reni1980 19.04.2011 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 (edytowane) kroowka bardzo ładna kuchnia, nawet półki na ksiązki super wkomponowane , naprawdę fajnie, tylko to cosik na lodówce, jakoś wygląda jak w dziecinnym pokoju, a pod płyta brakuje frontu?, i czy lodówka pójdzie do wymiany?, poza tym super wyszło. aha piekarnika jeszcze nie ma, teraz doczytałam, jeszcze raz powiem super Edytowane 19 Kwietnia 2011 przez reni1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroowka 19.04.2011 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 na lodówce jest "wystawka" z krów. Sama się wykruszy, bo nie chce się ich nikomu wycierać z tłustego kuchennego kurzu. Długo ze mną były, wiec na razie tak stanęły i stoją. Lodówka może kiedyś, na razie zostaje. Chciałabym wymienić na retro, ale fundusze nie pozwalają. Może się zepsuje niedługo.... A mnie się Twoja łazienka strasznie podoba.. i elewacja.. cały domek mam na oku Może kiedyś będziemy mieli się nim gdzie inspirować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 19.04.2011 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 kroowko! Retro lodówka do tej nowoczesnej kuchni nie będzie pasowała . Jeśli myślisz o wymianie lodówki ( bo ta biała faktycznie tu nie pasuje) proponuję kupić model do zabudowy i zabudować w kolorze szafek. Poza lodówką i wystawką krówek na lodówce kuchnia bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroowka 19.04.2011 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 A ja mam ochotę trochę lat 60tych i 70tych wmieszać do tej nowoczesności... co Wy na to? Na razie i tak musi zostać jak jest, więc przymykam na nią oko. Zabudowaną rozważałam, przestałam, ale może jeszcze wrócę do koncepcji, kto tam za mną nadąży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.04.2011 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 kroowka retro będzie pasować jak pies z kulawą nogą, no, nie absolutnie takiej nie kupuj, zabudowana by super wygladała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroowka 19.04.2011 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 No dobra, macie rację. Ja to lubię coś przekombinować Na szczęście od pomysłu do realizacji droga długa i zwykle daje się go w dobrą stronę skorygować. Dzięki za rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirka23 19.04.2011 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Mirela śliczna łazienka, podzielam zdanie Lasche odnośnie tapety i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helism 24.04.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 To i ja pokażę moją szarawą łazienkę. Wreszcie doczekała się szafek i zniknęły wystawki z blatu. Konstruktywne uwagi mile widziane. Dodam, że łazienka jest w całości własnego pomysłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 24.04.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 bardzo ładnie szafki wyszły, Monika! (mało konstruktywne, wiem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 26.04.2011 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Monika, bardzo ładna szafka.Możesz podać mi wymiar szafki i wymiar i nazwę umywalek. Coś bardzo podobnego planuję u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Evelin 26.04.2011 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Monika Proszę podaj nazwy płytek na ścianach. Z jakiego materiału są zrobione szafki ?? Twoja łazienka będzie chyba dużą inspiracją przy tworzeniu naszej ponieważ spełnia moje oczekiwania (szarość i woodentic) oraz męża (musi być jasna ! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helism 26.04.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Dzięki Monah, BetaGreta i Evelin . BetaGreta, Umywalki to Twins (60 cm) z Koła. Szafki były dorabiane na wymiar wnęki. Blat jest na wysokości 70 cm (+14 umywalka), a szafki mają wymiary 92 i 93 na 62 cm. Grubość blatu to połowa mniejszego woodentica czyli 8 cm. Evelin, dokładnie takie założenia mieliśmy przy planowaniu tej łazienki - miało być jasno (łazienka od północy stąd biel), szaro i woodentic (na drewno w łazience mąż się nie chciał zgodzić). Płytki na ścianie to Ceramstic Bianco i szara mozaika Braid z Tubądzina. A szafki z normalnej płyty wiórowej - jakaś nowość Egger ("dąb" grafit albo szary się nazywa) Pewna osoba z tego forum zaraziła mnie już jakiś czas temu szarościami, do których powoli przekonuję męża. Na początek poszła łazienka, ale mamy już też szary wiatrołap. Mąż, który początkowo nawet nie chciał słyszeć o szarych ścianach zaczyna przebąkiwać o szarym w salonie, ale to pieśń przyszłości, bo jeszcze nie "wpadł" na takie pomysły, które by mnie satysfakcjonowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 27.04.2011 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Dzięki Monika Muszę w takim razie popatrzeć jak u mnie wychodzi. A użytkujesz już? Wygodne umywalki do codziennego użytku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 27.04.2011 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 Dzięki Monika Muszę w takim razie popatrzeć jak u mnie wychodzi. A użytkujesz już? Wygodne umywalki do codziennego użytku? przepraszam ze sie wtrace troszke - umywalki baaardzo wygodne (z ta roznica ze mam z prostokatna misa) !! POLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 27.04.2011 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 przepraszam ze sie wtrace troszke - umywalki baaardzo wygodne (z ta roznica ze mam z prostokatna misa) !! POLECAM Dzięki to dodałam sobie do inspiracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helism 27.04.2011 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 (edytowane) BetaGreta, właśnie miałam napisać to co Ann: Baaaardzo wygodne. Użytkuję od lipca, więcwiem, co mówię. Też polecam Edytowane 27 Kwietnia 2011 przez helism Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 27.04.2011 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 BetaGreta, właśnie miałam napisać to co Ann: Baaaardzo wygodne. Użytkuję od lipca, więcwiem, co mówię. Też polecam Dziękuję za odpowiedź. Bardzo ładnie wygląda i ta prostokątna i ta owalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makrz 29.04.2011 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 :rolleyes:Oj piekne wnętrza macie...podziwiam pomysły i realizacje A to mój przedpokój http://images41.fotosik.pl/358/346622d829416ea8.jpg http://images35.fotosik.pl/198/3621e92563e9b24b.jpg http://images35.fotosik.pl/198/344986ecf55b83f4.jpg szukalam, szukalam i znalazlam Twoja ceglana sciane. Prosze- zdradz w jaki sposob i z czego ja wyczarowalas? Ja jestem kompletnym laikiem, ale wlasnie o takiej scianie marze... a poniewaz sciana z pustakow juz stoi, wiec szukam podpowiedzi i pomyslu jak cos takiego stworzyc. Z gory bardzo bardzo dziekuje i z Krakowa pozdrawiam. Marzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 29.04.2011 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 Makrz, Kasia ma swój wątek - poszukaj tam info lub tam zapytaj - szybciej dostaniesz odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margaryt 29.04.2011 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 Przedpokój cudny. Klimatyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts