odaro 03.11.2010 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Potrzebuje moduł przyłączeniowy kątowy do grzejników z dolnym zasilaniem typu V. Te które widziałem w miejscowych hurtowniach nie wyglądają zbyt estetycznie a to mają być grzejniki dekoracyjne. Nie wiem od czego rozpocząć szukanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 03.11.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Od dokładniejszego poszukania, takie zestawy widywałem choćby w hipermarketach, są i na allegro. Tyle, że kosztują drugie tyle co grzejnik, niemalże. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 03.11.2010 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Od dokładniejszego poszukania, takie zestawy widywałem choćby w hipermarketach, są i na allegro. Tyle, że kosztują drugie tyle co grzejnik, niemalże. J. Jak na razie znalazłem tylko to Schlosser Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 03.11.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 No właśnie schlosser jest do kupienia w Leroju i w Platformie. Natomiast na allegro widziałem jeszcze jakiegoś innego producenta, wybacz, nie pamiętam jakiego, ponieważ patrzyłem na takie podejścia jedynie jako na intrygującą i gustowną ciekawostkę, ale z całą pewnością były. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 03.11.2010 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 No właśnie schlosser jest do kupienia w Leroju i w Platformie. Natomiast na allegro widziałem jeszcze jakiegoś innego producenta, wybacz, nie pamiętam jakiego, ponieważ patrzyłem na takie podejścia jedynie jako na intrygującą i gustowną ciekawostkę, ale z całą pewnością były. J. Właśnie przeczesywałem Allegro ale jak na razie bezskutecznie. Jak jesteś pewny że w Leroyu są takie to podjadę zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PrzemekMusik 10.06.2015 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Witam Niestety te ozdobne są dosyć drogie. Warto poszukać na stronie Schlossera:http://schlosser.com.pl/pl/oferta/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 10.06.2015 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Jesteś z zamiłowania archeologiem? Wszystkie napisane dziś przez Ciebie posty to wykopaliska wątków sprzed lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts