Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam,

Mam problem z działaniem przycisku w spłuczce podtynkowej marki GROHE.

Spłuczka działała poprawnie, do momentu przyjścia fachowców od glazury, którzy żeby położyć glazurę, musieli zdemontować przyciski od spłuczki.

Następnie wsunęli z powrotem przyciski od spłuczki ale nie podłączyli niebieskiego wężyka odchodzącego od przycisków spłuczki.

Moje pytanie jest gdzie i w jaki sposób podłączyć ten wężyk? Wężyk podłączony jest do przycisków i wisi swobodnie nie podłączony do spłuczki.

Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam,

pts

https://forum.murator.pl/topic/149895-problem-z-pod%C5%82%C4%85czeniem-przycisku-sp%C5%82uczki-podtynkowej-grohe/

Na deklu z przyciskiem jest mały cycek ( na odwrotnej stronie )i trzeba wsunąć na niego ten wężyk Edytowane przez Mushasi
będy językowe
Dziękuję za informację, obejrzałem film z prezentacją ale niestety pod koniec jest podłączenie wężyka pod przyciski od spłuczki, natomiast problem w tym że ja mam odłączony wężyk od drugiej strony, od tej której nie widać na filmie. Pytanie gdzie od drugiej strony mam go podłączyć?
Jak to mówią "szukajcie a znajdziecie", ale niestety w tym przypadku obiekt poszukiwań najwyraźniej nie chce zostać odnaleziony :/