reni1980 20.03.2011 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 a mnie właśnie ta żółta się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 20.03.2011 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 heh - na kawe zapraszam ta 'serweta' to dokladnie filcowa wycinanka i w dodatku w kolorze kiwi (jak dla mnie blada oliwka:) w zimie mialam czarna...pomaranczowa tez zamowie! a co! zwlaszcza ze jeszcze nie zdecydowalam sie na kolor dodatkow. naroznik zamowiony na wymiar w lokalnej firmie (łypik, zmodyfikowany model MONACO). glownie nam zalezalo zeby mial oparcie z obu stron, dwa podlokietniki i byl rozkladany i szary i wygodny.... halogeny to MASSIVE nero (biale w salonie, reszta czarna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 20.03.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 @annNS2śliczne! super ten obraz wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirka23 20.03.2011 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Ann przytulne te szarości, kanapa wygląda na bardzo wygodną. Co to za szara listwa na suficie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 20.03.2011 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 (edytowane) ann, świetnie się spisałaś. udało Ci się stworzyć fajny, nietuzinkowy klimat patrząc na obrazy nie powiedziałabym, że nie wybrałaś jeszcze kolorów dodatków myślę, że tak jak jest, czyli kilka barw z nich zaczerpniętych będzie fajniej grało, niż monochromatyczny dobór. Edytowane 20 Marca 2011 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 21.03.2011 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 Ann przytulne te szarości, kanapa wygląda na bardzo wygodną. Co to za szara listwa na suficie ? kanapa jest MEGA wygodna i pomiesci tlumy gosci to to na suficie za halogenami i nad zaluzjami to belka nosna. pomalowana ta sama farba co reszta scian ann, świetnie się spisałaś. udało Ci się stworzyć fajny, nietuzinkowy klimat patrząc na obrazy nie powiedziałabym, że nie wybrałaś jeszcze kolorów dodatków myślę, że tak jak jest, czyli kilka barw z nich zaczerpniętych będzie fajniej grało, niż monochromatyczny dobór. najgorsze z dodatkami jest to, ze nie moge sie zdecydowac na jeden obraz, poza tym często je przewieszam a mam w czym wybierac bo to dziela mojego taty ale w kazdym znajde troche pomaranczu i zieleni wiec chyba przy tym pozostane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 21.03.2011 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 DODUSIA, przepiękne schody i podłogi - możesz napisać, co to - panele czy deski, jaki producent, kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 21.03.2011 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 ANN bardzo fajne wnętrze a Tata to wielki skarb:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
catherina09 21.03.2011 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 (edytowane) Witam, pozwolę sobie na zaprezentowanie odrobinę "naszych szarości" .. Edytowane 21 Marca 2011 przez joliska Wkleiłam fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
catherina09 21.03.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 (edytowane) ok dzęki nauczyłam sie sama przy okazji.. Co prawda sporo jeszcze brakuje, ale w głowie już są pomysły na ciekawe dekoracje... i kuchnia Edytowane 21 Marca 2011 przez catherina09 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 22.03.2011 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Fajne wnętrza Catherina. Podoba mi się, że wszystkie wnętrza nawiązują do siebie kolorystycznie. Jedna rzecz mnie tylko razi a mianowicie ten sedes, który mógłby być podwieszany. Szafka pod umywalkę to seria Domino firmy Koło? Mam taką samą w swojej łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 22.03.2011 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 w koncu moj wyczekany SZARY naroznik w SZARYM salonie brakuje jeszcze troche mebli (poki co 'wyklejam' je sobie tasma malarska), dodatkow, jakosc zdjecia taka sobie, ale MUSIALAM je wrzucic A możesz zdradzić coś więcej nt. tego cuda ? Staję na uszach, żeby męża przekonać do "materiałowego" narożnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 22.03.2011 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 i kuchnia Catherina09 co masz na podłodze w kuchni? I nad blatem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
catherina09 22.03.2011 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Fajne wnętrza Catherina. Podoba mi się, że wszystkie wnętrza nawiązują do siebie kolorystycznie. Jedna rzecz mnie tylko razi a mianowicie ten sedes, który mógłby być podwieszany. Szafka pod umywalkę to seria Domino firmy Koło? Mam taką samą w swojej łazience Witaj bluezee wiesz ja bardzo chciałam sedes podwieszany ale niestety - łazienka jest malutka i chcąc nadbudować ściankę (ściana zewnętrzna) z kibelkiem wyszła bym prawie na drzwi... i tym samym jest taki. Tak szafki są z serii domino -koło Catherina09 co masz na podłodze w kuchni? I nad blatem? Witaj nemi podłoga i nad blatem to PARADYŻ seria AFFRON GRAFIT PÓŁPOLER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 22.03.2011 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 catherina bardzo przyjemne wnętrza Czy lampki w przedpokoju to Massive nero czy może coś innego? Bardzo fajna lodówka ale pewnie droga co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
catherina09 22.03.2011 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 catherina bardzo przyjemne wnętrza Czy lampki w przedpokoju to Massive nero czy może coś innego? Bardzo fajna lodówka ale pewnie droga co? witaj pysiaczek lampki to oczywiście massive nero, lodówka SAMSUNG RL55VTEBG fakt nie była za tania jak ją kupowaliśmy to cena katalogowa gdzieś ok 3800,- ale zapłaciliśmy równe 3000,- (w sumie na allegro - bo znalazłam tam sprzet AGD który mnie interesował i jak się okazało ten sklep był ok 50 km od nas więc osobiście byliśmy po cały sprzęt. A rabat był dobry bo kupiliśmy po cenach takich jak na allegro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 22.03.2011 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Witaj nemi podłoga i nad blatem to PARADYŻ seria AFFRON GRAFIT PÓŁPOLER Śliczne dzięki za info. Strasznie mi się podoba ta Twoja podłoga i zastanawiam się nad podobnym rozwiązaniem u siebie (i też chcę białe mebelki). W ogóle kuchnię to masz chyba niewielką, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.03.2011 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 catherina kuchnia bardzo malutka ale jakże urocza, wyszło naprawdę extra, w łazience faktycznie ten kibelek psuje troszkę ale to chyba dlatego, że dziś wszyscy się juz przyzwyczaili do podwieszanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 22.03.2011 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 catherina dziękuję za odpowiedź Pozostaje mi odkładać pieniążki bo jak się obecna lodówka zepsuje to coś w tym stylu jak Twoja bym chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
catherina09 22.03.2011 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 (edytowane) Śliczne dzięki za info. Strasznie mi się podoba ta Twoja podłoga i zastanawiam się nad podobnym rozwiązaniem u siebie (i też chcę białe mebelki). W ogóle kuchnię to masz chyba niewielką, prawda? Ok nie ma sprawy miło, że mogłam pomóc. Zdecydowanie kuchnia malutka 2x3, musieliśmy postawić ściankę (tapeta czerwona) ale coś za coś - kosztem osobnego wejścia do WC, pierwotnie wejście do WC umiejscownine było z kuchni - co uważałam za nonsens :/ więc z tąd te zmiany. Edytowane 22 Marca 2011 przez catherina09 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts