cmsydney82 24.11.2010 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Zrobili odwierty. Musieli robic recznie bo terenowka by sie zakopali. Zrobili 5 odwiertow do 4 metrow. Grunt jest bardzo stabilny. Generalnie glina i piaski. Z kolei w miejscu drugiego domu dokopali sie do 2,7m i dalej skala. Recznie glebiej sie nie dalo. Poziom wody gruntowej 60cm.W nastepnym tygodniu bedzie dokumentacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tobiaty 25.11.2010 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2010 WitamMiałem podobny problem do Twojego - wykożystałem odpływy Aco ( http://www.aco.pl/ ). Popatrz może coś Ci tam podpasuje. Plusem jest to że możesz łatwo je wyczyścić - sa przykrywane kratką. Minusem cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marconi_piaseczno 16.04.2013 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 I jak teraz wygląda sprawa rowu? Też ma na swojej działce rów i ciekawy jestem Twoich rozwiązań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts