Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NASZE WNĘTRZA W SZAROŚCIACH - zdjęcia realizacji naszych forumowiczów :D

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

annNS2 z tych rzeczy któe wymieniłaś u mnie brak suszarki i noży. Zagracone blaty to dla mnie słoiczki, puszeczki, przybory, buteleczki itp.

No ale odchodzimy zdecydowanie od tematu.

Pochwalę się więc szarym i białym ptaszkiem ;)

http://img189.imageshack.us/img189/562/de485d76bad0b4061da1cda.jpg

Uploaded with ImageShack.us

bedzie, bedzie ;)

chyba spałaś na zpt :p

nie użyłam kalki, bo bałam się, że nie skoryguję ewentualnych błędów. pomazałam tę kartkę z napisami, po drugiej stronie ołówkiem. póżniej przykleiłam ją taśmą w wybranym miejscu i obrysowałam ponownie kształty liter. odkleiłam kartkę i wypełniłam powstałe kontury farbą do drewna.

reni1980 - łazienka śliczna, napisz proszę czy na podłodze i wannie to kafle czy drewno? Marzę o drewnianej podłodze w całym domu, martwią mnie tylko łazienki (jak dechy sprawdza się w takim pomieszczeniu)

Ps. dziękuję wszystkim szaromaniakom za piękne inspiracje. Ja dopiero zaczynam budowę, ale w głowie to już kilka pomieszczeń mam urządzonych :rolleyes:

Witaj Reni - prześlicznie!! :) Rewelacja jak się patrzy...! Jedyne co nasze łazienki mają ze sobą wspólnego to BRAIDY ścienne :) Jednak jak bardzo wiele zależy od miejsca, które się ma na zagospodarowanie... W moim przypadku musiałam się baaaaardzo ograniczać :(

A szafka pod umywalką to domino -koło, tylko mi blat nie pasuje..;/ I jescze jedno.. czy mi się wydaje czy są dwa wejścia do łazienki..??