Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NASZE WNĘTRZA W SZAROŚCIACH - zdjęcia realizacji naszych forumowiczów :D

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

KashaG bardzo mi się podoba to mieszkanko, tak czysto, szaro, prosto i spójnie. W różowych fotelach się zakochałam.. pasowałyby mi, muszę wymyślić, gdzie bym choć jeden taki zmieściła.

Jaksie Twój szafirowy zagłówek już mi się gdzieś wrył w pamięć. Robi wrażenie i bardzo mi się w tym wnętrzu podoba, bardzo!

Śledzę wątek od jego powstania, a teraz przyszedł wreszcie czas na moje szare wnętrze. Pierwsze w miarę dokończone to przedpokój

http://img30.imageshack.us/img30/875/laweczka3.jpg

Edytowane przez kroowka

joliska, chyba zostanę przy czerni i szarościach. Zawsze chciałam, żeby zagłówek był jedynym akcentem w tym kolorze. Tak na marginesie, to starsznie wyszły mi kolory. Zagłówek i meble są w dużo chłodniejszym odcieniu niż na zdjęciu.

krówka dziękuję.

Twoja szafa ciekawa :) Fajnie by było, gdyby zdjecie obejmowało ścieżkę, byłaby więsza głębia.

Pokaż resztę :)

Nie ma co pokazać ;( reszta albo niedokończona, albo niedocelowa i bleee

W ławeczce też widzę ten minus co Ty, więcej przestrzeni po lewej dałoby głębię, no ale już siedzę cicho, naklejona, inna nie będzie. To był gotowiec na drzwi.

A ciut więcej głębi dodaje wieszak obok szafy, który czasem wygląda jak latarnia koło ławeczki... czasem, bo tylko jak nie obwieszony stoi :)

Nie umiem w tym pokoju zrobić wiarygodnego zdjęcia. Zagłówek jest bardziej kobaltowy, tapeta szaro-srebrna z czarnym wzorem, meble brązowe,a nie pomarańczowe, a kapa szaro-beżowa. Niestety.

Wykładzina kupiona w sklepie kamix w Tychach,a le producenta i ceny nie pamiętam. Ale wtedy w szarościach nie było wyboru. Teraz widziałam już kilka.

Nie umiem w tym pokoju zrobić wiarygodnego zdjęcia. Zagłówek jest bardziej kobaltowy, tapeta szaro-srebrna z czarnym wzorem, meble brązowe,a nie pomarańczowe, a kapa szaro-beżowa. Niestety.

Wykładzina kupiona w sklepie kamix w Tychach,a le producenta i ceny nie pamiętam. Ale wtedy w szarościach nie było wyboru. Teraz widziałam już kilka.

Kurcze ja się kompletnie nie znam na wykładzinach, nigdy nie miałam,ale zdecydowałam się na wykładzinę w sypialni. Wybrałam w Komforcie, szara, tkj.delikatne sznureczki, cena ok.90 zł za metr, nie z tych najdłuższych, ale też nie ta szorstkowłosa. Pan w Komforcie stwierdził że wybrałam idealną do sypialni, jeszcze jak dodam podkład do już w ogóle będzie mięciutko i przyjemnie:D

Zastanawiam się czy dobrze wybrałam, czy może powinna być droższa, czy może tańsza, czy też powinna mieć inną strukturę. Nie chciałabym jej zaraz wymieniać.:rolleyes::confused:

http://img291.imageshack.us/img291/8392/33130148.jpg

Uploaded with ImageShack.us

MarJel no właśnie mnie te sznureczki jakoś nie podeszły :( i szukam dalej.....

pasie wybrałaś się żeby ją zobaczyć na żywo? pamiętam że dawałam Ci namiar. Właśnie kolor jest śliczny, tyle że nie wiem czy takie sznureczki to czasem nie wiocha:p, chociaż mi szczególnie nie przeszkadzają, a z drugiej strony wyboru nie jestem pewna.

pasie wybrałaś się żeby ją zobaczyć na żywo? pamiętam że dawałam Ci namiar. Właśnie kolor jest śliczny, tyle że nie wiem czy takie sznureczki to czasem nie wiocha:p, chociaż mi szczególnie nie przeszkadzają, a z drugiej strony wyboru nie jestem pewna.

wybrałam się i nawet sobie do domu próbniki przywiozłam i kolor rzeczywiście mi pasuje ale ...... a co do ceny to pan, który kładł mi wykładzinę u starszaka powiedział, że takie od 50zł wzwyż to już przeważnie są ok :rolleyes: to tyle co wiem o wykładzinach

pasie, mój próbnik leży w domu już dwa tygodnie i nadal mam mieszane uczucia....

mr6319, pamiętasz jaki był koszt tej Twojej wykładziny?

Jak oglądaliśmy ją za pierwszym razem kosztowała 117zł. A jak pojechaliśmy zamawiać wyceniona była na 98 zł. Nie zmartwiło to nas. Całość koszt wykładziny w naszej sypialni z podkładem i położeniem wyniósł 2600zł.

W okienku "szybka odpowiedź" masz ikonę z drzewkiem. Klikasz, następnie ze strony lub z komputera, a potem OK. Jak chcesz by zdjęcie było duże nie mioniaturka to musisz odklikać : Pobierz plik zdalny i odniesienie lokalnie. Bez fistaszka zdjęcie duże z fistaszkiem małe. OK i po sprawie.