nitubaga 05.08.2011 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Witanko, mam pytanie gdzie "szarotki" kupują zasłony? były już podłogi i ściany, sofy i konsole. Może czas na zasłony. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirka23 05.08.2011 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Witanko, mam pytanie gdzie "szarotki" kupują zasłony? były już podłogi i ściany, sofy i konsole. Może czas na zasłony. ? Oj ! kochana to może być nowy wątek Zasłony mam szyte na zamówienie. Na otwartym parterze w kuchni i salonie są proste dosyć grube ze 100% bawełny zasłony, firany też proste, bez wzorów typ woal, w pokojach indywidualnie do wystroju pokojów i już nie 100 bawełna, tylko 50/50 z poliestrem, też dobrze się układają. Zasłony spełniają rolę raczej dekoracyjną, niż użytkową. Na zamówienie jest fajnie, możesz wybrać sobie materiał i rodzaj uszycia, typowe z pewnością są dużo tańsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 05.08.2011 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 przylaczam sie do pytania - mam straszny problem ze znalezieniem ładnego materiału w stalowym kolorze. chciałabym coś oryginalnego, ewentualnie z elementami granatu, ale mimo wszystko w niezbyt zabojczej cenie. eeeh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirka23 05.08.2011 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 duś rozumiem, że chcesz uszyć, więc musisz mieć krawca, który uszyje z powierzonego materiału, bo w większości firm nie chcą szyć z cudzych, tylko swoich, bo rzecz jasna muszą jeszcze zarobić na sprzedaży materiału, dlatego koszty są bardzo duże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirka23 05.08.2011 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 To coś na początek Wkleję fotki z szarego pokoju mojego syna ( w końcu wątek o szarościach ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 05.08.2011 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 O mirka, dawno Cię tu nie było . A teraz jak na spowiedzi, co to za tapeta i skąd? Bardzo fajny pokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirka23 05.08.2011 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Rere jesteś szybka jak błyskawica Dzięki za słowa uznania, synowi też się podoba ( na razie ) trochę jestem zapracowana obecnie... leczę otarcia na rękach po strzyżeniu moimi diabelnymi nożycami bukszpanów, mój szanowny M tyle nasadził, że mam co teraz robić , ale kochana palce mam sprawne, więc przy kompie jeszcze mogę posiedzieć a tym bardziej przy ulubionych wątkach Tapeta, to zwykła fototapeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.08.2011 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 To coś na początek Wkleję fotki z szarego pokoju mojego syna ( w końcu wątek o szarościach ) ooo i skąd ten materiał na te zwisy w oknach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.08.2011 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 ... aa i czy one sa dwukolorowe? czy się tylko mieni na fotce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 05.08.2011 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Lisena karnisz jest firmy ZEGAR, ale czy kryształowa końcówka też, tego nie pamiętam. Jedno i drugie kupione w salonie Eurofiran. mirka23 bardzo fajnie się zapowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 06.08.2011 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 mirka23 cudowny szary pokój. Zazdroszczę Twojemu synowi Proszę o więcej fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 06.08.2011 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 mirka23 super ten pokój chętnie bym sama w takim zamieszkała i te zwiewne firany i ciężkie zasłony pięknie się razem komponują, a reszta pokoju jak wygląda?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirka23 06.08.2011 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Nitubaga materiał ze sklepu z firanami, nie zrobię reklamy, nie zasłużyli. Materiał dokładnie jakaś włoska firma Spagnolo, rodzaj tkaniny Panama Liso n.133 nie są dwukolorowe ( mam kiepski aparat ) o fakturze lnianej Jaksie Korozja Ulciapulcia dziękuję za miłe słowa zdjątka pokoju syna są już na FM w wątku z pokojami dla dzieci, nie pamiętam czy tutaj wklejałam, ale chyba się nikt nie obrazi jeżeli jeszcze raz je umieszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirka23 06.08.2011 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 A wracając do tematu firan&zasłon pokażę jeszcze zdjęcie z holu na tle oczywiście szarych ścian Liczę, że podejmiecie temat i zdjęć będzie więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 07.08.2011 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 mirka, ja bardzo chętnię obejrzę więcej fotek . Napisz proszę co to za fotele i czy cena mnie zabije Edit: I najważniejsze, czy są wygodne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirka23 07.08.2011 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Rere fotele SITS-a mega wygodne cena nie była mała, musiała bym zerknąć do faktury, ale warto, bardzo solidne mebelki robią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 07.08.2011 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 mika, bardzo fajnie wyszedł pokój synka foteliki tysz fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 07.08.2011 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 czy mi sie wydaje czy karnisz jest lekko wygiety? fajnie wyszło bardzo, no i masz te genialne fotele (jak je namierzylam w sklepie to przez kwadrans nie chciałam z nich zlezc ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 07.08.2011 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Mirka, super wnetrza.Co to za czerwony zegar u syna w pokoju?Tez chce zamowic w Sits-ie sofe i fotel do biurka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 07.08.2011 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 http://www.cafepress.co.uk/+whiteboard_with_black_marker_wall_clock,541904433Dziewczyny, a znacie ten sklep?Maja tam super zegary na sciane, miedzy innymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts