hazeleyes1982 12.04.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Bastki, pieknie u Ciebie. Mam pytanie troche... od czapy-czy mogłabys podac wymiary szafki pod tv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaros 12.04.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Bastki - rewelka Miło ogląda się tak spójne wnętrza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 13.04.2012 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 (edytowane) Bastki, pieknie u Ciebie. Mam pytanie troche... od czapy-czy mogłabys podac wymiary szafki pod tv? szafka po tv ma 240cm długości, wysokość 38 cm a głęboka jest na 40cm i wszystkim bardzo, bardzo dziękuję za miłe komentarze pozdr. Edytowane 13 Kwietnia 2012 przez Bastki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 13.04.2012 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 a co tam fajniusiego na ścianie w pokoiku, po lewej stonie, na pięterku???... że tak się delikatnie wproszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helism 13.04.2012 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Żona m, o doniczkach myślę. Te mniejsze już nawet zaczęłam wymieniać, ale chciałabym, zeby były w podobnym stylu, a trudno kupić fajne duże donice. Niektóre mają średnicę 45 cm. Poza tym trochę się wyczyściliśmy z kasy i trzeba zarobić . Kasia i Wojtek, gadżet na stoliku też 7-latka . Ostatnio chce zostać policjantem, a o kajdankch marzył od dłuższego czasu. Te ostatnio się zacięły i strach pomyśleć co by było gdybyśmy od nego pożyczyli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 13.04.2012 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Bastki, fantastycznie u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 13.04.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Bastki, dziekuje Ci bardzo. Chodziło mi przede wszystkim o głębokosc i wysokosc. U mnie bedzie tyle samo a szerokosc troche mniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monix78 18.04.2012 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Bastki, Pisałam do Ciebie maila, ale nie wiem, czy dostałaś. jakoś ostatnio niedochodzą.Interesuje mnie kolor ściany, na której stoi Wasza cudna koza oraz kolor gresu/kafli. Będę wdzięczna za kolor, nazwę i producenta, jestem pod ogromnym wrazeniem zdjęcia na forum kominkowym.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 18.04.2012 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Bastki-bardzo mi sie podoba!!!!PIEKNY DOMEK!!Szkoda jak zamawialam moje SIMPLE-ze nie zapytalam o inny kolor niz biel-bardzo mi sie Twoje podobaja!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 19.04.2012 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Bastki, Pisałam do Ciebie maila, ale nie wiem, czy dostałaś. jakoś ostatnio niedochodzą. Interesuje mnie kolor ściany, na której stoi Wasza cudna koza oraz kolor gresu/kafli. Będę wdzięczna za kolor, nazwę i producenta, jestem pod ogromnym wrazeniem zdjęcia na forum kominkowym. Pozdrawiam Witaj, Faktycznie przeoczyłam Twoje wiadomości, przepraszam. Kolor ścian to gotowa farba z Duluxa - szarość granitu, oświetlenie w domu sprawia że na każdym zdjęciu jak i w rzeczywistości wygląda inaczej. Kafle na podłogach to no name nie znam producenta ale kupione w Castoramie, kolor jak najbardziej zbliżony do szarego betonu. Pamiętam że była wtedy promocja a że potrzebowaliśmy ich ponad 90m2 wiec kierowałam się także ceną. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monix78 19.04.2012 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 BastkiBardzo dziękuję za odpowiedź. No tak, cena przy takim metrażu robi różnicę. Czy pamiętasz wymiar: 30x30, 45x45? Pytam bo wyglądają bardzo dobrze, pomimo iż nie sa jakieś kolosalnie wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastki 20.04.2012 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Bastki Bardzo dziękuję za odpowiedź. No tak, cena przy takim metrażu robi różnicę. Czy pamiętasz wymiar: 30x30, 45x45? Pytam bo wyglądają bardzo dobrze, pomimo iż nie sa jakieś kolosalnie wielkie wymiar 45x45 i pamiętam jeszcze że płytki są włoskie tzn jakiś włoski producent Ola.U, wow! fajny domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 20.04.2012 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Ola.U pięknie u Ciebie! Możesz napisać co to za szara farba na ścianach? I co to za kontakty? Fajne są takie proste No i napisz coś więcej o tych betonowych ścianach pliss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 20.04.2012 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Olu Ty wiesz że mi się wszystko podoba:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 20.04.2012 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Ola !!!!Mowilam ze masz cudnosci!!Dlaczego ja sobie chociaz klatki schodowej w betonie nie zrobilam...ALE JESTEM CYKOR.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 20.04.2012 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Bastki - pięknie u Ciebie, bardzo pięknie. Powiedz mi słówko o tej kozie ? Proszę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 20.04.2012 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Ola.U piękne szarości!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 20.04.2012 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Wow - świetna łazienka Olu. Co do za płytki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 20.04.2012 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Dawno mnie tu nie było, a takie cuda pokazują Bastki - dawno nic mi się tak na forum nie spodobało, jak Twoje wnętrza! Super!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 20.04.2012 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Olu U. A ja kilka dni temu trafiłam do Ciebie i zachwycałam się betonowymi ścianami i nie tylko . Wnętrza wyglądają fantastycznie! A to dopiero początek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts