reni1980 12.08.2011 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 aneta jak ci sie sprawuje drewno w kuchni na podłodze, zadowolona jesteś? też się zastanawialam ale jakoś na płytki padło, a będzie coś nad płytą jakaś szyba, nie chlapie się tam? poza tym wiesz, że bosko kuchnia wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorben 12.08.2011 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Od dawna podczutyję wątki wnętrzarskie, rzadko coś napiszę, ale teraz to normalnie muszę: Aneta ja-zagorzała przeciwniczka wszelkich nowoczesności, jestem zachwycona Twoją kuchnią!! Gratulacje, coś pięknego!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 12.08.2011 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Prześliczna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamaki 12.08.2011 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Aneta bardzo ładnie. Bardzo Cię proszę o pokazanie kuchni i zbliżenie na lampy w jadalni. Czegoś takiego właśnie szukam. Standardowe pytanie - co to za lampa i gdzie ją kupiłaś? Anetko w gąszczu achów i ochów pominęłaś moje zapytanie:). Czy mogałbyś coś napisać o lampach w jadalni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamaki 12.08.2011 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Anetko i jeszcze jedno, czy mogłabyś pokazać lampę Aquaform model set raw 150 w całej jej okazałości - tzn pokazać jak doświetla blat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 12.08.2011 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Aneta pieknie wyszło wszytsko ale dechy debowe zarąbiste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 12.08.2011 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Anetko - ja już nie raz wzdychałam nad Twoją kuchnię, ale zrobię to jeszcze raz. Wyszło suuuper. PS. Wrzuć fotki szarego tarasu... bardzo proszę - i pewnie nie ja jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 12.08.2011 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Aneta to i ja mam pytanie Chodzi o piekarnik. Czy rzeczywiście w czasie pieczenia nic nie widać przez szybę co się dzieje w środku? Myślałam o takim piekarniku dla siebie ale teraz się waham.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.08.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Dziekuje bardzo! Lampa nad stolem to Ikea, nie pamietam modelu ale sa w 2 kolorach - biala i czarna, nie mam zdjecia z zaswieconym set rawem , zrobie i wkleje ale nie dzis;) lodowka Siemens ale nie pamietam jaki model, musze znalezc w fakturze. Moja chlodziarka ma zdaje sie 180cm, ma malenki zamrazalnik i 3 szuflady vita fresh - dla mnie super, troche glosna, bede dzwonic do serwisu czy to normalne, podobno generalnie system no frost jest dosc glosny. Kuchnia jest pomalowana zmywalna farba Jotuna, nic nie bedzie dodatkowego pomiedzy plyta a okapem, sciana myje sie bardzo dobrze. Z dech na podlodze jestem zadowolona, w poprzednim mieszkaniu tez tak mialam i sie sprawdzalo:) Piekarnik faktycznie jest bialy i nie widac co sdzieje sie w srodku , dla mnie to nie jest problem bo nie wiele pieke ciast, jesli juz to mufinki , za to czesto uzywam go do pieczenia ryb i mies i zagladam do srodka, do poprzedniego tez zagladalam:D jesli zapomnialam odpowiedziec na jakies pytanie to prosze sie przypomniec i przepraszam, ze odpowaiadam tak masowo na Wasze pytania a nie personalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.08.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 aaaa taras a wlasciwie jego zarys poki cohttp://img683.imageshack.us/img683/1515/img0973i.jpgUploaded with ImageShack.ushttp://img62.imageshack.us/img62/2742/img0974ju.jpgUploaded with ImageShack.ushttp://img534.imageshack.us/img534/3858/img0975bd.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 12.08.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 anetko, taras świetny i te szare dechy... Też bym lubiała to miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 13.08.2011 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 ''Lampa nad stolem to Ikea, nie pamietam modelu ale sa w 2 kolorach - biala i czarna,'' http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50121014 i czerwona była jeszcze kiedyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 14.08.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 aneta s piękna jest Twoja kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 15.08.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2011 ciągle oglądam i wzdycham;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 19.08.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2011 Mogą być moje ?? Sypialnia w szarościach Obecnie jestem na etapie szukania jakiejś fajnej narzuty, ta jak widać jest trochę za duża, może macie jakieś propozycje ?? Mirka, prześliczna sypialnia, ale przede wszystkim zaintrygowała mnie Twoja podłoga! Czy możesz napisać czy to są panele i ewentualnie jaka firma, kolor. Będę bardzo wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzikma 23.08.2011 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Anetko,kuchnia z jadalnią śliczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 23.08.2011 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Aneta s- czy możesz podać wymiary wyspy? czy ona ma szuflady z przodu -od salonu i od strony kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 23.08.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Dziewczęta piszę z rozpaczliwą prośbą - potrzebuję ładny szary kolorek farby - BEZ niebieskiego odcienia. Chodzi o szary-szary. Nie chcę szaro-niebieskiego, szaro-zielonego czy szaro-fioletowego. Please doradźcie coś, bo jestem na skraju załamania nerwowego. Pokój i przedpokój w moim mieszkaniu zostały dziś pomalowane po raz trzeci. Ściany kolejny raz wyszły błękitne. Normalnie jestem tak wściekła że dymię uszami. HELP!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.08.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Ja na ścianach mam dwa odcienie szarej, szarej tukkurili, są dość jasne, ale z pewnością szare;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leaat 23.08.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 moze sprobuj w taki sposob: http://www.flugger.se/Colorcenter/FluggerColorCenter_pl.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts