Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NASZE WNĘTRZA W SZAROŚCIACH - zdjęcia realizacji naszych forumowiczów :D

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

My mamy taki kolor mieszalnika PARY, ale niestety nie mam już puszek. Poza tym wybraliśmy wtedy za ciemny odcien i rozjaśnialiśmy go białą. Ale z pewnością znajdziesz. Próbników mają od zatrzęsienia.

Tu zdjęcie zrobione w dość pochmurny dzień.

http://i2.fmix.pl/fmi915/92b1f32400267d6f4f3f51e7/zdjecie.jpg

Jaksie,

co Ty masz za cudne kafle w kuchni? Możesz napisać i ew. pokazać je lepiej?

Przepraszm Cię Jaksie, że zawracam głowę, ale MUSZĘ to wiedzieć ;) Z czego Ty masz te ciemne fronty w dolnych szafkach kuchennych po prawej? To fornir czy laminat? Dobrze widzę, czy tam faktycznie nie ma uchwytów, tylko frezy? I co jest na ścianie w kuchni? Tylko farba czy coś jeszcze nad blatem?

Masz BAJECZNY dom...

Dziękuję :) Fronty są z mdf, bałam się forniru w kuchni. Uchwytów nie ma, w korpusie szafki są specjalne takie listwy. Szuflady nie sa wyfrezowane. A nad blatem są duże białe kalfle Venis cristal czy jakoś tak.

tu widać lepiej

http://i1.fmix.pl/fmi1054/8beb7e1d000fa4b54f4e55b0/zdjecie.jpg

Edytowane przez jaksie

My mamy taki kolor mieszalnika PARY, ale niestety nie mam już puszek. Poza tym wybraliśmy wtedy za ciemny odcien i rozjaśnialiśmy go białą. Ale z pewnością znajdziesz. Próbników mają od zatrzęsienia.

Tu zdjęcie zrobione w dość pochmurny dzień.

http://i2.fmix.pl/fmi915/92b1f32400267d6f4f3f51e7/zdjecie.jpg

Faktycznie, z farb PARA udało się dobrać fajny odcień, a i jakość farby świetna..Co do koloru to dużą rolę gra tutaj też światło, bo raz kolor jest bardziej szary, raz beżowy, a raz nawet lekko fioletowy:) Idealny, bo płytki też mamy z maziajami w takich odcieniach:)

• 2 weeks później...
o jaka fajna łazienka. tylko ten pasek beżowy psuje mi ogólne wrażenie, a zwłaszcza to dziwne wykończenie przy oknie.

ale i tak na mocna 4+

:)

Dzięki za ocenę :-)

Faktycznie na zdjęciu może wygląda to dziwnie bo to nawiązuje do wykończenia okna z drugiej str czego już nie widac na zdjęciu

Pierdoła ze mnie :-) Zrobię zdjęcie i wkleje :-)

A kwadratowe pasek jasniejszych płytek nawiazuje do kawadratowej wanny - której też jeszcze nie ma :-)

Pozdrawiam

Malinka, ktoś wyjaśniał stronę wcześniej - post. 1713

Witam ponownie,

przepraszam za upierdliwość, ale w poście 1713 było napisane, że nie trzeba się nigdzie logować, w programie Image Shack mi cały czasy wyskakuje przekierowanie do mojego meila i przy każdym zdjęciu bym musiała wchodzić na swoja skrzynke i kopiować link. Jest może jakiś prostszy i szybszy sposób?? Proszę o pomoc