mammeza 05.11.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Mam pytanie, ponieważ mieszkam w domu jakby bliźniaczym. Dwa lata temu założyliśmy blachodachówkę. Sąsiad przekłada dach wkrótce. Stwierdził ,że musi od jego strony ściągnąć pierwszy rząd naszej blachdachówki ponieważ inaczej nie założy u siebie dachówki. Mam w związku z tym zapytanie, czy jak oni założą nam spowrotem rzad blachodachówki nic nie będzie się z nią w przyszłości działo? to jest jednak ruszenie dachu. Dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
photos 05.11.2010 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Jak nic nie uszkodzi, nie wygnie nic na zamku to nie powinno sie nic stać...Ale jakby sie uparł to nie potrzeba raczej ściągać...można odkręcic wkręt od twojej blachy i pod nia podłożyć drugą. A z drugiej strony dachu to raczej powinien nakładać na Twoją a nie podkładać...ale każdy robi jak potrafii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baba_Budowniczy 05.11.2010 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Mam nadzieję, że ten sąsiad kładzie BLACHOdachówkę, bo z postu wychodzi strasznie łaciaty dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 06.11.2010 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Bez względu co kładzie nie powinien ruszać Twojego pokrycia! Gdyby był ogniomur nie byłoby żadnych problemów. Należy zastosować obróbkę rozdzielającą. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts