jasna, albo za bura, zbyt elegancka (ma być w stylu lat 60-70-tych), więc chyba zostanę przy jednolitej.