Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NASZE WNĘTRZA W SZAROŚCIACH - zdjęcia realizacji naszych forumowiczów :D

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

jak nazwa lustra padła po raz pierwszy, zgooglowałam i już widzę 3 do mojego wc (duś szaleje dalej, a co), tylko jak tu widzę te wasze przeboje... skręca mnie aż, bo przerabiam właśnie awanturę z jednym sklepem internetowym, który sprzedał mi towar, którego nie było, a maila czy telefonu z informacją o problemach, to oczywiście nie uświadczysz (z prawnikami się nie zadziera, już poszedł pozew :)), i przyznam szczerze, że wolałabym sobie nie fundować takich perypetii ponownie.

skąd jest ta firma?

jaksie - ja za to poproszę o namiary na Twoje listwy przypodłogowe. Gdzie kupowałaś ?? Jaka jest ich szerokość i z czego są ??

One są pomalowane tą samą farbą co ściana, prawda ??

Szukamy takiego rozwiązania ale jakoś bezskutecznie.

Wyglądają pięknie.

• 2 weeks później...

kasik7 chciałam zapytać jakie są wymiary prysznica "kabiny" i drzwi (jaka jest szerokość samych drzwi i przejścia w kabinie) i gdzie i jak drogo kupiliście szkło na drzwi i ściankę prysznicową?

Bardzo mi się podoba Wasza łazienka, sama planuję podobną ;)

kasik7 chciałam zapytać jakie są wymiary prysznica "kabiny" i drzwi (jaka jest szerokość samych drzwi i przejścia w kabinie) i gdzie i jak drogo kupiliście szkło na drzwi i ściankę prysznicową?

Bardzo mi się podoba Wasza łazienka, sama planuję podobną ;)

Wymiary kabiny po rozłożeniu to ok 73/100 cm, część ruchoma ma ok 70cm długości( by mogła swobodnie złożyć się na ścianę, reszta to ścianka stała.

Powiem szczerze że bałam się że 70 cm szerokości to będzie mało żeby się wygodnie umyć, ale w praktyce zmieszczą sie tam bez problemu 2 osoby;)

Za ściankę szklaną zapłaciliśmy ok 2 tyś z montażem z czego prawie połowę wartości stanowiły te wszystkie zawiasy, uchwyty i mocowania

Zamawialiśmy tutaj http://www.szklane.eu/ i nie mam zastrzeżeń co to jakości usług

dzięki dobrej wróżce spełniającej marzenia, stałam się posiadaczką obrazka, na który polowałam ładnych parę miesięcy :D

na razie jego miejsce jest na komodzie, póki nie znajdę chętnego na wywiercenie otworów pod kołki ;)

P1020259.jpg

DZIĘKUJĘ !!!:hug:

Edytowane przez aricia

wiem, wiem :yes:, zdążyłam sobie przejrzeć Twój album :)

kiedyś już u Ciebie "byłam", ale komód nie kojarzę, śliczności! (jak i cała reszta zresztą!)

i nawet "moje" krzesła masz :D (trochę się waham się pomiędzy "Eamsami" a Thonetami ;) )

a zdradzisz szerszej publiczności skąd te komody?

btw - zadowolona jesteś z krzeseł?

witam, piekne rzeczy pokazujecie

ja nie jestem jakąś specjalną wielbicielką szarego czy innego koloru, ale sypialnia wyszła mi szara. gdy robię zdjęcia z lampa błyskową, wypada bardziej beżowo. w rzeczywistości jest szaro-beżowa. Musze przyznać, ze te kolory nie są ani smutne, ani zimne, w co nie wierzyłam kiedys. Są bardzo relaksacyjne.

http://i3.fmix.pl/fmi1443/03855a88002bf5914e9f2a68/zdjecie.jpg

http://i3.fmix.pl/fmi1314/b747cab7000265634e9f27ae/zdjecie.jpg

witam, piekne rzeczy pokazujecie

ja nie jestem jakąś specjalną wielbicielką szarego czy innego koloru, ale sypialnia wyszła mi szara. gdy robię zdjęcia z lampa błyskową, wypada bardziej beżowo. w rzeczywistości jest szaro-beżowa. Musze przyznać, ze te kolory nie są ani smutne, ani zimne, w co nie wierzyłam kiedys. Są bardzo relaksacyjne.

Witam,

przejrzałam na szybko Twój dziennik - piękne wnętrza i "zewnętrza" - gratuluję. :yes:

Powiedz proszę, czy tapeta w sypialni to Rasch? i lampa w sypialni też piękna - co to?