monjan 04.11.2010 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 (edytowane) Witajcieczy macie w domach takie urządzenia?planuję pod zlewozmywakiem (Blanco) szufladę z takimi selektoramiw katalogach-wiadomo, wszystko ładnie-pięknie.Ale jak to wygląda w prawdziwym użytkowaniu?trochę mnie ich małe pojemności przerażają...a może się mylę?czekam na opinie http://comitor.pl/foto.php?id=opisy/75_0_1.jpg Edytowane 4 Listopada 2010 przez monjan zdjęcie jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monjan 04.11.2010 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 (edytowane) http://comitor.pl/nowosci.php?id=75 Edytowane 4 Listopada 2010 przez monjan no dobra, to link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosia125 04.11.2010 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 ja mam, ale w najwiekszym trzymam ziemniaki, w reszcie tez jakies warzywka podreczne, pojemniki swietnie sie do tego sprawdzaja kosz na sztucznsci mam osobno, a odpadki od warzyw na biezaco wyrzucam do wiaderka i na kompostownik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfa36 04.11.2010 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 U mnie się nie sprawdziły. W jednym nie mam nic, do drugiego moje dziecko wrzuca papiery do spalenia (mi nie chce się otwierac tego kosza, więc papiery wrzucam do papierowych torebek i wynoszę do kotlowni). Odpadki wrzucam do wiaderka i , jak poprzedniczka, na kompostownik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artmag 04.11.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Znajomi maja chyba z bluma , w szufladzie 60 i faktycznie zapełniają się dość szybko (oni sortują na szkło, papier i reszta- największy) Ja planuje kosze z IKEA, jak będą się za szybko napełniać to przestawię się na jeden duży. Pożyjemy, zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuuza 05.11.2010 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Ja mam pod zlewem firmy peka (4 kosze - 2 większe i 2 mniejsze). Jestem z nich bardzo zadowolona. Tym bardziej, że na zewnątrz też mam osobne kosze i od razu mogę wrzucać śmieci do odpowiednich. Zapełniają się różnie - tworzywa najszybciej. Ogólne już wolniej, bo organiczne wyrzucam na kompostownik, ale wynoszę częściej, żeby "nie śmierdziało". Papier i szkło wynoszę raz w tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monjan 08.11.2010 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 (edytowane) a macie jakieś "prasy" do śmieci?zgniatacze, żeby mniej miejsca zajmowały śmieci?np. takie?http://allegro.pl/zgniatarka-do-butelek-i-puszek-promocja-prezent-i1304310596.html Edytowane 8 Listopada 2010 przez monjan liink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts