Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NASZE WNĘTRZA W SZAROŚCIACH - zdjęcia realizacji naszych forumowiczów :D

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

heh - na kawe zapraszam :)

ta 'serweta' to dokladnie filcowa wycinanka i w dodatku w kolorze kiwi (jak dla mnie blada oliwka:) w zimie mialam czarna...pomaranczowa tez zamowie! a co! :) zwlaszcza ze jeszcze nie zdecydowalam sie na kolor dodatkow.

naroznik zamowiony na wymiar w lokalnej firmie (łypik, zmodyfikowany model MONACO). glownie nam zalezalo zeby mial oparcie z obu stron, dwa podlokietniki i byl rozkladany i szary i wygodny....;)

halogeny to MASSIVE nero (biale w salonie, reszta czarna)

ann, świetnie się spisałaś. udało Ci się stworzyć fajny, nietuzinkowy klimat :yes:

patrząc na obrazy nie powiedziałabym, że nie wybrałaś jeszcze kolorów dodatków ;)

myślę, że tak jak jest, czyli kilka barw z nich zaczerpniętych będzie fajniej grało, niż monochromatyczny dobór.

Edytowane przez aricia

Ann przytulne te szarości, kanapa wygląda na bardzo wygodną. Co to za szara listwa na suficie ?

kanapa jest MEGA wygodna i pomiesci tlumy gosci :) to to na suficie za halogenami i nad zaluzjami to belka nosna. pomalowana ta sama farba co reszta scian :)

ann, świetnie się spisałaś. udało Ci się stworzyć fajny, nietuzinkowy klimat :yes:

patrząc na obrazy nie powiedziałabym, że nie wybrałaś jeszcze kolorów dodatków ;)

myślę, że tak jak jest, czyli kilka barw z nich zaczerpniętych będzie fajniej grało, niż monochromatyczny dobór.

najgorsze z dodatkami jest to, ze nie moge sie zdecydowac na jeden obraz, poza tym często je przewieszam :) a mam w czym wybierac bo to dziela mojego taty :D

ale w kazdym znajde troche pomaranczu i zieleni wiec chyba przy tym pozostane :)

w koncu moj wyczekany SZARY naroznik w SZARYM salonie :) brakuje jeszcze troche mebli (poki co 'wyklejam' je sobie tasma malarska), dodatkow, jakosc zdjecia taka sobie, ale MUSIALAM je wrzucic ;)

A możesz zdradzić coś więcej nt. tego cuda ? Staję na uszach, żeby męża przekonać do "materiałowego" narożnika.

Fajne wnętrza Catherina. Podoba mi się, że wszystkie wnętrza nawiązują do siebie kolorystycznie. Jedna rzecz mnie tylko razi a mianowicie ten sedes, który mógłby być podwieszany. Szafka pod umywalkę to seria Domino firmy Koło? Mam taką samą w swojej łazience

Witaj bluezee wiesz ja bardzo chciałam sedes podwieszany ale niestety - łazienka jest malutka i chcąc nadbudować ściankę (ściana zewnętrzna) z kibelkiem wyszła bym prawie na drzwi... :( i tym samym jest taki. Tak szafki są z serii domino -koło ;)

Catherina09 co masz na podłodze w kuchni? I nad blatem?

Witaj nemi podłoga i nad blatem to PARADYŻ seria AFFRON GRAFIT PÓŁPOLER ;)

catherina bardzo przyjemne wnętrza :yes: Czy lampki w przedpokoju to Massive nero czy może coś innego?

Bardzo fajna lodówka ale pewnie droga co? ;)

witaj pysiaczek lampki to oczywiście massive nero, lodówka SAMSUNG RL55VTEBG fakt nie była za tania jak ją kupowaliśmy to cena katalogowa gdzieś ok 3800,- ale zapłaciliśmy równe 3000,- (w sumie na allegro - bo znalazłam tam sprzet AGD który mnie interesował i jak się okazało ten sklep był ok 50 km od nas więc osobiście byliśmy po cały sprzęt. A rabat był dobry bo kupiliśmy po cenach takich jak na allegro... :)

Witaj nemi podłoga i nad blatem to PARADYŻ seria AFFRON GRAFIT PÓŁPOLER ;)

Śliczne dzięki za info. :) Strasznie mi się podoba ta Twoja podłoga i zastanawiam się nad podobnym rozwiązaniem u siebie (i też chcę białe mebelki). :) W ogóle kuchnię to masz chyba niewielką, prawda?

Śliczne dzięki za info. :) Strasznie mi się podoba ta Twoja podłoga i zastanawiam się nad podobnym rozwiązaniem u siebie (i też chcę białe mebelki). :) W ogóle kuchnię to masz chyba niewielką, prawda?

Ok nie ma sprawy :) miło, że mogłam pomóc. Zdecydowanie kuchnia malutka 2x3, musieliśmy postawić ściankę (tapeta czerwona) ale coś za coś - kosztem osobnego wejścia do WC, pierwotnie wejście do WC umiejscownine było z kuchni - co uważałam za nonsens :/ więc z tąd te zmiany.

persdpekt1.jpg

Edytowane przez catherina09