Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NASZE WNĘTRZA W SZAROŚCIACH - zdjęcia realizacji naszych forumowiczów :D

Recommended Posts

martahp piękne wnętrze pokazałaś :) aranżacja wyszła Wam SUPER :)

mogę zapytać co to za żyrandol ?

Mugatka, w imieniu koleżanki dziekuję :). Żyrandol - "Inne Meble". Jesli ktoś lubi taka stylistykę (ja osobiscie preferuję raczej minimalizm i nowoczesność), to polecam tę firmę, bo mają sporo ciekawych propozycji.

• Odpowiedzi 2,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Moi Drodzy, zaglądam do Was od jakiegoś czasu...

Szarości, ktore uwielbiam i podizwiam w Waszym wykonanoiu :)

Karolina i Artur P CUDNIE!

Ola.U piekne betony, cąłośc oczywiście tez śliczna,

kanka 9... podziwiam, szklane drzwi cdne... tylkoz astnawiam sie jak Wy wszytcy to wszytko ogarniacie i doczyszczacie!!

U mnie też szarości, niebawem wkleję zdjęcia, ale u mnei 1/3 jeszcze nie mam tego co u Was, same podstawy.

Chociaz po takim czasie moge pwoiedizec, że mój mąż mówi ze przez te szarości ma DEPRESJE i potrzebuje kolorów zatem sobei kupuje kwiatki i zielone dodataki... ON.... chociaż ja tez swtierdzam, że ta jasna zieleń mi sie podoba :)

Mój kotek też sie dopasował kolorystycznie jak to śliczne maleństwo :)

Nie jestem zadowolona z gresu grafitowanego, polerowanego, pod słońce wiadać smugi z wody i tak naprawdę, żeby było ślicznie"błyszcząco" to trzeba byłoby polerować... trudno moje lenistwo nie będzie błyszcząco!

po penwym czasie użytkownaia pewnych rzeczy stwierdzam, ze wole mieć mniej sprzatania i prkatycznie niz tak ślicznie jak w katalogu, szkada tylko że dopiero teraz to rozumiem...

• 2 weeks później...
Kochani pomóżcie jutro mamy jechać po farbę a ja mam metlik w głowie. Planowałam szary tylko na 2 ścianach, ale mój mąż namawia mnie na szarość w całym salonie. Kuchnię mamy otwartą na salon, beż ządnych ścianek . Meble w kuchni będą w kolorze RAL9010- biel alpejska - lakier, blaty czarne. Wosoka zabudowa w słupku także biała w połyku, na podłodze w kuchni gres lekko beżowy. W salonie parkiet merbau i teraz pytanie czy wszedzie dawać szarości? czy połaczyć to z jakimś innym kolorem, a może tylko zostawić te 2 ściany w szarościach. Drzwi w kolorze zbliżonym do parkietu. Wklejam kilka zdjęć. Błagam o pomoc, bo mam duże wątpliwości- planowalismy kupic Duluxa- szarą poświatę, ale co prawda zostało nam 20 l białego Fluugera- Flutex 5 i zastanawiam się czy nie dokupić barwnika i pomieszać? czy to się sprawdzi??

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 2 weeks później...