nowy1234 04.11.2010 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Mam SSZ i chcialbym przeniesc prad z zewnetrznej rbetki do domu.Mam tymczasowa stara rozdzielnie i chce ja do tego wykorzystac. W srodek wlozylbym S303 C20 1szt i S301 c16 1 szt,do tego jedno gniazdko na 220 i jedno 380.Tylko jak to wsztstko połaczyc w srodku? Czy ktos moze mi to wytłumaczyc? najlepiej jakis rysunek/schemat dla calkiem zielonego. Elektryk w tej chwili przyjsc nie moze, a ekipa bedzie wchodzic i musze miec prad w srodku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertsz 05.11.2010 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 No w skrzynce połączysz wg naszych wskazówek.A tą skrzynke chcesz wpiąć do sieci bez uprawnień?Takie numery przechodzą u Was? Z tym brakiem czasu to elektryk coś kręci, połączenie takiej prostej rozdzielki to 30-45 minut pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowy1234 05.11.2010 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Zewnetrzna Rbtke wczaesniej przygotowana prze elektryka tez sam wpinalem.Poki co w domu chce miec przy rozdzielni jedno gniazedko,a reszte zrobi elektryk.Tak troche malo wygodne latac w tych pogodach z przedluzaczem na zewnatrz, a kabel w ziemi jest juz polozony i przeciagniety do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts