Anulkaa 11.01.2011 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 karolek59 witaj. Kuchnia kupiona została razem z okapem, który stanowi jej integralną część. Sam mechanizm to Faber - jestem z niego zadowolona, bo sprawdza sie w czasie intensywnego gotowania:) Pozdrawiam A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 11.01.2011 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 karolek59 witaj. Kuchnia kupiona została razem z okapem, który stanowi jej integralną część. Sam mechanizm to Faber - jestem z niego zadowolona, bo sprawdza sie w czasie intensywnego gotowania:) Pozdrawiam A. Bardzo dziękuję za szybka odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 11.01.2011 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Witam Chciałam zapytać o odległość między górną granicą okna a sufitem w salonie - dumam nad optymalną wysokością okien... A co do Twoich wnętrz - nie będę oryginalna - pięknie, klimatycznie i niezwykle elegancko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.01.2011 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Oj, co tu wpadam, to potem wyjść nie mogę... z podziwu też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 11.01.2011 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 Witam Chciałam zapytać o odległość między górną granicą okna a sufitem w salonie - dumam nad optymalną wysokością okien... . Cały parter został podwyższony do wysokości 3 metrów, okna standardowo zostały na swojej wysokości. Od sufitu do światła okna jest odległosc 72 cm - własnie zmierzyłam Pozdrawiam A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 12.01.2011 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Oj, co tu wpadam, to potem wyjść nie mogę... z podziwu też Wpadaj, wpadaj - zapraszam serdecznie:) Pozdrawiam A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 12.01.2011 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Anulko,ja wpadam ciągle:)Nie mogę się napatrzeć...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 12.01.2011 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Anulko, ja wpadam ciągle:) Nie mogę się napatrzeć...... Anju Ciebie tez zapraszam stale:) Powoli urządzam pokoje na piętrze - doszły nocne stoliki w sypialni, więc niedługo się pochwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 12.01.2011 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Bardzo, bardzo czekam na nowe zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 12.01.2011 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Cały parter został podwyższony do wysokości 3 metrów, okna standardowo zostały na swojej wysokości. Od sufitu do światła okna jest odległosc 72 cm - własnie zmierzyłam Pozdrawiam A. Dziękuję jak nie wiem co - pomogłaś mi w ważnej decyzji. Naczytałam się, że nie powinno być więcej niż 40 cm i że to nie wygląda dobrze. I wiem już, że to nie prawda, bo u Ciebie wygląda bardzo dobrze. I nie muszę nic kombinować - a już się zastanawiałam, co zrobić - podwyższać okna, czy obniżać kondygnację. A mam 284 przy oknach 220. Może okna trochę wyższe byłyby lepsze, ale będę miała problem z jednym sporym fixem. Ale kończę przynudzać - jeszcze raz wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 13.01.2011 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 *milek* Cieszę, że mogłam pomóc. Jednak zwróć uwagę na to, że ja, żeby zamaskować - mimo wszystko - sporą odległość sufitu od okna, dosyć wysoko umieściłam rolety i karnisze.Jeśli planujesz tego typu dekoracje na oknach, będzie wyglądało OK. Pozdrawiam A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 13.01.2011 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Tak tak - widziałam:yes: Planuję lekko obniżyć sufit - takim nawisem na ścianach z oknami, za którym byłyby schowane karnisze. Do tego jakieś cieniutkie przejrzyste firany. Wszystkie okna na parterze w "czystych" pomieszczeniach mam do podłogi - myślę, że powinno to wyglądać całkiem ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ba-sia3 13.01.2011 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 o kurde jak piknie i rolety rzymskie w salonie cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 13.01.2011 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Basiu dziękuję Ci za miłe słowa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 13.01.2011 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Tak tak - widziałam:yes: Planuję lekko obniżyć sufit - takim nawisem na ścianach z oknami, za którym byłyby schowane karnisze. Do tego jakieś cieniutkie przejrzyste firany. Wszystkie okna na parterze w "czystych" pomieszczeniach mam do podłogi - myślę, że powinno to wyglądać całkiem ok Jestem ciekawa efektu końcowego u Ciebie. Pozdrawiam A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.01.2011 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Anulka, kochanie moje , ślicznie dziękuję za głosik na bloga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 14.01.2011 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Anulka, kochanie moje , ślicznie dziękuję za głosik na bloga Kobieto Droga - nie dziękuj, bo bloga masz cudnego. zaglądam do niego często i mam nadzieje, że wygrasz:) Pozdrawiam ciepło. Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 19.01.2011 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 A tu nowy nabytek - stolik nocny do sypialni na parterze. W sklepie był tylko jeden - drugi został już domówiony http://images50.fotosik.pl/543/e0adb7865733821e.jpg Doszły też lampki miedziane. Zdjęcia wkrótce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anbama 19.01.2011 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 I znowu odpłynełam.......lubię do Ciebie wpadać tak tu ślicznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.01.2011 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Stoliczek uroczy, czekamy na zdjęcia lampek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts