kanka9 15.09.2011 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 kanka9 swietne wnetrza:) a na podlodze w salonie toooo jest....? Panele Quick step wenge białe passionata . Straaaasznie chciałam drewno , ale mąż na to nie dał się przekonać twierdząc że przy podłogówce lepiej panele no i są twardsze niż drewno przy zabawkach mojego "diabełka" ;-/ no następnym razem nie dam się przekonać choć je uwielbiam ich biel szarość (żadne drewno nie było tak białe, zawsze troche w żółte wpada ) Tylko jakąś pomroczność miałam że zrobiłam piętro z ciemnymi podłogami w łeb se trzelić :sick: że ja całości białej nie zrobiłam No nic zamknę góre i nie będe nikogo tam wpuszczać albo za przyjaźnie się z mopem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.09.2011 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 kanka wow dawaj więcej zdjęć kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 15.09.2011 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 kanka9 piękne wnętrza - z niecierpliwością czekam na więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 15.09.2011 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 No to może jeszcze pokaże moje ukochane miejsce do klikania w necie http://img830.imageshack.us/img830/2870/dsc0630k.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img263.imageshack.us/img263/7757/dsc0628c.jpg Uploaded with ImageShack.us Przepraszam za śmieci za oknem już ich nie ma to kartony po meblach A więcej zdjęć kuchni to jak stolarz założy cokoły, blendy dorobi , będzie szyba nad blatem to wstawie bo na razie to takie niedokończone, no i może pokoj córy jak mąż zdąży poskładać meble ;-/ . Może w ten weekend się uda. Tylko kurcze chyba nie powinnam zaśmiecać tu wątku bo tu o szarościach ;-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.09.2011 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 kanka ten fotel jest zajebisty, cena i gdzie kupiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 15.09.2011 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 (edytowane) a tak z ciekawości , jaka podłoga w salonie? a i w łazience widzę pikny palisander ale czy on nie jest przypadkiem lakierowany? Edytowane 15 Września 2011 przez reni1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroowka 15.09.2011 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 (edytowane) "Różowe" siedzisko jakieś wylookałam za stołem ... a właśnie widzę że go dałaś z bliska.. REWELACJA!!! no i może nie całkiem on "różowy" Ja chcę jeszcze namiar na ławę Edytowane 15 Września 2011 przez kroowka błędy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 15.09.2011 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 kanka, o umywalkę już u Asi dopytałam, ale skoro chwalisz się dalej, to będą i kolejne pytania pięknie u Ciebie jest Kącik kompyterowy rewelacyjny. Piękny kolor - co to za szafka pod umywalką Ovum? - czy ten uchwyt na ręcznik był razem z szafką, czy po protu sama go tam zamocowałaś? Super pomysł - od razu mówię, że zgapię - miałam pytać o podłogę - cudnie, że to panel Napisz proszę, czy Ty masz 2V, czy 4V? Ze zdjęć wnioskuję, że jednak 4V, ale dopytuję... Przy najbliższej wizycie w jakimś sklepie nie omieszkam go sobie pooglądać z bliska - jaka jest szerokość blatu w kuchni w miejscu, gdzie masz płytę - czy to 90 cm? - ta szafa w wiatrołapie to mleczne szkło? Masz jakieś zdjęcia z bliska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 15.09.2011 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 kroowka na którą ławe ? Fotel jest fioletowy i to dość ciemny w świetle dziennym i słońcu tak jakśniejszy się wydaje reni fotel to firma sits. Cena zależy od wybranego obicia. My w ogóle wybraliśmy obiecie zupełnie inne nie z tej firmy ale przez ten sklep i dopłacaliśmy jakąś tam kwote i oni obijali tym wybranym materiałem , podnóżek też. Ceny też samego fotela nie pamiętam bo to razem z kanapami (ta sama firma) zamawialiśmy. Bardzo mi się ich meble podobają. Mam też upatrzone łóżko do sypialni ale musze pierw kase uzbierać ;-/ http://www.sits.eu/ to strona tej firmy , musiała byś sobie tylko przedstawiciela/sklep w swoim rejonie znaleść który ma ich meble. podłoga już pisałam Quick Step i w łazience też specjalna seria do łązienek laguna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 15.09.2011 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 anna więc od początku - meble w łazienkach to moje projekty i wykonanie naszego kochanego stolarza - uchwyt wybrany przeze mnie u naszego stolarza i przez niego tam umocowany (zgapiaj ile chcesz w obu łazienkach mam taki ) - panel zdaje się 4v ale może na stronie mają opisane ? http://www.quick-step.com/europe/pl/pl/default.aspx - blat to 90cm - szafa to szkło lakierowane i też dzieło naszego stolarza poszukam fotek innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 15.09.2011 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 kanka świetny fotel i podnóżek . Pomyśl może o własnej galerii??? Tam wszystko możesz przecież wkleić, a i my będziemy mogły cieszyć oczy Twoimi wnętrzami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroowka 15.09.2011 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 http://img20.imageshack.us/img20/198/dsc0703d.jpg Uploaded with ImageShack.us Tą to chyba stolik kawowy się teraz nazywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 15.09.2011 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 podłoga już pisałam Quick Step i w łazience też specjalna seria do łązienek laguna Ja też na Lagunę chorowałam, ale kolory nie takie, bo szukałam chłodnego, jasnego koloru, a u nich taki żółty Ale daleko nie uciekłam od pierwotnego zamysłu... Aquastep będzie, łazienkowy właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 15.09.2011 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 kanka napisz mi jeszcze co to za kanapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 15.09.2011 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 hehe pomyśle o galerii więc tak kanapy to właśnie sits nazwa justus obicie grafitowy filc a ława to też calligaris ale kurcze nazwy modelu nie pamiętam a tu zdjęcia szafy z bliska http://img835.imageshack.us/img835/8404/dsc0138xs.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img692.imageshack.us/img692/717/dsc0140ey.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img580.imageshack.us/img580/111/dsc0579gy.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 15.09.2011 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroowka 15.09.2011 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Dzięki znajdę sobie. Pogapię się, bo cena pewnie nie będzie przyjazna ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanka9 15.09.2011 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 A widzisz anna oszukałam Cię zapytałam męża i okazuje się że blat na wyspie to 102cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 15.09.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Kanka cudnie mieszkasz baaardzo:yes: a te filcowe kanapy to już na maksa cuuudowne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 15.09.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 A widzisz anna oszukałam Cię zapytałam męża i okazuje się że blat na wyspie to 102cm O Ty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts