Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NASZE WNĘTRZA W SZAROŚCIACH - zdjęcia realizacji naszych forumowiczów :D

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

dziekuję :) robiona na zamówienie u naszego stolarza.

szkoda:( konsolka jest lakierowana na połysk, malowana czy też może jest to taka płyta pokryta folią?

bardzo proszę o info jaki był jej koszt, potrzebuję dokładnie taką albo podobną do przedpokoju, może znajdę stolarza, który wykona coś podobnego.

czarownico, podaj przybliżony przedział cenowy. a co w końcu z tą opcja spania???? czy to nieodwołalne? nie przemyślisz rozwiązania z materacami?

przedzal cenowy oczywiscie chcialabym jak najfajniesza jak najtaniej :)

ale tak serio mysle max do 4 tys.

w kwestii opcji spania wolalabym "z" ale juz troche widzialam i widze ze beda problemy bo kroluja narozniki, ale wierze w prace zbiorowa :) moze wasze sokole oko cos wypatrzy na rynku

Witam wszystkie forumowiczki i forumowiczów. Wątek o szarościach podglądam już od dłuższego czasu i zainspirowana waszymi pomysłami wybrałam już meble do mojej łazienki.:) Wymarzyłam sobie nowoczesną łazienkę ze stylowymi mebelkami, które przedstawiam poniżej do waszej oceny czy będą ładnie się komponowały z białymi marmurowymi płytkami. Meble są w kolorze srebrnej połyskującej perły. Do witryny wybrałam z tej samej serii szafkę łazienkową pod blat marmurowy.

http://www.stylowe.eu.pl/oferta,003

Edytowane przez joliska
to adres strony, a nie zdjęcia