Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NASZE WNĘTRZA W SZAROŚCIACH - zdjęcia realizacji naszych forumowiczów :D

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

kanka9 przecudne wnętrza!!!!!:)

szczególnie podobają mi się krzesła w jadalni:)

napisz proszę co to za firma i czy cena zwala z nóg??/

pzdr i dzięki

pohlanka

pohlanka dziękuje ;-) i zapraszam do siebie żeby tu nie zaśmiecać ;-)

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?186894-Nasz-Szymon&p=4911990#post4911990

zachwycaja mnie wasze wnetrza, polaczenia szarosci z fioletem, drewnem. Ja jestem jeszcze daleko przed aranzacja wnetrz, ale ze wzgledu na dobudowe

domu, a nie jak wiekszosc budowe od nowa, 1 pomieszczenia czyli wiatrolap musze wykonczyc juz niedlugo czyli w ciagu miesiaca.

Oczywiscie szary to podstawa. Wiem, ze szara bedzia podloga, i czesc scian ale jedna dzialowka marzy mi sie ceglana, oraz dodatki turkusowe. - a dokaldnie jakis puf.

Prosze napiszczie czy to bedzie ze soba dobrze wygladac. Takie polaczenie bede chciala powtorzyc w dalszej czesci domu.

ja mam orientale 12-ten jasny szary...

zdjecia bede miala dopiero za tydzien, bo narazie sie kladą;), ale juz je kocham

jak skończysz to wklejaj szybciutko zdjęcia bo ja też je pokochałam i będą na pewno u mnie w kuchni. I gdyby miały inny rozmiar położyłabym je też w łazience.

dzieki mirelko u mnie niestety ponizej 2mm nie przeszlo, wojna byla straszna (majstry jak mnie widzą to juz sie im cisnienie podnosi:lol2:)

mala zajawka moich orientali (ulozone dzis, jeszcze bez fugi jak widac)

wc1.jpg

(wiem, wiem, to nic takiego, ale kazda z Was to pewnie miala po ulozeniu pierwszej sciany, rogal na twarzy:p i taka radosc nieopisana...z lzami szczescia w oczach:rotfl:)

potrzebna porada w trybie natychmiastowym!!!!

co pobejcuje mi sosnowe drewno na taki kolor?

nie musi być zabezpieczone przed czynnikami środowiska!

pomożecie?????

joliska....znów do Ciebie się uśmiecham :D

Aricia, ja pomalowałam dokładnie tym co w artykule - Syntilor średni dąb. Wyszedł identyczny kolor.