rere79 02.08.2012 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Saly, świetne masz wnętrza. Salon i kuchnia powala. Szkoda, że sprzedajecie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 02.08.2012 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Saly rewelacja, co masz na ścianie w wiatrołapie? i co to za drzwi suwane - gotowiec czy robione ? Hej Na ścianie tynk mozaikowy (grysik) Drzwi nie są suwane normalne +dwa doswietlenia Niestety robione na wymiar To te drzwi od środka domku:-) http://img802.imageshack.us/img802/2259/12062012804.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 02.08.2012 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Saly, świetne masz wnętrza. Salon i kuchnia powala. Szkoda, że sprzedajecie.... Rere dziekuję Ci bardzo Ja jeszcze nie powiedziałam ostatniego słowa jeśli chodzi o budowanie następny będzie z płaskim dachem ....To znaczy taki nam się marzy ........ Ale najpierw trza sprzedać ten i trochę się nim nacieszyć Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 02.08.2012 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Dzięki bardzo Te duże okna w kuchni ach..... piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 02.08.2012 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Dzięki bardzo Te duże okna w kuchni ach..... piękne Piękne niewątpliwie Dodam że są trzy w tym jedno rogowe + jeszcze wyjście na taras I tu były schody.... Przy takim ustawieniu okien zaplanować meble w kuchni - masakra !!!! Ale jakoś się udało Kuchnię mam mało obfocioną - muszę uzupełnić i dodam zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 02.08.2012 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 pięknie i konsekwentnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 02.08.2012 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 pięknie i konsekwentnie dzięki Duś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daila 02.08.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Saly piękne wnętrza. Choć ja cichaczem podglądam Twój dziennik . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 03.08.2012 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Saly piękne wnętrza. Choć ja cichaczem podglądam Twój dziennik . Wielkie Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 03.08.2012 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Salus Ty wiesz ze mi sie wszystko podoba Dzieki Twoim zdjeciom upewnilam sie jakie plytki podlogowe chce! A na reszte zdjec kuchni czekam z niecierpliwoscia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 03.08.2012 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Salus Ty wiesz ze mi sie wszystko podoba Dzieki Twoim zdjeciom upewnilam sie jakie plytki podlogowe chce! A na reszte zdjec kuchni czekam z niecierpliwoscia. DZIĘKI Mariomili No muszę pyknać tej kuchni zdjęcia Problem tkwi w tym że ja nie mam dobrego aparatu a komórką wychodzą słabo Ale postaram się zrobić i wlepię Pozdrowienia upalne Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 03.08.2012 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Saly pięknie u Ciebie - pomaszerowałam do dziennika, pooglądałam, jest cuuuudnie! Ściana kominkowa podoba mi się bardzo i tapeta w sypialni (please napisz skąd ona, bo jest super). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w33497 03.08.2012 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Saly co to amsz za szare płyteczki na podłodze w salonie i jaksię sprawują ?? piękne masz wnętrza i szarości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 03.08.2012 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Saly co to amsz za szare płyteczki na podłodze w salonie i jaksię sprawują ?? piękne masz wnętrza i szarości Odpowiedz już padała kilka razy ale chętnie powtórzę: To Lazio bianco poler - gres z domieszka kamienia naturalnego (onyxu) dzięki temu ma ten blask i połysk Nie wymaga impregnacji ani polerowania Zachowuje się super - mamy fugi epoksydowe - póki co faktycznie nie brudzące się wogóle - ale mieszkamy króciutko więc trudno powiedzieć tak obiektywnie Efekt suuuper Jedna z niewielu rzeczy którą na pewni powtórzę jeśli kiedyś będę się jeszcze raz budowac;) Nie jest szpitalnie czy smutno Pozdrawiam Saly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.i 03.08.2012 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 DZIĘKI Mariomili No muszę pyknać tej kuchni zdjęcia Problem tkwi w tym że ja nie mam dobrego aparatu a komórką wychodzą słabo Ale postaram się zrobić i wlepię Pozdrowienia upalne Saly cały czas zachwycam się tymi wnętrzami:jawdrop: w kuchni masz fixy czy bateria zlewozmywakowa łamana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 03.08.2012 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 cały czas zachwycam się tymi wnętrzami:jawdrop: w kuchni masz fixy czy bateria zlewozmywakowa łamana? beata.i:hug: Okno przy zlewie fix Mam w kuchni w sumie 4 okna więc mogłam tak zrobić Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 03.08.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Saly- OBLEDNIE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saly 06.08.2012 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Saly- OBLEDNIE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_ada 08.08.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 ok przebrnęłam i witam się poszukując inspiracji do mojego domku trafiłam na ten wątek i..... zakochałam się w szrościach ..... z opuszczoną szczęną przebrnęłam od pierwszej strony, już jakiś czas temu stwierdziłam, że chcę górną łazienkę zrobić na szaro (widziałam wystawkę w sklapie z płytkami Amanda Paradyż i stwierdziłam że to TO) a ponieważ mam ciekawską naturę zaczęłam poszukiwać innych szarych płytek i tak trafiłam tu, poniważ będę miała jasne jesionowe schody jedna z forumowiczek stwierdziła, że jesion pieknie wygląda w otoczeniu szarości i bieli więc obecnie poszukuję szarej farby, dzięki forum mam ich całą listę i wktórce wybieram się na zakupy, dziś doszłam do wniosku że wiatrołap jako wstep do korytarza i klatki schodowej również będzie w szarości lecz nieco innej może ciemniejszy? dzięki wam teraz pełno pomysłów na aranżacje pomieszczeń o któych nie myślałam dużo jeszcze raz dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cholykat 22.08.2012 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Saly!Przepiękny dom!!!!! Wszystko mi sie podoba u Ciebie;)jestem właśnie na etapie wybierania kolorów na sciany i mam straszny problem:(czy mogłabys mi zdradzic jakie kolory masz w salonie na scianach i na schodach? (firma i numer koloru jesli pamietasz????) Bede niezmiernie wdzięczna!! Pozdrawiam http://img842.imageshack.us/img842/2609/24052012733.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img690.imageshack.us/img690/4708/cimg0045d.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img14.imageshack.us/img14/6829/12062012803.jpg Uploaded with ImageShack.us Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts