Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NASZE WNĘTRZA W SZAROŚCIACH - zdjęcia realizacji naszych forumowiczów :D

Recommended Posts

Witam witam

U mnie szarości już dokończone wiec mogę zaprezentować (wcześniej wklejałam zdjecia w trakcie :-)

WIATROŁAP:

http://img213.imageshack.us/img213/7439/12062012821.jpg

Uploaded with ImageShack.us

http://img140.imageshack.us/img140/5305/12062012824.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Wnętrza przeeeepiękne!!! Gdzie kupiłaś ten stołek?

• Odpowiedzi 2,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

miałam je w starym mieszkaniu. jedyny minus to taki ze czarne szafki po dobrych kilku latach troche wyblakly i strasznie sie w nich kurzylo ;) ale to nie powstrzyma mnie przed kupieniem ich do obecnego mieszkania ;) niestety szpilek nie nosze na codzien wiec sie nie wypowiem ;)

a jak się te, i inne tego typu szafki z IKEA, sprawują w użytkowaniu? Mieszczą sie w nich szpilki? Nie obdzierają się im noski? tudzież inne części?

Napiszcie proszę :) Jakoś się nie mogę do nich przekonać, a jedynie ich rozmiar przemawia na plus.

cześć dziewczyny

przez przypadek tutaj dzisiaj się znalazłam i widzę że rozmawiacie o "moich" szafkach na buty ;)

Miałam je już wcześniej w mieszkaniu tylko białe i bardzo się brudziły, praktycznie cały czas musiałam je cif - em wycierać dlatego teraz zdecydowałam się na czarne - co prawda nie widać brudu ale plastik jak to plastik łapie kurz wiec co jakiś czas wskazane jest je przetrzeć wilgotną ściereczką.

W jednej szafce mieszczą się 3 pary butów dorosłych a od małych dzieciaków nawet 5 par. Zdarzy się że są tam buty na szpilce ale je głównie przechowuję w garderobie a te "cichobiegi" i takie codziennego użytku (w tym na obcasie czy koturnie) są właśnie tam i nie zauważyłam że są przez to niszczone ich noski.

Pamiętajcie również o tym że gorzej jest tam włożyć kozaki, wtedy do jednej szafki wejdą dwie pary kozaków położonych tak trochę bokiem.

Z blaknięciem szafek nie pomogę bo czarne użytkuję od 5 m-c i w sumie myślę że to im u mnie nie grozi bo nie pada na nie bezpośrednio słońce.

pozdrawiam

Edytowane przez Bastki

tak, to ikea. Chyba ten model (nie pamiętam) nie są złe, można im regulować wysokość (kręcąc). Wiesz ... wolałabym eamsa albo jakiś inny fotelik z momo ale niestety nie sprawdziły by się u nas.

ja też bym wolała ;)

Ale ten ma kółka i nie wygląda źle. Chyba jutro po niego pojadę, w końcu rok szkolny już się zaczął.

• 2 weeks później...

Pilnie potrzebuję pomocy, odnośnie szarej podłogi ;-)

Będę wdzięczna za odpowiedź na nurtujące mnie pytanie:

Czy ktoś o obecnych ma (ewentualnie zna) płytki Rako np. Essencia Lappato lub Zingana?

Chętnie poznałabym opinie na ich temat, a najlepiej gdyby ktoś z ok. Łodzi wiedział gdzie można je naocznie obejrzeć? ;-)

• 4 weeks później...
  • 5 weeks później...

Piszę do znawczyń koloru szarego, Pomożecie :rolleyes:?

Czy farba szary platynowy i kawowa pralinka z Dekoralu nie będą się gryźć w salonie jeśli będą na dwóch sąsiadujących ścianach. (Na kominku biały kamień, narożnik szary stolarka złoty dąb).

I jeszcze do tego muszę kupić tapetę na wnękę obok kominka (będą tam drewniane półki), ale na allegro jest tak duży wybór że już zgłupiałam. Jaka tapeta pasowałaby mi do tego zestawu???

Ja tez kocham kolor szary i bede go miala bardzo duzo w domu, przynajmniaj mam tak zaprojektowane :D

jesli chodzi o tapety to faktycznie jest strasznie duzy wybor - sama juz mam problem z wyborem ale najfajniejsze tapety są zdecydowanie EIJFFINGER :D

MYSLE ZE KADY ZNAJDZIE COS DLA SIEBIE. Dobra strona takze do tapet to krainabarw.pl

I moje wnętrza:

Nowocześnie i Glamour - W Dąbrówkach

U mnie na razie więcej bieli, ale szarość jest na podłodze cały holl wyłożony płytkami jasnoszarymi i łazienka szara

http://imageshack.us/a/img20/3500/imag0799b.jpg ściana za schodami będzie grafitowa

do tego mam dużo drewna więc ogólnie mam nadzieję że nie wyszło za chłodno

http://imageshack.us/a/img713/9582/imag0792m.jpg

http://imageshack.us/a/img252/8367/imag0802.jpg