karolek59 01.10.2011 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Ja mam również to samo lustro .Przyszło w tym tygodniu niestety również poddałam go reklamacji. Frez jest strasznie krzywy ok 3 cm między dołem a góra .Pani zaproponowała wymianę szyby na ich koszt u miejscowego szklarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 01.10.2011 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 jak nazwa lustra padła po raz pierwszy, zgooglowałam i już widzę 3 do mojego wc (duś szaleje dalej, a co), tylko jak tu widzę te wasze przeboje... skręca mnie aż, bo przerabiam właśnie awanturę z jednym sklepem internetowym, który sprzedał mi towar, którego nie było, a maila czy telefonu z informacją o problemach, to oczywiście nie uświadczysz (z prawnikami się nie zadziera, już poszedł pozew ), i przyznam szczerze, że wolałabym sobie nie fundować takich perypetii ponownie. skąd jest ta firma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 01.10.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 Duś anulkaa ma od nich to samo lustro i jest miodzio, ja miałam chyba pecha na jakąś felerna partię. Choć jak widac po poście karolek, nie tylko ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 02.10.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 jaksie - ja za to poproszę o namiary na Twoje listwy przypodłogowe. Gdzie kupowałaś ?? Jaka jest ich szerokość i z czego są ??One są pomalowane tą samą farbą co ściana, prawda ?? Szukamy takiego rozwiązania ale jakoś bezskutecznie. Wyglądają pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 02.10.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2011 To firma nmc ja mam chyba model elegance czy jakos tak. Malowałam je farbą do ścian(Para) w wersji najtrwalszej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasik7 16.10.2011 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 A oto moja szara łazienka. Brakuje jeszcze szafki pod blat.Jaki proponowalibyście kolor? Biały a może w kolorze blatu? A tak było przed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 16.10.2011 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 kasik7 chciałam zapytać jakie są wymiary prysznica "kabiny" i drzwi (jaka jest szerokość samych drzwi i przejścia w kabinie) i gdzie i jak drogo kupiliście szkło na drzwi i ściankę prysznicową? Bardzo mi się podoba Wasza łazienka, sama planuję podobną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasik7 16.10.2011 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 kasik7 chciałam zapytać jakie są wymiary prysznica "kabiny" i drzwi (jaka jest szerokość samych drzwi i przejścia w kabinie) i gdzie i jak drogo kupiliście szkło na drzwi i ściankę prysznicową? Bardzo mi się podoba Wasza łazienka, sama planuję podobną Wymiary kabiny po rozłożeniu to ok 73/100 cm, część ruchoma ma ok 70cm długości( by mogła swobodnie złożyć się na ścianę, reszta to ścianka stała. Powiem szczerze że bałam się że 70 cm szerokości to będzie mało żeby się wygodnie umyć, ale w praktyce zmieszczą sie tam bez problemu 2 osoby;) Za ściankę szklaną zapłaciliśmy ok 2 tyś z montażem z czego prawie połowę wartości stanowiły te wszystkie zawiasy, uchwyty i mocowania Zamawialiśmy tutaj http://www.szklane.eu/ i nie mam zastrzeżeń co to jakości usług Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 16.10.2011 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 (edytowane) dzięki dobrej wróżce spełniającej marzenia, stałam się posiadaczką obrazka, na który polowałam ładnych parę miesięcy na razie jego miejsce jest na komodzie, póki nie znajdę chętnego na wywiercenie otworów pod kołki DZIĘKUJĘ !!! Edytowane 7 Listopada 2011 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 16.10.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 (edytowane) aricia, orazek obrazkiem, ale jaką Ty masz boską komodę! :jawdrop::jawdrop: Edytowane 16 Października 2011 przez Justynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 16.10.2011 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 (edytowane) dziękuję, Justynko...ale muszę się do czegoś przyznać...mam jeszcze drugą taką Edytowane 20 Października 2011 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 16.10.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Cuda! Nie wiem, co bardziej mi się podoba: obraz czy komody? Chyba jedna komody, bo jestem zafiksowana na takie nóżki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 16.10.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 wiem, wiem , zdążyłam sobie przejrzeć Twój album kiedyś już u Ciebie "byłam", ale komód nie kojarzę, śliczności! (jak i cała reszta zresztą!) i nawet "moje" krzesła masz (trochę się waham się pomiędzy "Eamsami" a Thonetami ) a zdradzisz szerszej publiczności skąd te komody? btw - zadowolona jesteś z krzeseł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 16.10.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 a zdradzisz szerszej publiczności skąd te komody? zdradź, zdradź i jakby ci kiedyś wpadła w oko komoda na takich nóżkach, tyle że taka ze 2m... pamiętaj o mnie proszę (wymyślona do sypialni) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 16.10.2011 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 dzięki dziewuszki komody z allegro. szukałam ich przez rok!!!! znaczy się jednej....ale trafiły się dwie trzeba szukać w dziale antyki-meble. a krzesełka kocham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 17.10.2011 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 To firma nmc ja mam chyba model elegance czy jakos tak. Malowałam je farbą do ścian(Para) w wersji najtrwalszej. jaksie - bardzo, bardzo Ci dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 20.10.2011 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 witam, piekne rzeczy pokazujecieja nie jestem jakąś specjalną wielbicielką szarego czy innego koloru, ale sypialnia wyszła mi szara. gdy robię zdjęcia z lampa błyskową, wypada bardziej beżowo. w rzeczywistości jest szaro-beżowa. Musze przyznać, ze te kolory nie są ani smutne, ani zimne, w co nie wierzyłam kiedys. Są bardzo relaksacyjne. http://i3.fmix.pl/fmi1443/03855a88002bf5914e9f2a68/zdjecie.jpg http://i3.fmix.pl/fmi1314/b747cab7000265634e9f27ae/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 20.10.2011 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 pięknie wyszło !!!! aż się nie chce wierzyć, że SAMA robiłaś to łóżko !!!! ( powinnaś może pomyśleć o seryjnej produkcji !) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaMaciej 20.10.2011 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 witam, piekne rzeczy pokazujecie ja nie jestem jakąś specjalną wielbicielką szarego czy innego koloru, ale sypialnia wyszła mi szara. gdy robię zdjęcia z lampa błyskową, wypada bardziej beżowo. w rzeczywistości jest szaro-beżowa. Musze przyznać, ze te kolory nie są ani smutne, ani zimne, w co nie wierzyłam kiedys. Są bardzo relaksacyjne. Witam, przejrzałam na szybko Twój dziennik - piękne wnętrza i "zewnętrza" - gratuluję. Powiedz proszę, czy tapeta w sypialni to Rasch? i lampa w sypialni też piękna - co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 20.10.2011 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Aga&Maciej, tapeta to Rsch faktycznie, Vanity Fair, a lampa to Massive, nie pamietam nazwy, ale niedroga była, sa jeszcze z czarnymi abazurkami. Lampa do dużego np. salonu jest zbyt mała moim zdaniem, ale do sypialni 12 m2 w sam raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts