jaksie 07.03.2011 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 chyba dała uszyć Ale dlaczego szyć? Poszewki szyte do salonu wyszły drogo, ale tam nie miałam wyjścia. Musiały być na wymiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 07.03.2011 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 A znajdziesz gotowe pasujące do koloru zagłówka? Chyba że chcesz tylko czarne i białe, to faktycznie lepiej kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroowka 07.03.2011 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 (edytowane) KashaG bardzo mi się podoba to mieszkanko, tak czysto, szaro, prosto i spójnie. W różowych fotelach się zakochałam.. pasowałyby mi, muszę wymyślić, gdzie bym choć jeden taki zmieściła.Jaksie Twój szafirowy zagłówek już mi się gdzieś wrył w pamięć. Robi wrażenie i bardzo mi się w tym wnętrzu podoba, bardzo! Śledzę wątek od jego powstania, a teraz przyszedł wreszcie czas na moje szare wnętrze. Pierwsze w miarę dokończone to przedpokójhttp://img30.imageshack.us/img30/875/laweczka3.jpg Edytowane 7 Marca 2011 przez kroowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 07.03.2011 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 joliska, chyba zostanę przy czerni i szarościach. Zawsze chciałam, żeby zagłówek był jedynym akcentem w tym kolorze. Tak na marginesie, to starsznie wyszły mi kolory. Zagłówek i meble są w dużo chłodniejszym odcieniu niż na zdjęciu. krówka dziękuję. Twoja szafa ciekawa Fajnie by było, gdyby zdjecie obejmowało ścieżkę, byłaby więsza głębia. Pokaż resztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroowka 07.03.2011 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Nie ma co pokazać ;( reszta albo niedokończona, albo niedocelowa i bleee W ławeczce też widzę ten minus co Ty, więcej przestrzeni po lewej dałoby głębię, no ale już siedzę cicho, naklejona, inna nie będzie. To był gotowiec na drzwi. A ciut więcej głębi dodaje wieszak obok szafy, który czasem wygląda jak latarnia koło ławeczki... czasem, bo tylko jak nie obwieszony stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamillaDeMon 07.03.2011 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 jaksie a Twoja narzuta łóżkowa jest biała czy szara? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 07.03.2011 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 szara. Ale niestety ma w sobie też beż. Udaję, że tego nie dostrzegam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 07.03.2011 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Jaksie super! Bardzo lubię czerń w sypialni, a zagłówek świetny akcent właśnie jako ten jedyny. Widzę że masz chyba szarą wykładzinę? Pamiętasz może skąd i za ile? Co prawda już wybrałam, ale jeszcze nie zamówiłam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.03.2011 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 szara. Ale niestety ma w sobie też beż. Udaję, że tego nie dostrzegam a na moim kompie to taka śmietankowo biała:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 07.03.2011 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Nie umiem w tym pokoju zrobić wiarygodnego zdjęcia. Zagłówek jest bardziej kobaltowy, tapeta szaro-srebrna z czarnym wzorem, meble brązowe,a nie pomarańczowe, a kapa szaro-beżowa. Niestety. Wykładzina kupiona w sklepie kamix w Tychach,a le producenta i ceny nie pamiętam. Ale wtedy w szarościach nie było wyboru. Teraz widziałam już kilka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 07.03.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Nie umiem w tym pokoju zrobić wiarygodnego zdjęcia. Zagłówek jest bardziej kobaltowy, tapeta szaro-srebrna z czarnym wzorem, meble brązowe,a nie pomarańczowe, a kapa szaro-beżowa. Niestety. Wykładzina kupiona w sklepie kamix w Tychach,a le producenta i ceny nie pamiętam. Ale wtedy w szarościach nie było wyboru. Teraz widziałam już kilka. Kurcze ja się kompletnie nie znam na wykładzinach, nigdy nie miałam,ale zdecydowałam się na wykładzinę w sypialni. Wybrałam w Komforcie, szara, tkj.delikatne sznureczki, cena ok.90 zł za metr, nie z tych najdłuższych, ale też nie ta szorstkowłosa. Pan w Komforcie stwierdził że wybrałam idealną do sypialni, jeszcze jak dodam podkład do już w ogóle będzie mięciutko i przyjemnie:D Zastanawiam się czy dobrze wybrałam, czy może powinna być droższa, czy może tańsza, czy też powinna mieć inną strukturę. Nie chciałabym jej zaraz wymieniać. http://img291.imageshack.us/img291/8392/33130148.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.03.2011 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 MarJel no właśnie mnie te sznureczki jakoś nie podeszły i szukam dalej..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 07.03.2011 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 MarJel no właśnie mnie te sznureczki jakoś nie podeszły i szukam dalej..... pasie wybrałaś się żeby ją zobaczyć na żywo? pamiętam że dawałam Ci namiar. Właśnie kolor jest śliczny, tyle że nie wiem czy takie sznureczki to czasem nie wiocha:p, chociaż mi szczególnie nie przeszkadzają, a z drugiej strony wyboru nie jestem pewna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.03.2011 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 pasie wybrałaś się żeby ją zobaczyć na żywo? pamiętam że dawałam Ci namiar. Właśnie kolor jest śliczny, tyle że nie wiem czy takie sznureczki to czasem nie wiocha:p, chociaż mi szczególnie nie przeszkadzają, a z drugiej strony wyboru nie jestem pewna. wybrałam się i nawet sobie do domu próbniki przywiozłam i kolor rzeczywiście mi pasuje ale ...... a co do ceny to pan, który kładł mi wykładzinę u starszaka powiedział, że takie od 50zł wzwyż to już przeważnie są ok to tyle co wiem o wykładzinach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr6319 07.03.2011 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 A to nasza z komfortu: Denver http://www.podlogi.info.pl/photo/product_info/c/0/6/1_c06ef7fdf378.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 07.03.2011 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 pasie, mój próbnik leży w domu już dwa tygodnie i nadal mam mieszane uczucia....mr6319, pamiętasz jaki był koszt tej Twojej wykładziny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamillaDeMon 09.03.2011 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 jaksie a skąd ją masz? Szukam czegoś prostego, szarego i albo ceny kosmos, albo rozmiar nie taki ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr6319 09.03.2011 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 pasie, mój próbnik leży w domu już dwa tygodnie i nadal mam mieszane uczucia.... mr6319, pamiętasz jaki był koszt tej Twojej wykładziny? Jak oglądaliśmy ją za pierwszym razem kosztowała 117zł. A jak pojechaliśmy zamawiać wyceniona była na 98 zł. Nie zmartwiło to nas. Całość koszt wykładziny w naszej sypialni z podkładem i położeniem wyniósł 2600zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justinkaa 09.03.2011 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 I w ogóle to jak zamieścić zdjęcie, zamiast linku?? Hełp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr6319 09.03.2011 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 W okienku "szybka odpowiedź" masz ikonę z drzewkiem. Klikasz, następnie ze strony lub z komputera, a potem OK. Jak chcesz by zdjęcie było duże nie mioniaturka to musisz odklikać : Pobierz plik zdalny i odniesienie lokalnie. Bez fistaszka zdjęcie duże z fistaszkiem małe. OK i po sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts