Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

jak stworzyć klimatyczną sypialnię

ali-24

Recommended Posts

Pali się?

Przepraszam, za tę uwagę, ale nie rozumiem tego pośpiechu.Chcesz jutro rano pobiec do sklepów i to wszystko kupić?

Sensowniej będzie poczekać, aż te twoje ciepłe kolory wyschną, zrobić porządne zdjęcie i czekać ma mądre rady. Choć w sumie odnoszę wrażenie, źe i tak ich nie słuchasz.

Sensowniej będzie poczekać, aż te twoje ciepłe kolory wyschną, zrobić porządne zdjęcie i czekać ma mądre rady.

Popieram. Spokojnie ;) Jak kolory wyschną, postój sobie w pokoju w dzień i wieczorem i zastanów się, przemyśl raz jeszcze. Jak rozumiem kwestia wnęki już odpada- szkoda, bo faktycznie wygląda to jak ołtarzyk :) no ale to Twoja decyzja. Ja wybrałabym albo zdjęcie Wenecji, albo Krakowa - bo będzie tego za dużo. Jeśli koniecznie chcesz to i to, to może w postaci małych obrazków/ zdjęć w ramkach?? Tak, żeby to wszystko było spokojne, wyważone... Najlepiej wrzuć fotki, wtedy łatwiej będzie coś doradzić.

• 2 weeks później...
Mi się bardzo podoba ten pomysł z caffe latte na trzech ścianach, a na jednej ciepły jeżowy:). Ale jeśli chcesz podejmujesz się generalnego remontu musisz być zdecydowana, jak nie możesz się zdecydować czy ten pomysł wybrać spośród innych to doradź się specjalistów, którzy wyczują co mogłoby pasować do Twojego charakteru, itp. Do urządzania swojego nowego pokoju od podstaw zastanawiam się nad wynajęciem ekipy remontowo - projektującej, o której niedawno słyszałam. Chodzi mi o usługę projektowania i wykańczania przez jedną ekipę N-design oferuje coś takiego. Brzmi dość nowatorsko co nie? Przede wszystkim cenne jest to doradzanie :)

nemi akurat ta 3 wizualka z filetem, nie jest lepsza, zamiast wnęki pół okrągłej masz 3 niszki:P

do autorki wątku, już na kilka forach pytasz o porady, wszyscy wypowiadający się radzili zlikwidować to coś za głową, a ty poszłaś w zaparte i zostawiłaś tę dziurę w ścianie......Myslisz, ze ludzie tak złośliwe kazali ją zabudować?wiem, wiem podoba się Wam.....

Te kolory wyszły całkiem nieźle, ale wnęka jak była tragiczna, tak nadal jest. No i mizeria mebli została mocniej podkreślona. Jeśli nie miałabym kasy na nowe, przemalowałabym te na biało. A do tego sporo poduszek, fajna pościel i narzuta o innej fakturze.

I nie wiem, czemu służy ten wątek. Jego autorka wymieniła to, co chce zmienić i zapytała o radę. Dostała parę sugestii, ale olała je i zrobiła wszystko, jak zaplanowała. Teraz pyta o kolejne podpowiedzi, które pewnie i tak zignoruje. Gdybym była pewna swoich rozwiązań, nie bawiłabym się w dyskusje na forum.

A fotki z Wenecji plus Kraków na okrasę zupełnie mi grają.

nemi akurat ta 3 wizualka z filetem, nie jest lepsza, zamiast wnęki pół okrągłej masz 3 niszki:P

He he - no tak, choć to i tak wygląda lepiej niż owa wnęka u autorki wątku. :) Wklejając aranżacje, bardziej chodziło mi o zestawienia kolorystyczne. :)