duduś 04.11.2010 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Poszukuę zdjęć przekwitającej jesienią borówki - ponoć niesamowity widok? Czy wiecie coś o ich odmianach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 04.11.2010 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Chodzi o krzaki owocowe? moi sąsiedzi mają plantacje borówki amerykańskiej i pięknie sie przebarwia na jesień nie wiem jak nazwac ten kolor:rolleyes: chyba karmazynowy. Natomiast moja tescowa ma kilka krzaczków i u niej nie wyglądają już tak pieknie, pewnie dlatego że o nie nie dba i nie nawozi odpowiednio:-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 04.11.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Borówki kwitną wiosną potem mają owocki... pyszne, a jesienią przebarwiają się na śliczny intensywny... czerwony - jeden z odcieni tegoż koloru - jak wyżej napisała Inka. Potrzebują kwaśnej gleby. Mam cztery gatunki rónica jest chyba tylko w kolejności dojrzewania owoców. Jeśli zdołam uruchomić dawno nie używanego fotosika, to wkleję, jesli nie, to mogę wysłać priv-em. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts