mnowak355 04.11.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 WitamMam krótkie pytanko dotyczące procedury uzyskania decyzji środowiskowej. Konkretnie chodzi mi o to w jakiej formie (jest to decyzja., postanowienie czy coś innego) regionalna dyrekcja ochrony środowiska nakłada obowiązek sporządzenia raportu oddziaływania na środowisko i czy od tego można się odwołać przed wykonaniem raportu.Pozdrawiam, będę wdzięczny za informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 05.11.2010 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 jeśli mnie pamięć nie myli jest to postanowienie na które służy zażalenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mnowak355 06.11.2010 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 WitamDzięki za odpowiedź. Nie wiesz przypadkiem gdzie mogę znaleźć przepis który to potwierdzi?. W poniedziałek spróbuję zadzwonić do RDOŚ.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 08.11.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 rozdział 9 KPA, art 123, 124, 125, 126 zawierają regulacje dot postranowień w postępowaniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts