prawdziwy.anika 08.11.2010 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 nie ma nawet mozliwosci miec wszystkiego,do czego czlowiek wzdycha...to by dopiero graciarnia sie zrobila no i czesto gesto z domownikow zdaniem liczyc tez sie trzeba,zeby chociaz troche dobrze sie w domu czuli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edak 08.11.2010 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Edmar farba to Jotun Lady ale kodu nie pamietam, moze u mnie w galerii jest. Martaibartek wszystkie listwy sa drewniane czy można tą farbę kupić w supermarketach budowlanych typu Obi, itd., czy w jakiś konkretnych sklepach....a wnętrza cudne i ta idealna szarość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 08.11.2010 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 szarość granitu i dotyk mgły dulux dZisiaj malowałam i jak dla mnie to rewelacja jak skończę to pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 08.11.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 wow!!!!!!!!!!!!!!!!!!piękne szare wnętrza dziewczyny!!!!dzięki za wspaniały wątek!!!! mam nadzieję że mi też uda się stworzyć takie cuda;)... ale to pewnie za parę miesięcy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 08.11.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Dziewczynki jak tylko znajdę trochę wolnego czasu postaram się załozyć swój wątek martaibartek intuicja z dekorala jest szara-szara Jest dość ciemna i szczerze wolałabym ton jaśniejszą do mojego ciemnego przedpokoju. Napewno nie wpada w niebieski czy fiolet. Nakłada się dość ciężko ale efekt końcowy jest ok....ładnie kryje. Natomiast jeśli chodzi o duluxa....kupiłam do kuchni dotyk mgły, bo chciałam jasny szary....niestety dla mnie jest zbyt fioletowy. W każdym świetle wygląda inaczej ale ma nutkę fioletu. aguleczka jestem ciekawa jak u Ciebie będzie się prezentował ten kolor. Czy ta szarość granitu jest bardzo ciemna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 08.11.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Ta farba Intuicja , o której pisze kasia sw jest naprawdę godna polecenia. Pomalowałam nią ścianę i nareszcie osiągnęłam efekt taki jakiego oczekiwałam.Wcześniej kombinowałam z mieszalnkiem i zawsze było coś nie tak. Ooo,jak dobrze to przeczytać My właśnie planujemy ten kolor do przedpokoju, ale byłam ciekawa jakie są opinie tych, którzy maja go u siebie na ścianie Po zrobieniu "na szaro":) sypialni, postanowiliśmy ZASZAROWAĆ przedpokój i na 99,9% będzie to "intuicja"dekorala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 08.11.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 intuicja z dekorala jest szara-szara extra! Kasia,super przedpokój i salonik przytulny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 08.11.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Kasia_1982 dziękuję a jaki kolor szarego masz w sypialni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 08.11.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Kasia_1982 dziękuję a jaki kolor szarego masz w sypialni ? "Szary platynowy" z dekorala, dla mnie wpada jakby delikatnie w srebrny- zalezy od pory dnia, swiatla itd Jest to raczej jasniejszy szary, stad na przedpokoj chcemy ciemniejszy dla odmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 08.11.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Edak my przywiezlismy farby z No, z doswiadczenia wiemy, ze produkty tej samej marki czesto w Pl maja slabsza jakosc. Na pewno mozna kupic w Pl bo jedna z forumek kupowala. Kasia koniecznie stworz galerie, to co nam tutaj pokazalas tylko podsycilo apetyty. Co do upodoban to ja tez tak mam, ze wiele rzeczy mi sie podoba ale u siebie tego nie widzę. Uwielbiam zagladac np.do Lasche - bo tam takie cudne inspiracje, zachwycam sie sie zdjeciami wnetrz i co...podobaja mi sie strasznie ale chyba nie czulabym sie w nich najlepiej...nie wiem a moze to poprostu brak odwagi zeby tak naprawde zaszalec;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 08.11.2010 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 Aaaatam chyba nie brak Ci odwagi ... (niemniej jednak dzięki zawsze miło Was gościć )... ja wiele forumowych domków odwiedzam, bardzo lubię, zachwycam się wnętrzami bo są spójne stylistycznie i takie dopracowane ... ale też wiele rzeczy nie widziałabym u siebie ... bo mi do wizji ogólnej nie pasują ... chociaż nie wiem czy też tak macie ale ja czasem zupełnie wariuję na drobiazg, który za nic mi do niczego nie pasuje ot babskie fanaberie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 08.11.2010 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 (edytowane) Dziewczynki jak tylko znajdę trochę wolnego czasu postaram się załozyć swój wątek martaibartek intuicja z dekorala jest szara-szara Jest dość ciemna i szczerze wolałabym ton jaśniejszą do mojego ciemnego przedpokoju. Na pewno nie wpada w niebieski czy fiolet. Nakłada się dość ciężko ale efekt końcowy jest ok....ładnie kryje. Natomiast jeśli chodzi o duluxa....kupiłam do kuchni dotyk mgły, bo chciałam jasny szary....niestety dla mnie jest zbyt fioletowy. W każdym świetle wygląda inaczej ale ma nutkę fioletu. aguleczka jestem ciekawa jak u Ciebie będzie się prezentował ten kolor. Czy ta szarość granitu jest bardzo ciemna ? szarość granitu jest ciemna i typowo szara ciut ciemniejsza niż na tej fotce ale u mnie może jeszcze nie wyschła , dotyk mgły jest jasny szary a te wszystkie jasno szare kojażą się z niebieskim srebrnym i czy to dulux czy decoral to tak samo z decorala mam jedwabny popiel w przedpokoju i on tez wpada w nutke niebieskawa ale zastanawiałam się co do tego granitu dać biały za surowy i ten dotyk mgły idealnie pasuje wklejam tu fotke którą znalazłam w sieci i własnie dokładnie moje kolorki http://img543.imageshack.us/img543/2071/52853037.jpg wizualizacja mebli które zamówiłam mi się spodobała dlatego te szarości u mnie http://img146.imageshack.us/img146/2237/22748323.jpg Edytowane 8 Listopada 2010 przez aguleczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 09.11.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 U mnie Intuicja wygląda m.w.tak http://img404.imageshack.us/img404/860/p1040981c.jpgJest to szara szarość .Wygląda tak samo w świetle dziennym ,jak i wieczorem,bez "odskoków "w inny kolor:DZdecydowanie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 09.11.2010 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 U mnie Intuicja wygląda m.w.tak http://img404.imageshack.us/img404/860/p1040981c.jpg Jest to szara szarość .Wygląda tak samo w świetle dziennym ,jak i wieczorem,bez "odskoków "w inny kolor:DZdecydowanie polecam oo, fajnie,że dałaś fotkę tylko się upewniłam,że będzie to dobry wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 09.11.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 i ja się chyba dziś po szarości wybiorę ale tylko do wiatrołapu i holu bo wczoraj usłyszałam zdecydowane nie dla szarości w salonie i decyzja jest już ostateczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 09.11.2010 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Moja szara łazienka: http://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/vi/kg/qp4n/KWNT4THxpaJ4sHK8MB.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 09.11.2010 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Moja szara łazienka: http://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/vi/kg/qp4n/KWNT4THxpaJ4sHK8MB.jpg a pokaż jeszcze front umywalki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 09.11.2010 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Beauty fajna ta szarość To Dulux czy Dekoral bo nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 09.11.2010 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Beauty fajna ta szarość To Dulux czy Dekoral bo nie pamiętam. dekoral Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 09.11.2010 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Hej!!! Super, że wątek się przyjął Mam nadzieję, że dalej będzie rozrastał się w takim tempie! Nie mogę doczekać się następnych fotek z Waszymi szarościami. Pozdrowienia dla wszystkich odwiedzających Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts