pepejeans 21.10.2011 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 motylki są wycięte z puszek po napojach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 21.10.2011 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Aricia - no boskie Ci te motylki wyszły !!!! A Ty je ukrywałaś..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 21.10.2011 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 (edytowane) Oj, dawno nie zaglądałam na fm, a tu istnieje taki fajny wątek! Może też przyłączę się z fragmentem swoich szarości? http://img87.imageshack.us/img87/8803/img2129o.jpg Aricia - super komoda. I motylki! Edytowane 21 Października 2011 przez sure Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 21.10.2011 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 (edytowane) patrzac na te motylki odbieram wrazenie ruchu - tak dobrze je poprzypinałaśwprawdze ja tu nie mam nic gadania, ale drugie wrażenie (po wrazeniu ruchu) jakie odebrałam, to to, że mogłaby ta cała kompozycja z motylami byc większa na tej ścianie. pewnie sie mylę, ale to tylko takie moje subiektywne wrażeniealbo większa, albo niżej powieszona, sama nie wiem do końca....cos z proporcjami Edytowane 21 Października 2011 przez Zielony ogród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 21.10.2011 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Sure, piękna szarość Ja mam czarnulkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 21.10.2011 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 (edytowane) większe? może by i mogło, tylko że to już waży dobre 10 kg ! i skręcałam to na blachy od spodu, a przy większej płaszczyźnie trzeba by zastosować jakiś inny myk, który zwiększyłby stabilność. ( brak narzędzi jednak czasem jest przeszkodą ) btw, to wisi nad głowami i chyba nieswojo czuła bym się z czymś cięższym niżej powieszone mogłoby za bardzo korcić pewnego ciekawskiego, wszędobylskiego, Małego Człowieczka ...i tak musiałam dać popracować Mu wkrętarką!!! nie ukrywałam ich wcaaaale!!! skończyłam je w noc poprzedzającą publikację dzięki raz jeszcze Edytowane 21 Października 2011 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony ogród 21.10.2011 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 oj takim ślicznym motylkom mały człwiek nie dałby spokoju na pewno.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 21.10.2011 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Sure, piękna szarość Ja mam czarnulkę.Dzięki! czarnulkę -brytyjkę? Cudne są! ja oprócz szarodzieja mam jeszcze czekoladkę, ta dla odmiany świetnie komponuje się z podłogą.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skat 23.10.2011 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 jako stały gość pozwalam sobie wkleić moją szarą łazienkę, mam nadzieję, że może komuś się spodoba tak jak mi http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/fb/bf/cqfg/WyvH6DwbRZa9PJdTFB.jpg http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/fb/bf/cqfg/iWkfceIQIrYZGWw0rB.jpg http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/fb/bf/cqfg/BPFdM8SAJwDy6KIfCB.jpg http://fotoforum.gazeta.pl/photo/6/fb/bf/cqfg/FYwpadU0meejcAQmpB.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 23.10.2011 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 (edytowane) skat, łazienka PRZE-CUD-NA !!!! prosta, efektowna za razem ! i to co uwielbiam - wszystko, czego nie powinno być widać, skrzętnie ukryte ( no może poza gniazdkiem nad kibelkiem ). brawo! p.s. jestem strasznie ciekawa pozostałych , Twoich wnętrz Edytowane 23 Października 2011 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 23.10.2011 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 surowo, prosto, ale dzięki tym bajecznie kolorowym obrazkom - jakoś tak domowo kto to taki zdolny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 24.10.2011 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 (edytowane) aricia tak jak już pisałam u lasche - świetnie wyszły Ci te motylki! sure piękna ta Twoja szarość skat bardzo fajna szara łazienka! Edytowane 24 Października 2011 przez pysiaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skat 25.10.2011 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 dzięki dziewczyny gniazdko nad zabudową miało być niżej, ale nie wyszło, bo geberit za niski, przydaje się i takie, przy umywalce wyszło jedno i mi malo jedną puszkę musialam zaanektować do podłogówki... reszta wnętrz nie nadaje się jeszcze do pokazania remontuję i wykańczam pięterko w domu, parę lat temu jak się wprowadziłam to było jakoś tak po najmniejszej linii oporu i kosztów, meble z BRW itd teraz jadę po kolei od nowa z większą świadomością... kolorowy plakat to wlasnie plakat zaproszenie na wystawę jakiejś zagranicznej malarki, dostałam go od kolezanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 25.10.2011 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 (edytowane) no to nie mogę się w takim razie doczekać końca remontu, którego efektami, mam nadzieję, podzielisz się z nami cały czas nie mogę napatrzeć się na Twoją łazienkę . cudne połączenie kolorów, piękny odcień turkusu zdradzisz, co to za tynk? p.s. może spróbuj zamienić miejscami obrazki, wtedy ten pionowo ustawiony będzie przysłaniał gniazdko, kiedy nie jest używane Edytowane 25 Października 2011 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.10.2011 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 aricia, you've got mail Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.10.2011 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 skat, gdzieś już wcześniej widziałam Twój prysznic. Tak bardzo mi się spodobał, że stał się moją inspiracją odnośnie ułożenia płytek w łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skat 25.10.2011 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 aricia w taj chwili ten mniejszy obrazek wywędrował do sypialni, a duży własnie zasłania gniazdko oba razem nie grały efekty pewnie pokażę, ale to potrwaaaa, nawet łazienka jest jeszcze nie skończona, nie pokazałam ściany naprzeciwko drzwi, gdzie będzie wanna, wstrzymuje mnie wymiana okien, która nastąpi nie wiem sama kiedy. to ślimacze tempo wynika z tego, że tak do końca nie wiem czego chcę zmieniam koncepcje z miesiąca na miesiąc na razie narendil pokazywałam już łazienkę w gazecie i tu w wątku łazienkowym i tym o prysznicach bez brodzika, pewnie w ktorymś z tych miejsc widziałaś i cieszę się, że mogłam kogoś zainspirować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 25.10.2011 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 skat fajnie wyszło, surowo ale chce sie patrzec napisz coś o tynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skat 25.10.2011 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 tynk to gotowy tynk drobnoziarnisty, kładziony cienką warstwą na zwykły ręczny cementowo wapienny, ale w niektórych miejscach wyszedł nieciekawie, dlatego jak już nastąpi ta wyyyczekiwana wymiana okna położymy jeszcze jedną warstwę poprawkową i na koniec zaimpregnujemy lepszym gruntem malarskim, bo minimalnie, ale się kruszy. Lakierować nie chcę, żeby się nie świecił jak .... surowo wyszło? moim zamiarem było prosto właśnie po to, żeby często zmieniać dodatki, bo ja lubię przemeblowania i taka raz urządzona na picuś glancuś przestrzeń życiowa bardzo szybko by mnie znudziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 10.11.2011 23:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 hej dziewczyny i chłopaki poproszę o jakąś dobrą farbę (gotową, może być jakiś dulux...), w fajnym odcieniu jasnej szarości. takiej szarej szarości. ma ktoś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts